Σύντομα στο MAME

xalia

RetroActive
Joined
27 Απρ 2006
Μηνύματα
379
Αντιδράσεις
8
δε μπόρεσα να αντισταθώ βλέποντας τέτοιες παιχνιδάρες να είναι ήδη στα σκαριά για τον αγαπημένο μας emulator....

http://haze.mameworld.info/2006/08/01/compatibility-testing/

Desert Strike!!!! Cannon Fodder!!! Pirates Gold!!!

τα credit της είδησης ανήκουν στον φίλτατο peppinos που postare σε άλλο forum.
 
Το pirates είναι το γνωστό Mayerοειδές που παίζαμε στον cpc? Είχε βγει και στα arcades?

Ρε συ χάλια κάθε φορά που σκέφτομαι να αναφέρω το username σου νομίζω ότι σε βρίζω!

Username που βρήκες αδερφέ μου :p
 
lol που να δεις με φίλους από κοντά να με φωνάζουν χάλια! να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ ήξερα ότι αυτά είχαν βγει σε arcade!
 
...βρε παιδιά, μήπως αυτό σημαίνει ότι ο MAME θα αρχίσει να εξομοιώνει και παιχνίδια του Megadrive; (μπορούμε να το διασταυρώσουμε; )

Αν ναι, είναι πολύ ενδιαφέρον !! pepinos & xalia, ευχαριστώ πολύ για τα συναρπαστικά νέα !! :)

shock είπε:
Το pirates είναι το γνωστό Mayerοειδές που παίζαμε στον cpc? Είχε βγει και στα arcades?
Είναι το Pirates Gold, και μου μοιάζει σαν την Megadrive version (υπάρχουν συνολικά τέσσερις: Μία για το CD32 (που κυκλοφορεί και πειρατική ripped χωρίς audio για την 1200), η έκδοση του Megadrive που είναι σχεδόν πανομοιότυπη με αυτή του CD32, και οι εκδόσεις για PC & Macintosh που είναι διαφορετικές απο τις δύο προηγούμενες, αλλά είναι και αυτές πανομοιότυπες μεταξύ τους).

...όσο για το απλό Pirates, είχα καταλήξει παλιότερα ότι έχει συνολικά εννέα εκδόσεις. :)
 
billy είπε:
...όσο για το απλό Pirates, είχα καταλήξει παλιότερα ότι έχει συνολικά εννέα εκδόσεις. :)
Δεν έχω άλλο ελεύθερο χρόνο σου λέω!! Πόσο μάλλον να το δοκιμάσω σε 9 εκδόσεις!!

Με το Pirates είχα κολλήσει άσχημα. Σημειωτέον ΔΕΝ έπαθα τη ίδια ζημιά με την έκδοση που βγήκε τώρα στα PCs. Μάλλον μεγάλωσα και μου πέρασε :)
 
...χε χε !!

Τα ίδια είχα πάθει και εγώ φίλε μου !! ...φοβερή παιχνιδάρα το Pirates... "αρρώστια" κανονική !! :D
 
το pirates το είχα παίξει μόνο σε pc... το cannon fodder πάλι σε amiga 600 / snes / pc...
 
To Pirates είναι ένα παιχνίδι που πολύς κόσμος είχε πάθει την πλάκα του, κατάσταση που συγκρίνεται με το defender of the crown για την Amiga. Αν δεν κάνω λάθος, το περιοδικό PC Master πρέπει να είχε προσφέρει κάποια έκδοσή του παλαιότερα δωρεάν με κάποιο τεύχος.

Όσο για το Cannon Fodder η έκδοση για Amiga ήταν η δική μου προτίμηση!!!!

Φίλε Xalia, μια και αναφέραμε τα μελλοντικά πλάνα του MAME, σαν πλέον ειδικός τι λες για την έκδοση 107 vs 106; Ποιά προτιμάς εσύ προσωπικά; Να περάσουμε στην 107 ή να μείνουμε ως έχει και να περιμένουμε κάτι παραπάνω στο μέλλον;
 
το ΜΑΜΕ32 107 που δοκίμασα έχει κάτι χαζά bugs, του τύπου του δίνω folder με τα chd και δεν τα βλέπει καν! Τα βάζω στο ίδιο folder με τα roms πάλι δε τα βλέπει αλλά τα τρέχει! Κάποιο 3d παιχνίδι δε δοκίμασα αλλά έτσι και αλλιώς δεν έχω καλή κάρτα γραφικών για να δω κάποια διαφορά... προσωπική πάντα άποψη προχωρήστε στην 107 για να είναι και η μετάβαση στην 108 ακόμα πιο εύκολη...
 
απο τα παιχνιδια που ανεφερα σε αλλο forum ,οπως εχω δηλωσει και εκει, λειπει το super ghost and ghouls(το ειχα παιξει στο capcom generations,μαζι με τα αλλα emulated ghost and ghoblins games στο playstation 1)........οποτε θεωρειται δεδομενο, το οτι καποτε ειχε βγει στα ηλεκτρονικα,ασχετα εαν ο haze μου ειχε πει στο mame forum οτι ουδεποτε ειχε βγει σε coin up..............η capcom και ειναι προσωπικη γνωμη, ουδεποτε θα εβγαζε clone coin up game σε συλλογη της ιδιας εταιριας
 
να πω και 1,2 λόγους γιατί να αναβαθμίσετε στην 107:

περισσότερα παιχνίδια όπως και σε κάθε νέα έκδοση, κάτι που πάντα είναι ευπρόσδεκτο...

να δείτε και εσείς αν αυτά τα 13u πιάσανε τόπο και τι λέει τελικά η νέα μηχανή γραφικών του mame

έτσι και αλλιώς πάντα δεν αναβαθμίζετε στη νέα έκδοση?
 
Πέρασα σε "καινούργιο" μηχάνημα με 7600GS και θα περάσω στην 107. Το παλιό μου μηχανάκι με 4600ΤΙ δεν ξεκίναγε καν την 107. Φυσικά μπορεί να μην φταίει αυτό αποκλειστικά και μόνο, αλλά λόγω της αλλαγής υπολογιστή δεν το έψαξα παραπάνω.

Φίλε xalia, δεν είναι δεδομένο ότι όλι περνάνε στην νέα έκδοση! Φυσικά, η διαφορά της 106 συγκριτικά με την 107 δεν πρέπει να έχει την ίδια πρακτική και ιστορική βαρύτητα σχετικά με τη διαφορά της 105 με την 106. Αν και πάλι αυτό είναι προσωπική αποκλειστικά γνώμη. Διόρθωσέ με αν κάτι δεν λέω σωστά!
 
μου έχει γίνει συνήθεια ποια και περνάω αμέσως σε κάθε νέα έκδοση, κυρίως για seeding... αν θυμάμαι καλά (μπορεί να κάνω και λάθος) από την 105 στην 106 υπήρχαν οι αλλαγές στα neo geo παιχνίδια? Χμχμ δε μπορώ να θυμηθώ. Το θέμα ιστορικής σημασίας είναι καθαρά υποκειμενικό πιστεύω, άντε να πεις τώρα σε κάποιον που το αγαπημένο του arcade εξωμειώθηκε στην έκδοση χχχ ότι αυτή η έκδοση δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία!

Πολύ θα ήθελα πάντως να ακούσω επιδόσεις για τη νέα μηχανή γραφικών και αν δίνει τελικά παραπάνω fps στα βαριά παιχνίδια... εγώ έχω μια fx5200 οπότε δεν υπάρχει κάτι να εκμεταλλευτεί ο νέος πυρήνας! Δε ξέρω γιατί αλλά ποτέ δεν έδωσα $$ για μια καλή κάρτα γραφικών...
 
xalia είπε:
εγώ έχω μια fx5200 οπότε δεν υπάρχει κάτι να εκμεταλλευτεί ο νέος πυρήνας! Δε ξέρω γιατί αλλά ποτέ δεν έδωσα $$ για μια καλή κάρτα γραφικών...
Και πολύ καλά κάνεις! Ούτε εγώ δεν δίνω λεφτά για κάρτες γραφικών και για επεξεργαστές. Το μηχάνημα που έχω στήσει εδώ και καμιά εβδομάδα, το πήρα μεταχειρισμένο όλο πακέτο από γνωστό που έκανε αναβάθμιση για 250 ευρουδάκια, τιμή που ούτε μια μεσαία κάρτα γραφικών δεν μπορείς να αγοράσεις.

Αλλά και την 4600ΤΙ δεν την είχα αγοράσει. Μου την είχε χαρίσει ένας φίλος που άλλαξε και έβαλε πριν από δύο χρόνια παρά κάτι, μια 6800GT. Πριν είχα μια Geforce 2Ti και τότε η αλλαγή φαινόταν και με το παραπάνω. Το να δίνεις ένα σωρό χρήματα σε πράγματα που τον επόμενο χρόνο θα είναι παρωχημένα, και ακόμα χειρότερο να επαναλαμβάνεις συνέχεια αυτή τη τακτική, δεν έχει κανένα νόημα για μένα προσωπικά. Όσο μπορεί να κάνει ένα μηχάνημα τη δουλειά του άστο να λειτουργεί. Το χειρότερο από όλα είναι να τρέχουμε να καλύψουμε πλασματικές ανάγκες.!!!! :)
 
Τα bugs της 0,107 διορθώθηκαν στην 0,107u1 και βγήκε και η 0,107u2... εγώ αναβαθμίζω σε κάθε major update άρα δεν έχω δοκιμάσει κάποιο u για να προτείνω...

πίσω στις κάρτες γραφικών, pooky(1) με αυτή τη κάρτα λες να πετύχω κάνα fps παραπάνω??

http://www.nvidia.com/page/quadroplex.html

δε πάμε καλά τι πάνε και βγάζουν! Εξωτερική κάρτα γραφικών $17,500 μόνο!!!
 
g_jp2j.png


αρε haze θα μας στειλεις στο δαφνη καλοκαιριατικα :p :p :p :p :p :p
 
g_jp2j.png


αρε haze θα μας στειλεις στο δαφνη καλοκαιριατικα :p :p :p :p :p :p:p :p :p
 
hmmm,

sorry alla afta ta teleftaia sxesi-mame-amiga den ta exw katalavei..

Ipirxan coin-op pou eixan mesa Amiga?
 
Πίσω
Μπλουζα