Τί ερωτεύθηκε η Κάντυ στα αγόρια της ζωής της

domniki

RetroJunkie™
Joined
16 Mαϊ 2007
Μηνύματα
3.506
Αντιδράσεις
2.230
Η γλυκια μας ξανθια πρασινοματα με τους ροζ φιογκους ειχε καρδια αγκιναρα, πως να το κανουμε. Και στα 115 επεισοδια ειναι ερωτοχτυπημενη με καποιον απο τα αγορια της σειρας, που ηταν ουκ ολιγα στον αριθμο. Τι ηταν αυτο ομως που εκανε την μικρη ευγενικη της καρδουλα να χτυπα πιο γρηγορα οταν εβλεπε καποιο απο τα αντικειμενα του ποθου της?

Σε πολυ τρυφερη ηλικια συναντα τον "πριγκιπα του λοφου" και ζντουπ, ερχεται το κεραυνοβολο #) Εξαιτιας του πηγαινει στο σπιτι των Ρανγκαν, οπου περναει τα πανδεινα. Ειναι το γλυκο του παρουσιαστικο, η στιγμη που τον συναντα (η μικρουλα κλαιει και το αγορι της λεει οτι ειναι πιο ομορφη οταν γελαει παρα οταν κλαιει), ειναι η ζεστασια απο αποπνεει η μορφη του, ειναι η χλιδα της ενδυμασιας του?

Στη συνεχεια γνωριζει τον Αντονυ και ξεχνα, με ευκολια θα ελεγα, τον "πριγκιπα". Η ευγενικη του μορφη, τα γαλαζια του ματια και τα ξανθα του μαλλια, η τρυφεροτητα που της δειχνει, το ενδιαφερον του, η ονομασια ενος τριανταφυλλου με το ονομα της, τα κοινα τους ενδιαφεροντα, η μεγαλη προσπαθεια που καταβαλλει για να την κανει αποδεκτη και αγαπητη στη θεια Ελρόυ, η αγαπη και η καλοσυνη του, ισως ακομα και η ζηλεια του να ειναι καταλυτικα στοιχεια της αγαπης που της γεννα :heartcloud:

Μετα τον θανατο του Αντονυ, συναντα μεσα στην καταχνια του Ατλαντικου, τον Τερρυ, και ξαναζντουπ :hurrah: Για καμια 70+ επεισοδια, ο Τερρυ ειναι ο ερωτας της. Η εμφανιση του, το παιχνιδιαρικο του υφος, τα υπεροχα του ματια (ναι, πεφτουν τ'αστερια απο τα ματια του), ο ανταγωνισμος μεταξυ τους, το ενδιαφερον που της δειχνει, οι ευαισθησιες του, το φιλι (!!!) συντελουν ωστε να παθει το σοκ της ζωης της και να μας παιδεψει μεχρι τον χωρισμο.

Τελος και ενω ο Αλμπερτ της εχει γινει απαραιτητος (ποιος ειπε οτι υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρων-γυναικων???) ανακαλυπτει οτι αυτος ειναι ο "πριγκιπας του λοφου". Η προστατευτικοτητα του, η αλληλοσυμπαρασταση, η αλληλοβοηθεια -χρειαζονται ο ενας τον αλλο- η καθημερινοτητα που δημιουργει ισχυροτατους δεσμους, η καλοσυνη και η φροντιδα που της δειχνει, την οδηγουν να σκεφτει οτι δεν θελει να μεινει μονη της. Ναι, ισως ειναι η αρχη ενος ερωτα :wub:

Τι ειναι λοιπον αυτο που ερωτευοταν η Καντυ μας καθε φορα? Σιγουρα καθενα απο τα αγορια της ηταν μοναδικο και ετσι καθε ερωτας της ηταν διαφορετικος. Ισως ομως στο βαθος ολοι να ηταν οι ιδιοι.

Ε, πως να το κανουμε, ο ερωτας ειναι απο τα ισχυροτερα συναισθηματα γιατι υποτασσει και το νου και την καρδια και το σωμα :clap: Ηταν τυχερη η Καντυ μας, γιατι παντα ερωτευοταν με παθος και δυναμη και παντα ειχε ανταποκριση στα αισθηματα της...ε, της αξιζε :gdance:
 
Μάλιστα!!! Δύσκολο ερώτημα!Από τη μια βλέπω ότι όσους ερωτεύθηκε η Candy ήταν πραγματικά "ένας και ένας". Όλοι ήταν χαρακτήρες εντυπωσιακοί στην εμφάνιση και με πολύ ισχυρές προσωπικότητες. Από την άλλη όμως νοιώθω ότι δεν ερωτευόταν πάντα για τους ίδιους λόγους.Τα στοιχεία που την τραβούσαν ήταν διαφορετικά κάθε φορά δίνοντας έτσι ένα βάθος στην ψυχολογία της και κάνοντας ενδιαφέρουσα την προσπάθεια διερεύνησης της. Θέλει σκέψη το πράγμα!! :xm:
 
Αμάν, βρε Domniki μου...:dribble:

 


Δε μας έφτανε ο Turri, εσύ μας αποτέλειωσες...
:brick:

 


Άντε να στίψεις το κεφάλι να κατεβάσεις απόψεις...
:sleep:
 
Juanita είπε:
Αμάν, βρε Domniki μου...:dribble:
Δε μας έφτανε ο Turri, εσύ μας αποτέλειωσες...
:brick:


Άντε να στίψεις το κεφάλι να κατεβάσεις απόψεις...
:sleep:
Σαν τα σταυρολεξα για πολυ δυνατους λυτες ακουγεται :rofl:

Ε, στα δυσκολα φαινονται οι γνησιοι καντυκοι...

Τι λετε λοιπον?

Νομιζω οτι ερωτευομαστε πραγματα του αλλου αναλογα με την ψυχικη κατασταση μας την στιγμη που τον γνωριζουμε. Με αλλα λογια, ολα ειναι θεμα στιγμης και τυχης...το timing που λεμε. Μπορει το ιδιο ατομο να μην το ερωτευομασταν αν το συναντουσαμε σε μια αλλη φαση της ζωης μας.

Τον πριγκιπα τον ερωτευτηκε (αν λεγεται ερωτας αυτο που ενιωσε) γιατι της μιλησε με αγαπη σε μια ευαισθητη στιγμη της.

Τον Αντονυ τον αγαπησε γιατι την βοηθησε, την προστατεψε και την αγαπησε οταν το χρειαζοταν πολυ εντονα, μετα τα καψονια που περασε στους Ρανγκαν.

Στον Τερρυ νομιζω οτι την "εριξε" η ευαισθητη πλευρα του που ειδε στο πλοιο. Ενιωσε αυτο που εχει ξαναπει η QueenofHearts (που εισαι Queen!), "μελαγχολικο αγορι, τι εχεις, ελα σε μενα να σε παρηγορησω".

Για τον Αλμπερτ αρχισε να νιωθει πραγματα γιατι βρισκονταν και οι 2 σε παρομοια ψυχικη κατασταση: ειχαν αναγκη απο συντροφικοτητα.
 
Ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη ώρα!!!

 


Όλα τ΄αγόρια κάνουν την εμφάνισή τους όταν η Κάντυ έχει πραγματικά ανάγκη τη στήριξή τους με τον τρόπο που της την προσέφεραν...


 


Στο σπίτι της Πόνυ, είναι προστατευμένη, ασφαλής και δεν αργεί να γίνει ο κυρίαρχος του παιχνιδιού!!!



Η πρώτη μεγάλη στενοχώρια έρχεται όταν φεύγει η κολλητή της :super:και λίγο



μετά έχει και το θράσος
:D να της πει πως δε θα της ξαναγράψει...


Ο Πρίγκηπας έρχεται σαν οπτασία να της πει πως η ζωή είναι πιό όμορφη όταν βλέπεις την χαρούμενη πλευρά της.


 


Στους Ράνγκαν οι "άνθρωποι" δείχνουν το σκληρό ανελέητο πρόσωπό τους. Ο ρομαντισμός και η ευαισθησία του Άντονυ είναι το αντίβαρο στις κακουχίες. Όπως της τα είχε πει ακριβώς ο Πρίγκηπα! Η ζωή είναι πολύ όμορφη...


 


Ο Τέρρυ έρχεται όταν η Κάντυ έχει θρηνήσει αρκετά το χαμό του Άντονυ.


 


Η Κάντυ στο κολλέγιο ζει τις ομορφότερες στιγμές της, χάρη στο θείο
:sweet_kiss: :sweet_kiss: :sweet_kiss: που την υιοθέτησε. Οι άσχημες στιγμές ως υπηρέτρια έχουν περάσει στο παρελθόν. Έχει τις ίδιες ευκαιρίες να μορφωθει, να παίξει να ερωτευτεί όπως και οι καλοί της φίλοι Άννυ, :sure:Άρτσυ, Στήαρ, Πάτυ... Η Κάντυ βρίσκει στον Τέρρυ το πιστό της αντίγραφο... Ευαίσθητος αλλά και δυναμικός, ταραξίας , επαναστάτης μα και ειλικρινής, έμπιστος και πιστός. Η καρδούλα της είναι έτοιμη να ερωτευτεί!!! Η Κάντυ απαλλάσσεται οριστικά από τα φαντάσματα του παρελθόντος και στη Σκωτία ο έρωτας φουντώνει!


Όμως όσο όμορφη και αν είναι η ζωή για τα δύο παιδιά, η κακία, ζήλεια, η μισαλλοδοξία, η μιζέρια και το μίσος ζουν και βασιλεύουν.



Χωρίζουν για να ξανασμίξουν για λίγο μέχρι που η μοίρα τους χωρίζει οριστικά.


 


Ο Άλμπερτ είναι παντού και πουθενά. Ακολουθεί τη μικρή προστατευόμενή του γνωρίζοντας από την πρώτη στιγμή που την έσωσε στο ποτάμι (manga) για το ποιά είναι... Την παίρνει μαζί του στο Λονδίνο, την αφήνει ελεύθερη να ζήσει τον έρωτά της προσφέροντάς της όλα όσα μπορεί η Κάντυ να έχει ανάγκη:



Ελευθερία κίνησης (πάντα κάτω από το άγρυπνό του βλέμμα),



Υποστήριξη για να χαρεί τη γιορτή του Μάη,



Ελευθερία επιλογής για τις καλοκαιρινές της διακοπές,



Καταννόηση για να γυρίσει στη Αμερική,



Παρότρυνση για να ακολουθήσει το δρόμο που διάλεξε...



Και όταν η Κάντυ πατάει γερά στα πόδια της, έρχεται η στιγμή που την έχει εκείνος ανάγκη...



Τον παίρνει κάτω από την προστατευτική της φτερούγα, όπως τα παπάκια που τους έδενε τα πόδια για να μη χάσουν τη μαμά τους. Μέχρι που του γίνεται απαραίτητη, αναντικατάστατη και δεν μπορεί να ζήσει μακριά της.



Αλλά ούτε και η Κάντυ μπορεί να ζήσει χωρίς τον Άλμπερτ... Όταν ανακαλύπτει πως αυτός είναι ο μεγάλος θείος που την υιοθέτησε αλλά και ο Πρίγκηπάς της τα πάντα δείχνουν πως τα δύο παιδιά θα μπορέσουν να τραβήξουν το όμορφο μονοπάτι της ζωής μαζί...



Άλλωστε, είναι ωραίο να κοιτάς τη ζωή, μ΄ενα χαμόγελο το πρωί!!!



candyalbertindexbe4.jpg
Προβολή συνημμένου 71554

candyalbertindexbe4.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Με την πρωτη ματια και οι 3 ερωτες της φαινονται πολυ διαφορετικοι ανθρωποι. Ομως αν προσεξει λιγο καλυτερα καποιος, εχουν πολλα κοινα χαρακτηριστικα:

Ειναι ανθρωποι με κυρος και ιδανικα, κυνηγουν τα ονειρα τους, αγωνιζονται για την αγαπη τους, δεν το βαζουν κατω, τους διακρινει η δικαιοσυνη, ειναι μαχητες στη ζωη, ειναι νικητες.
 
domniki είπε:
Με την πρωτη ματια και οι 3 ερωτες της φαινονται πολυ διαφορετικοι ανθρωποι. Ομως αν προσεξει λιγο καλυτερα καποιος, εχουν πολλα κοινα χαρακτηριστικα:Ειναι ανθρωποι με κυρος και ιδανικα, κυνηγουν τα ονειρα τους, αγωνιζονται για την αγαπη τους, δεν το βαζουν κατω, τους διακρινει η δικαιοσυνη, ειναι μαχητες στη ζωη, ειναι νικητες.


Σωστά... δεν θα επέλεγε κάτι λιγότερο καλό η Κάντυ...
 
Πίσω
Μπλουζα