Σύντομη παρουσίαση Xploder Save Games Lite

freaktmp

Expert
Joined
20 Απρ 2009
Μηνύματα
9.311
Αντιδράσεις
9.410
Ας ριξουμε μια πολυ συντομη ματια σε ενα ακομα περιφερειακό για xbox. Πρόκειται για το Xploder Game Saves Lite της εταιριας Blaze. H εταιρια δραστηριοποιείτο στον χωρο των περιφερειακών για διαχείριση saves και cheat για πολλες και διαφορες κονσολες. Δυστυχως πρεπει να εχει κλεισει εδω και αρκετα χρονια. Το ειχα αγορασει μεταχειρισμένο πριν εκατομμύρια χρονια και δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτε. Γιατι το πηρα; Ανάθεμα και αν θυμάμαι.

Προκειται για εναν μετατροπεα που επιτρεπει να συνδεσουμε ενα memory units με το pc μας και να κανουμε backup τα υπάρχοντα saves και να φορτωσουμε αλλα saves απο τον υπολογιστη μας στο xbox. Υπηρχε μια μεγαλη συλλογη απο ετοιμα saves που ξεκλειδώνουν ολες τις δυνατότητες καθε παιχνιδιου και υπηρχαν και saves στα οποια ειχαν γινει διαφορες επεμβασεις για απειρες ζωες κλπ.

Ας δουμε λιγο το περιφερειακο. Δυστυχως οταν το αγορασα δεν ειχε τις οδηγιες χρησης. Το κουτι.




Το συνοδευτικο cd. Το εκανα ενα image και το ανεβασα στο archive.org. Επειδη δεν ειμαι σιγουρος για τα περι copyright κλπ, δεν βαζω απευθειας link, αλλα με μια απλη αναζητηση θα το βρειτε.



Ο μετατροπεας.





Το προγραμμα ειναι, υποθετω, για windows 9x/XP. Αν και δεν θα τρεχει σε συγχρονο υπολογιστη, δεν νομιζω οτι θα ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να το τρεξει κανεις με λιγη προσπαθεια. Πιο δυσκολο ειναι το σπανιο memory unit. Δεν εχω δει ποτε ενα απο κοντα. Ακομα μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει πλεον online η βαση δεδομενων με τα saves. Δεν εκατσα να ψαξω να βρω αν διατηρειται πουθενα.

kkjiwdb1twd81.jpg

Στην τελικη δεν εχει σημασια, γιατι οτιδηποτε μπορει να κανει το Xploder, πλεον μπορει να γινει πιο ευκολα, γρηγορα και καλυτερα με αλλους τροπους, αν εχετε modchip ή softmod στην κονσολα σας.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα