Τίτλος βιντεοταινίας με Χρήστο Κάλοου [Σούπερ λύκειο Νο2 τρελές διακοπες]

sputnik

RetroWannaBe
Joined
20 Mαϊ 2010
Μηνύματα
63
Αντιδράσεις
28
Γεια χαρά, εδώ και χρόνια με ταλανίζει μια ανάμνηση βιντεοταινίας όπου έπαιζε ο Χρήστος Κάλοου. Είχε προβληθεί από το Alter τις εποχές (πριν 5-10 χρόνια) που έδειχνε 80s ταινίες και βιντεοταινίες τα απογεύματα.

Θυμάμαι μόνο την τελευταία σκηνή -και ουσιαστικά γι' αυτήν αναζητώ την ταινία- όπου ο Κάλοου επιβιβάζεται με μελαχρινή συμπρωταγωνίστρια (πιθανότατα την Τέτα Ντούζου) σε ένα FIAT Ritmo με τενεκεδάκια δεμένα σε αυτό και φεύγουν σαν νιόπαντροι. Πιθανόν να φεύγουν από ένα ξενοδοχείο ή έπαυλη με πισίνα και γρασίδι.

Δυστυχώς δεν θυμάμαι καθόλου την πλοκή της ταινίας, μιας και την είχα προλάβει στο τέλος. Θα ήθελα πολύ να ξαναδώ το Ritmo και -κυρίως- να ακούσω τον ήχο του!

Ευχαριστώ προκαταβολικά τους όποιους "δυνατούς λύτες". :)
 
Eδώ πρέπει να ρίξει τα ''φώτα'' του ο Wally.

Oπως περιγράφεις την ταινία ,είναι μια συνυθυσμένη ιστορια για ελληνικό video ,προφανώς ειπαρχουν 10αδες τετοιες και δυσκολο να διαχωρίσεις. Είσε συγουρος για τον Κάλοου? Μηπος είταν κανένας Ευαγγελόπουλους η Ζιάγγος?
 
Σίγουρα είναι ο Κάλοου, χαρακτηριστική φιγούρα με το μαλλί και τη βραχνή φωνή. Κλίνω κι εγώ προς το "Μελαχροινάκι" γιατί ταιριάζει και ως προς τα έτη κατασκευής του εν λόγω μοντέλου αυτοκινήτου. :) Πάντως, αν θυμάται κάποιος την τελευταία σκηνή θα βρει τον τίτλο.
 
χμμ. το 'Θηλυκό κεντρί' δεν είναι σίγουρα, δεν έχει καμία σκηνή με fiat ritmo κ ντενεκεδάκια. Αν παίζαν σίγουρα ο Κάλοου και η Ντούζου, τότε μένει ίσως το 'Ο γυναικάς'?

Δεν το έχω δει, αλλά δοκίμασε εδώ και πες μας! :)

http://www.pgcosmos.gr/movie.php?id=9208

Ή μήπως είναι η ταινία ΄Το πιο γλυκό κορίτσι' ? (πάλι με Κάλοου και Ντούζου)

http://www.pgcosmos.gr/movie.php?id=13821
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
άκυρο για το 'το πιο γλυκό κορίτσι', ούτε εκεί υπάρχει η ζητούμενη σκηνή με το fiat ritmo... μένει το 'ο γυναικάς' μάλλον, αλλά δεν μπόρεσα να το εντοπίσω ακόμα και να το τσεκάρω...
 
Ευχαριστώ για τις προσπάθειες συντοπίτη manosun. Δεν έχω υπόψη μου και κανένα ρετρό βίντεο κλαμπ εδώ στη Θεσσαλονίκη που να έχει ακόμα βιντεοταινίες, καθώς το τελευταίο που γνώριζα (Spectrum στην Β. Όλγας) έχει κλείσει εδώ και χρόνια...
 
Δυστυχώς φίλε μου κ εγώ δεν ξέρω κανένα βιντεοκλαμπ εδώ στη Θεσσαλονίκη που να έχει κρατήσει σοβαρή συλλογή απο VHS και μάλιστα..80ίλες...και είναι κάποιες ταινίες που τις ψάχνω καιρό.Ειδικά για το 'βοήθεια το φάντασμα' aka 'Ευρωκόπανοι' (1987) δεν μπορώ να βρω τίποτα! (εξαιτίας του τουλάχιστον, γράφτηκα στο GRM πέρσι.. :) )

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?14617-%C1%E3%ED%F9%F3%F4%E7-%F4%E1%E9%ED%E9%E1-%EC%E5..-%E3%F1%E1%EC%EC%EF%F6%F9%ED%EF-%EA%E1%E9..%F6%E1%ED%F4%E1%F3%EC%E1%F4%E1-%C2%EF%DE%E8%E5%E9%E1-%F4%EF-%F6%DC%ED%F4%E1%F3%EC%E1

Στο θέμα μας τώρα, εντόπισα μία ακόμα ταινία με Καλοου και Ντούζου, το 'ταχύτητα και αγάπη'-1984 αλλά ούτε αυτό δυστυχώς έχει τη σκηνή που περιγράφεις..Η έρευνα συνεχίζεται λοιπόν...
 
Καλησπέρα! μόλις είδα το θέμα και είπα να απαντήσω!! το έργο που ψάχνεις φίλε sputnik είναι το "Σούπερ λύκειο Νο2 τρελές διακοπες" :D
 
Σ' ευχαριστώ πολύ vangelia και καλωσόρισες, έκανες πολύ δυνατό ποδαρικό στο φόρουμ! :D
 
καλως ηρθες vangelia! :) χαρηκα που βρεθηκε ο τιτλος της ταινιας, αλλα για την ιδια την ταινια τι γινεται? φιλε sputnik (και οποιοσδηποτε αλλος), αν την βρεις ενημερωσε με, κυρίως για το ΠΟΥ βρέθηκε (σε ποιο βιντεοκλαμπ πχ) ! (δεν καιγομαι για τη συγγεκριμενη ταινια, απλα αναζητω παντα πηγες..80ίλων.. ) :) ) ως τωρα, την αναζήτησα όπου ήξερα, χωρίς τύχη όμως...
 
Καλησπέρα και σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!! Η ταινία υπάρχει απο τι είδα σε μόνο ένα video club... και εκτώς απο το Νο2 υπάρχει και το Νο1 άλλα απο τι ξέρω μπορούν μόνο να σας το γράψουν σε dvd!! Όποιος ενδιαφέρεται ας μου πει να σας δώσω την σελίδα!
 
Αυτό με την ταινία καθεαυτή είναι ένα θέμα. Υπήρχε στο google videos, αλλά δυστυχώς αφαιρέθηκε. Το πρόβλημα με τα video club παραμένει. Εδώ ακόμα και τα dvdάδικα κλείνουν. vangelia, εννοείται ότι θέλουμε να μας δώσεις τη σελίδα!
 
Eντόπισα την ταινία στη σελίδα του pg cosmos

http://www.pgcosmos.gr/movie.php?id=13801

Αυτό το videoclub εννοουσες vangelia? Δυστυχώς, είμαι θεσσαλονίκη και δεν βολεύει... Εκτός κ αν βρήκες την ταινία σε βιντεοκλαμπ στη θεσσαλονίκη??? :) ).. (fingers crossed)
 
Ναι manosun αυτό το video club εννοούσα αλλά υπάρχη και ένα στην θεσσαλονίκη αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα το έχει!! Κοιτάξτε εδώ http://www.videorama.gr/index.asp και πείτε μου αν όντος υπάρχει!
 
Πίσω
Μπλουζα