Ταυτότητα Μέλους GRM!!!

Stanfromgreece

RetroMasteR
Joined
5 Μάρ 2008
Μηνύματα
1.028
Αντιδράσεις
71
Καλημέρα σας φίλοι μου συμφορουμίτες και συμφορουμίτησσες!

Μετά από μία ωραία κουβεντούλα που είχα με τις φίλες μου Juanita,Domniki και Kambia, μου ήρθε στο μυαλό το εξής!

Είμαστε ένα ωραίο και ευχάριστο Club! Ενα Club που κάνει τις εκδηλώσεις του τις συναντήσεις του και κάθε λογής δραστηριότητες... Γιατί λοιπόν τα μέλη αυτού του Club να μην έχουν και μία ταυτότητα που να μπορούν να την δείχνουν με καμάρι, σε κάθε μία από τις συγκεντρώσεις του GRM! Ετσι λοιπόν, έκατσα και έφτιαξα, ένα προσχεδιάκι ταυτότητας, το οποίο μπορεί ο καθένας τα το κάνει copy στον υπολογιστή του, να περάσει τα στοιχεία του, να το εκτυπώσει (θα πρότεινα σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας για να είναι πιο βολικό!)και να το πλαστικοποιήσει!!!

Παρακάτω, παραθέτω τα υποδείγματα για την εμπρός και πίσω πλευρά της ταυτότητας, και σαν παράδειγμα πιο κάτω βάζω αυτήν που έφτιαξα για εμένα! Στην θέση της φωτογραφίας θα πρότεινα να βάλουμε μία παλιά μας ρετρό φωτογραφία... ή αν κάποιος δεν θέλει, μπορεί να βάλει το avatar του! Τί λέτε? Θα προχωρήσει σαν ιδέα?

picture.php


picture.php


picture.php
 
χεχε, τελεια ιδεα :)
 
Κορυφαια ιδεα Σταν ;)
 
επίσης, άν έχει να προτείνει κανείς κάτι διαφορετικό (γραμματοσειρά ή layout) ας φτάξει ένα δικό του υπόδειγμα, και να διαλέξουμε στο τέλος το καλύτερο!
 
Τέλειο Stan!!!! :cool:

Να κάνουμε και ένα με πιστωτική κάρτα;;;;;; :diablotin: :diablotin:
 
Δεν εχω αποψη σχετικα με την ολη ιδεα - τωρα, μιας και σε λιγο θα εχουμε νεο logo και σημα καλο θα ηταν να περιμενετε λιγακι πριν ξεκινησετε το "φακελωμα".
 
Ελα βρε Ηρακλή! Θα αλλάξει το logo? πότε? Δεν πειράζει, έτσι και αλλιώς δεν βιαζόμαστε... μαζεύουμε ιδέες...οπότε μέχρι τότε θα έχει αλλάξει το logo και θα βγάλουμε την τελική μορφή της ταυτότητας! Αντε...να αυτοφακελωθούμε! χαχαχα
 
Γιατί αλλάζει το λογότυπο;;;; :what:

Μιά χαρά δεν είναι;;;;

 


Είμαι of για μου φαίνεται;;;;

 
 
δεν πειράζει βρε Juanita μου... και να αλλάξει... 1 λεπτό δουλειά είναι να το αλλάξω και στην ταυτότητα!!! Οπότε...Προτάσεις παιδιάααα!!! να προχωράει το project!!! :)
 
Καλή ιδέα! Ωραίος...
 
Εγώ παω με το λαό, αλλά συμπορεύομαι και με τη διοίκηση...

Εγώ έπρεπε να αναλάβω την πώληση του ΟΤΕ :D :D
 
Δεν κατάλαβα Χριστό...Παναγία... και όλους τους Απόστολους μαζί!!! :xm:
 
Stan δεν νομιζω να θελει κατι αλλο. Θα περιμενουμε να γινει η αλλαγη στο λογοτυπο και παμε για εκτυπωση ;)
 
ΩΡΑΙΑ! εν αναμονή του νέου μας λογότυπου λοιπόν!!! :)
 
Φλασια! Θα μπορουσαμε να προσθεσουμε σαν ημερομηνια εκδοσης της ταυτοτητας την ημερομηνια που καναμε εγγραφη στο φορουμ. Τι λετε?
 
πολύ καλή ιδέα!!! μπράβο Kambia! τέτοιες ιδέες θέλω!!! :)
 
αλήθεια...μήπως ξέρει κανείς... πότε περίπου θα έχουμε την αλλαγή του logo?
 
Πίσω
Μπλουζα