Τέλος εποχής για το Microsoft Office

freaktmp

Expert
Joined
20 Απρ 2009
Μηνύματα
9.340
Αντιδράσεις
9.486
Η Microsoft ανακοινωσε οτι μετα απο 32 χρονια, αποσυρει την ονομασία Office για την δημοφιλη σουιτα εφαρμογών παραγωγικότητας. Πλεον η σουιτα και η online πλατφορμα και υπηρεσιες θα ονομαζονται Microsoft 365.

Δεν ειμαι 100% σιγουρος αν αυτο σημαινει οτι θα καταργηθει η εκδοση που αγοραζει κανεις μιας κι εξω, αλλα ετσι φαίνεται. Συνεπως η τελευταία standalone εκδοση του office θα ειναι η 2021.

Αν και την χρησιμοποιησα προσωπικα απο την εκδοση 4.0, με την εκδοση 2007 και το αθλιο Ribbon δεν μου εκανε καθολου γουστο και σταδιακα περασα αρχικα στο OpenOffice και εδω και πολλα χρονια στο LibreOffice.

Office-4_2-for-NT-i386-Alpha-front.jpg
 
Χμμμ αναρωτιέμαι αν τα δίσεκτα χρόνια θα το λέει Office 366 και θα χρεώνει παραπάνω.

Δεν ξέρω κανέναν που να του άρεσε το ribbon. Στο σπίτι σε όλα τα PC μου βάζω Office 2003.
 
Το ό,τι οι εφαρμογές πήγαιναν προς τη μορφή service με συνδρομή ήταν προφανές εδώ και καιρό, μάλλον τώρα φτάσαμε στο κρίσιμο σημείο της αναγκαστικής αλλαγής λοιπόν. Το χειρότερο είναι πως πια δεν θα μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με local account, θα ξεκινάς με login online υποχρεωτικά. Το επόμενο που αναμένεται είναι να ακουλουθήσουν και τα windows τη λογική της υπηρεσίας με συνδρομή, έτσι και αλλιώς απόλυτο έλεγχο δεν έχεις ούτε τώρα στο σύστημα χωρίς κόλπα.

Και πόσο το σιχαίνομαι αυτό που έρχεται, να πληρώνεις ένα σκασμό χρήματα και τελικά να μην σου ανήκει τί-πο-τα, αγοράζεις μόνο το δικαίωμα χρήσης για όσο θέλουν.
 
Δεν έχω βάλει τα 11άρια, και με βλέπω σε κανά δύο χρόνια, να το γυρίζω στο Manjaro!! Ήδη με το Deck το θέμα gaming στο Linux που με ενδιαφέρει πήγε πολύ μπροστά!!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Χμμμ, βλεπω πολλους απο εμας να το γυρναμαι προς τα 'κει. Μας εχει πριξει η μικρομαλακη με τα τερτιπια της.
Εγω βολευομαι μια χαρα με το Open Office 4, προς το παρον
 
Έχω το OFFICE 2021...
Έκαναν τα πάντα για να γίνει πιο δυσλειτουργικό από ποτέ.
Για να σώσεις ένα αρχείο σε κάποιον φάκελο ανοίγεις 3-4 παράθυρα... Απαράδεκτοι.
Γενικά τα windows 11 και το office 2021 μου σπάνε τα νεύρα. Οι τύποι έκαναν τα απλά-δύσκολα και δεν καταλαβαίνω το γιατί.

ΠΙστεύω ότι η Microshit σταδιακά χάνει το παιχνίδι και πιάνεται από τα μαλλιά της.
Τα μόνα προιοντα που έχω εκτιμήσει είναι τα 2 πρώτα AGE OF EMPIRES.

Από μίση, ας μην αναφέρω. Τι να πρωτθυμηθώ; Τα ME; Τα VISTA; Ατελείωτος ο κατάλογος.
 
Πίσω
Μπλουζα