Σώου και αβλαβές

exetlaios

Retro PaTRi@RcH
Joined
17 Mαϊ 2006
Μηνύματα
4.460
Αντιδράσεις
1.037
Θυμάμαι στο New Channel είχε μια (τραγική) "σατυρική" εκπομπή.

Πρωταγωνιστούσε ο Παπαζήσης και έκανε διάφορα σκετς.

Το πιό συνιθισμένο ήταν να ντύνεται "γριά" και να κάνει διάφορα κουφά σε μια λαική.

Ήταν αρχές δεκαετίας 90.

Ήταν πράγματι άθλιο. Τόσο άθλιο όμως, που ... γέλαγα και το έβλεπα συχνά !

Θυμάται κανείς τίτλο ;;;
 
Μέχρι να βρούμε τον τίτλο της παραπάνω εκπομπής ας θυμηθούμε και από που ξεκίνησε ο Μάρκος Σεφερλής:

ΑΝΤ1 και Ταξί.

Μεταφιεσμένος σαν οδηγός ταξί με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά και με αξεσουάρ μία κρυφή κάμερα να ταλαιπωρεί τους ανυποψίαστους επιβάτες του με κάθε λογής κόλπα...
 
ωχ! γιατι μου το επανεφερες στη μνημη μου???

ενα 3ημερο ban στον exaitlaio!!
 
@Exetlaios... μιλαμε για την απολυτη καταθλιψη!!! :D :D :D
 
Shadowdancer2501 είπε:
@Exetlaios... μιλαμε για την απολυτη καταθλιψη!!! :D :D :D
Δηλαδή έβρισκες το συγκεκριμένο σήριαλ, καταθληπτικό ; :confused:

Wally είπε:
ωχ! γιατι μου το επανεφερες στη μνημη μου???ενα 3ημερο ban στον exaitlaio!!
Αστα αυτά !

Κάτι μου λέει ότι το έβλεπες φανατικά ! :p

ΠΑΙΔΙΑ !!!!!

σπάω το κεφάλι μου από χτες και μάλλον τον θυμήθηκα τον τίτλο !

ΣΩΟΥ ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΕΣ !!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
@exetlaios

E...λιγακι :D :D :D

Το θυμηθηκες ρε θηριο.
 
ambu_dare είπε:
Μέχρι να βρούμε τον τίτλο της παραπάνω εκπομπής ας θυμηθούμε και από που ξεκίνησε ο Μάρκος Σεφερλής:ΑΝΤ1 και Ταξί.

Μεταφιεσμένος σαν οδηγός ταξί με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά και με αξεσουάρ μία κρυφή κάμερα να ταλαιπωρεί τους ανυποψίαστους επιβάτες του με κάθε λογής κόλπα...
Την κατάληξη, όμως, δεν την ξέρεις; Μια μέρα μπήκε στο ταξί του μια κοπελίτσα και αυτός άρχισε να της λέει διάφορα, η κοπελίτσα ψάρωσε και άρχισε να κλαίει, φοβήθηκε τόσο που άρχισε να χτυπιέται και κόντεψε να πάθει σόκ. Ο φίλος μας λοιπόν, βλέποντας ότι τα πράγματα έχουν φτάσει εκτός ελέγχου προσπαθεί να την ηρεμήσει, σταματάει στην άκρη και για κακή του τύχη εκεί ακριβώς την περίμενε το αγόρι της που έμοιαζε στον Shadowdancer.

Ο τύπος βλέπει τη φάση με τον Σέφερ να προσπαθεί να την βγάλει από το ταξί, νομίζει ότι της επιτίθεται και προσπαθεί να τη χτυπήσει, οπότε χυμάει και τον κάνει σούπα. Αν θυμάστε ήταν η εποχή που είχαν πει ότι ο καράφλας είχε πρόβλημα υγείας και πήγε σε νοσοκομείο. Ε πρόβλημα μπούφλας αντιμετώπισε. Αφού έφαγε το βρωμόξυλο της αρκούδας η εκπομπή κόπηκε και νομίζω κόπηκαν αμέσως και κάποιες άλλες παρόμοιες με τύπους που πήγαιναν και έκαναν φάρσες σε ανυποψίαστους.

Πολύ γλοιώδης τύπος. Καλά να πάθει. Οι εκπομπές αυτού του στυλ είναι το λιγότερο προσβλητικές. Φυσικά ας είναι καλά ο μαστοράκης που έδειξε το δρόμο με την candid camera. Γελοίοι. Και μετά μου λένε γιατί δεν παρακολουθώ τηλεόραση.........
 
pooky(1) είπε:
Πολύ γλοιώδης τύπος. Καλά να πάθει. Οι εκπομπές αυτού του στυλ είναι το λιγότερο προσβλητικές. Φυσικά ας είναι καλά ο μαστοράκης που έδειξε το δρόμο με την candid camera. Γελοίοι. Και μετά μου λένε γιατί δεν παρακολουθώ τηλεόραση.........
Και έλεγα ότι είμαι ο μοναδικός που δεν αντέχει τέτοιου είδους εκπομπές. Κάποιοι βγάζουν τρελά λεφτά γελειοπεοώντας ανυποψίαστους, μεροκαματιάρηδες, συνταξιούχους και άρρωστους (πνευματικά) ανθρώπους. Ολες αυτές οι εκπομπές συμπεριλαμβανομένων και των ανιτοεκπομπών υπάρχουν μόνο και μόνο για να πλουτίζουν τα κανάλια και οι Μαστορακιδοευστριαταδες χωρίς να χαλάσουν χρήματα για σοβαρές εκπομπές.

Απαξιώθηκε η ανθρώπινη σκέψη για να "ελαφρύνει" δήθεν η δύσκολη ζωή μας. Εχουν σπείρει τηλεοπτικό καναβούρι και το ποτίζουν καθημερινά, πρωί με τα ελεινά πρωινάδικα, μεσημέρι με τις λαμπιροεκπομπές για παρακμιακά άτομα και το βράδυ με δελτία ειδήσεων από trashtv.
 
Θα πρότεινα να γίνει ένας διαχωρισμός :

Οι εκπομπές με ΦΑΡΣΕΣ είναι κατακριτέες σίγουρα.

Σιγά μην κάνουν αστεία εις βα΄ρος μου, άγνωστοι μ*λ*κες,

για να βγάλουν λεφτά.

Οι εκπομπές με ΨΩΝΑΡΕΣ όμως, είναι άλλη φάση.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι κάποια άτομα επιθυμούν πάσει-θυσία την

δημοσιότητα, ασχέτως τιμήματος.

Δηλαδή είναι "fair-deal" :

"Κάνε μου τον καραγκιόζη και θα σε κάνω διάσημο. Δέχεσαι ;" λέει ο τηλεπαρουσιαστής.

"Δέχομαι ευχαρίστως !" λέει ο ψωνισμένος για προβολή.

Ντόμπρα πράγματα δηλαδή !
 
@ Shock. Την φάση με το Σέφερ την ξέρω γιατί καλή μας φίλη δουλεύει στον Antenna και μας είχε πει τι είχε γίνει. Όσο για την Ανίτα, κυκλοφορεί με πορσικό τελευταίο μοντέλο. Την ασφάλειά την έχει αναλάβει το brokerάδικο που εργάζεται η κοπελιά μου και από εκεί το γνωρίζω.

Κανένα πρόβλημα για την Ανίτα, δεν το λέω για να την μειώσω σε τίποτα, το ψωμάκι της βγάζει. Αλλά, συγνώμη ρε παιδιά, άισχος. Υπάρχει και μια λέξη που ακούει στο όνομα "αξιοπρέπεια". Πόσο εγγεφαλικά νεκροί πρέπει να είναι όλοι αυτοί που βγαίνουν στην τηλεόραση για να γελοιοποιηθούν, μόνο και μόνο για να τους δείξει το γυαλί; Αλλά δεν πειράζει, ιδού η κοινωνία των προβάτων που ήθελαν να φτιάξουν, σιγά - σιγά τα καταφέρνουν. Και να ήταν και υγιή τα πρόβατα, τουλάχιστον..........

@exetlaios: Ντομπροσύνη και τηλεοπτικά δρώμενα είναι δύο εντελώς διαφορετικές έννοιες φίλε μου!!!!
 
pooky(1) είπε:
@exetlaios: Ντομπροσύνη και τηλεοπτικά δρώμενα είναι δύο εντελώς διαφορετικές έννοιες φίλε μου!!!!
Σωστά ! Ισως έπρεπε να πω "θράσος" ή "κυνικότητα" !

"Θες να σε εκμεταλευτώ, για να βγάλω λεφτά" ;


"Βεβαίως, αρκεί να με δείξει η TV για να ικανοποιήσω την ματαιοδοξία μου" !
 
Δεν θα πρεπε να πωλειται η αξιοπρεπεια - σε μια κοινωνια ομως τοσο "φτωχη" οπως η δικια μας σημερα - ειναι καθημερινο φαινομενο. Προσωπικα δεν γελαω με τους "ψωνισμενους" που βγαζει η καθε Πανια στο γυαλι - αλλα με τα χαλια μου που κανουν καποιους να βγαζουν ετσι τα λεφτακια τους.
 
@POOKY(1)

και τι δε θα εδινα,να με σταματησει στο δρομο,για φαρσα,τυπακι στυλ Σεφερλη... :D :D :D

Θα μας βλεπατε στο κεντρικο δελτιο.

Αγαπητοι μου φιλοι,εχετε σκεφτει ποτε,οτι ολοι αυτοι(ανωμαλοι,weirdos,παρατραγουδοπουλοι κλπ),εχουν δικαιωμα ψηφου και αναπαραγωγης...??? :p
 
Shadowdancer2501 είπε:
Αγαπητοι μου φιλοι,εχετε σκεφτει ποτε,οτι ολοι αυτοι(ανωμαλοι,weirdos,παρατραγουδοπουλοι κλπ),εχουν δικαιωμα ψηφου και αναπαραγωγης...??? :p

:D :D :D :D :D :D :D ΕΓΓΡΑΨΕΣ....
 
Shadowdancer2501 είπε:
Αγαπητοι μου φιλοι,εχετε σκεφτει ποτε,οτι ολοι αυτοι(ανωμαλοι,weirdos,παρατραγουδοπουλοι κλπ),εχουν δικαιωμα ψηφου και αναπαραγωγης...??? :p
Για την αναπαραγωγή, δε με πειράζει !

Οι κοινωνία χρειάζεται κλόουν, άρα πρέπει και αυτοί να αναπαράγονται.

Το ότι ψηφίζουν με τρομάζει, γιατί επηρεάζουν και την δική μου ζωή !

Χτες κατά τύχη "έπεσα" στο ζάπινγκ, πάνω στο Dream Show.

Εκεί να δείτε αίσχος !

Να είναι κάτι νεαρά άτομα, και να κάνουν σαν τρελά γαι να είναι αρεστά στον Ψινάκη και στην κριτική επιτροπή, για να τους περάσει "στον επόμενο γύρο" !

Οποίο όνειδος !

Να δίνεις το δικαίωμα σε 2-3 λούγκρες να σε κρίνουν,

να στέκεσαι σούζα μπροστά τους, και αν σου πουν ότι πέρασες

να σκούζεις "ΑΑΑΧΧΧ ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !"

Απόλυτη ξεφτίλα για την νέα γενιά !

Προσωπικά θαυμάζω περισσότερο το α΄πλό παλληκάρι που δουλεύει στα μπετά, παρά τον φλώρο που "γλειφει" την κάθε αδέλφω, για να γίνει τραγουδιστάκος !
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ σωστά exetlaios, πολύ σωστά. Δεν μπορώ να παρακολουθήσω το dream show και το κάθε reality τηλεσκουπίδι. Με τίποτα.

Αλλά συμφωνώ μαζί σου, για τη νέα γενιά, τα μυαλά τους "ξεπλένονται" από πολύ μικρή ηλικία. Πάρε για παράδειγμα ένα απλό και αθώο σκηνικό που παίχθηκε στην παραλία φέτος.

Καθόμουν, μια από τις σπάνιες φορές που είχα πάει στην παραλία και χάζευα το άπειρο. Δίπλα μου οικογένεια με παιδάκια, κουβαδάκια, νικολάκη μη πας στα βαθειά και άλλα συναφή. Σε μια στιγμή ο παππούς γυρίζει και λέει στη κόρη του: "η Ελενίτσα μεγάλωσε πολύ, άντε του χρόνου να πάει σχολείο να γίνει και μια καλή γιατρός ή δικηγόρος να χαρώ κι εγώ."

Γυρίζει η μικρή, θα ήταν δεν θα ήταν 4 χρονών και με ύφος καραψωνάρας λέει στον ανθρωπάκο: "Τι λες ρε παππού, πας καλά; Όταν μεγαλώσω θα πάω στα καλιστεία, σιγά μη κάτσω να σκάσω".

Το αποκορύφωμα της υπόθεσης, η "μαμά". Γυρίζει και της λέει: "Μπράβο μωρό μου, έτσι σε θέλω, εσύ είσαι για μεγάλα πράγματα και για πολλά λεφτά."

Όχι μόνο, λοιπόν, θα κάτσουν σούζα στην κάθε λούγκρα, και τα παπούτσια από τα σκατά θα τους καθαρίσουν με τη γλώσσα, αφού από μικρή ηλικία έχουν μπει στο λούκι.

Θέλετε κι άλλο; Άντε τώρα που έχω ρέντα: Τις προάλλες καθόμασταν για καφέ με το Shadowdancer και η συζήτηση πήγε σε ένα γνωστό - πελάτη που αυτή τη στιγμή είναι γύρω στα 42, ανύπαντρος, ταπί και ψύχραιμος. Αυτός έχει ένα πολύ ωραίο κόλπο για να ρίχνει μικρά κοριτσάκια, ένα κόλπο που δουλεύει πολύ καλά μια και κάθε βδομάδα κυκλοφορεί και με διαφορετικό χαζοτσουλάκι. Τι κάνει λοιπόν:

Κόβει κίνηση στις καφετέριες και όπου δει παρέα με τσουλάκια ή σαχλοκούδουνα κάθεται στο διπλανό τραπέζι και με αδιάφορο ύφος κάνει κλήσεις από το ένα κινητό του στο άλλο. Αδιάφορα σηκώνει το τηλέφωνο και πάντοτε σίγουρος ότι ακούγεται από τις κοπελίτσες άρχίζει να λέει: "Ναι κύριε Ψινάκη μου, ναι Άννα μου, εντάξει βρε Σάκη θα σου κανονίσω συναυλία με τη Βανδούλα. ξέρεις τώρα ότι πω εγώ γίνεται." Ρε παιδιά τι να σας πω, το τι γκομενάκι έχει κυκλοφορήσει με το κόλπο αυτό δεν λέγεται. Ο τύπος είναι άξιος συγχαρητηρίων, αν και τελευταία το έχει χοντρύνει το θέμα μια και έχει αρχίσει να παίρνει και χρήμα από κοπελίτσες που τά'χει ο μπαμπάς τους για να τους φτιάξει τραγούδια ή να τις βάλει σε reality.

Φταίει αυτός; ΌΧΙ. Καλά κάνει στο κάτω κάτω. Τον παραδέχομαι.
 
@ pooky(1) :

Καλά τα είπες ! Χείμαρος !

Όμως μας έβαλες ιδέες :

Στην επόμενη ρετρο-συνάντηση, θα κάνουμε δήθεν ότι μιλάμε στο κινητό,

όντας σίγουροι ότι μας ακούνε από την διπλανή γυναικοπαρέα, και θα φωνάζουμε :

Λες να έχουμε την ίδια επιτυχία, με τον "πελάτη/ μάνατζερ" ;;; :p
 
Μπα, δεν ξέρουν τι πάει να πει rom και torrent. Αλλά θα φωνάζουμε:

"Μα ναι, έχω την ταινία Χόμπυ μου ο βιασμός" !!!!

Και να δεις για πότε εξαφανίζονται όλες από δίπλα μας,

Χμ! Καλό κόλπο αν δεν μπορούμε να βρούμε τραπέζι!!!!!!

LOL!!!!!!!
 
Άλλο ένα διαμάντι από τον αγαπημένο μας ηθοποιό ...

pzsam6.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα