Συντομη παρουσιαση ηχειων H/Y Logitech S120

freaktmp

Expert
Joined
20 Απρ 2009
Μηνύματα
9.341
Αντιδράσεις
9.486
Εδω και καιρο ηθελα να παρω ενα μικρο ζευγαρι ηχεια για παντως τυπου δοκιμες κλπ. Δεν εκατσα να το ψαξω ιδιαιτερα, αλλα μετα απο μια συντομη αναζητηση αγορασα τα Logitech S120. Προκειται για ενεργα στερεοφωνικα ηχεια 2.2W RMS, με διαστασεις περιπου 15x7x7. Το καλωδιο μεταξυ των δυο ηχειων ειναι 1.2μ και τα καλωδια ρευματος και προς τον υπολογιστη ειναι 1.5μ. Ζυγιζουν μισο κιλο.

Μια συντομη φωτογραφικη παρουσιαση. Το κουτι δεν εντυπωσιαζει.




Στο εσωτερικο εχουμε τις οδηγιες χρησης, τις πληροφοριες ασφαλειας κλπ



Τα ηχεια. Μπροστα. Στο ενα ηχειο υπαρχει λυχνία ενδεικτικής λειτουργίας.



Στο πλαι. Το ενα ηχειο εχει ρυθμιση εντασης ηχου που εκτελει και χρέη on/off και υποδοχη για ακουστικα.



Στο πισω μερος τιποτα το ιδιαιτερο.



Το σημαντικοτερο ολων. Εχουν καλη μαγνητική θωράκιση και μπορουν να λειτουργήσουν απροβληματιστα στο πλευρο των CRT οθονων/τηλεορασεων σας. :award:



Δεν χρειαζεται να πω τιποτα πολλα για την ποιοτητα του ηχου. Ακούγονται καλύτερα απο τα 12€ που κοστιζουν και αυτο μου φτανει και μου περισσευει.

Συνεπως αν χρειαζεστε κατι οικονομικο που να ειναι φιλικο προς τις CRT οθονες, νομιζω οτι δεν ειναι ασχημη επιλογη.

Fun fact: εχω καρτες ηχου απο το 1994, αυτη ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω ηχεια υπολογιστη! o_O
 
Χρησιμοποιω τα S120 και τα Ζ120. Τα Ζ περνουν ρευμα απο τον υπολογιστη. Ενταξει δεν ειναι για παρτυ, ουτε θα δωσουν τα σουπερ μπασα, Αλλα δινουν πολυ καθαρο ηχο και σε ομιλια και σε μουσικη. Αν υπαρχει χωρος να τοποθετηθουν σε μια αποσταση 60-80 εκ. μεταξυ τους δινουν και καλη στερεοφωνικη εικονα. Εχω δοκιμασει πολλα ηχεια και μπορω να πω οτι στεκονται επαξια διπλα σε ηχεια που κοστιζουν 30-50Ε. Τα S ακουγονται λιγο πιο δυνατα απο τα Ζ. Αν το κουμπι της εντασης ανεβει πανω απο το 9/10 παραμορφωνουν λιγο, αλλα αυτο συμβαινει και με πανακριβα ηχεια. Για μενα αξιζουν πολυ περισσοτερο απο τα 12Ε που κοστιζουν
 
Πίσω
Μπλουζα