Ταχυδρόμος (χτυπήστε τον πριν σας χτυπήσει!)

Starbuck

RetroMaNiaC
Joined
28 Σεπ 2007
Μηνύματα
680
Αντιδράσεις
44
Το στάνταρ οικογενειακό περιοδικό στις αρχές του '80 ήταν βεβαίως ο "Ταχυδρόμος". Αν θυμάμαι καλά, για μερικά χρόνια ίσως και να μην είχε καν ανταγωνιστή. Θυμάστε την κλασική διαφήμιση με τον Χάρυ Κλιν όπου το έπαιζε ένας ταλαίπωρος ταχυδρόμος που τον χτυπούσαν (τρικλοποδιά κτλ.) και κατέληγε με γύψο και την ατάκα "Ταχυδρόμος! Χτυπήστε τον πριν σας χτυπήσει!"

Στον Ταχυδρόμο πρέπει να είχε μια ασπρόμαυρη ιστορία κόμιξ σε συνέχειες, με έναν άντρα που έχει μεταμορφωθεί σε γυναίκα (μελαχρινή θεογκόμενα).. Το θυμάται κανείς;

Δημήτρης :user:
 
Φιλε Starbuck οταν μιλαμε για το κομικ του τοτε Ταχυδρομου, μιλαμε γιαυτη την κυρια :thumbup:
 
Φίλε Τελαμώνα, είσαι απίθανος! :worship:

Το θυμόσουν ή έχεις καταχωνιασμένους Ταχυδρόμους;
 
LoL μακαρι να τους ειχα ακομα....θυμαμαι που τους βουταγα απο τον πατερα μου για να δω τη (Θεά) Μπλανς . (που εισαι dominion να μου τα χωσεις ?? :biglaugh: )
 
Starbuck είπε:
Το στάνταρ οικογενειακό περιοδικό στις αρχές του '80 ήταν βεβαίως ο "Ταχυδρόμος". Αν θυμάμαι καλά, για μερικά χρόνια ίσως και να μην είχε καν ανταγωνιστή. Δημήτρης :user:

Tα στανταρ εβομαδιαια οικογενειακα περιοδικα των 80ς (πριν την επελαση των τηλεοπτικων "αποφαγιων" περιοδικων ,τηλεθεατης-ζαπινγκ κ.α) ηταν 2 ο "Θησαυρος" και το "Pομαντζο" .

Κλασσικη ατακα "η χοντρη του Θησαυρου".

Καποια στιγμη θα πεσει αφιερωμα.
 
Μην ξεχνας το NTOMINO ...

Edit και εγω να μην ξεχναω το ΦΑΝΤΑΖΙΟ...
 
Εμενα καθε παρασκευη σπιτι μου μαζι με τη καθιερωμενη 4αδα (μικυ-ποπαυ-σεραφινο-τιραμολα) εμπαιναν και τα 2 παραπανω.

Δεν λεω αλλα ,τα υπολοιπα στο δικο τους αφιερωμα. :D
 
Paspartoo είπε:
Φιλε Starbuck οταν μιλαμε για το κομικ του τοτε Ταχυδρομου, μιλαμε γιαυτη την κυρια :thumbup:

Με τη Μπλανς Επιφανί είχα φάει κόλλημα και εγώ #) ... κυρίως επειδή οι διάλογοι ήταν στην καθαρεύουσα...
 
Οι διαλογοι στην Μπλανς Επιφανι ηταν της Ελενας Ακριτα...
 
7220_178951108384_108956318384_3716393_8126273_n.jpg
 
Πριν απο λίγες μέρες ανακάλυψα παραπεταμένα 5 τευχη του περιοδικού ''Ταχυδρομος'' στο παταρι τα 4 ειναι τις χρονιες 1976 και 1977 και το αλλο του 1983.

Επιδή εμενα δεν με πολυενδιαφέρουν, ευχαριστος τα αντάλαζα στο μοναστηρακι(ή και οποιο μέλος του φορουμ επιθυμει) , με μπλεκ-μανινες-κατερινες-αγορι.

Νομιζω οτι το δικαιο όμως ειναι σε αναλογια 1 ταχυδρομος/2(μανινα ή κατερινα η μπλεκ ή αγορι). Ευχαριστος ανταλασσω και 1/1 σε περιπτοση που ειναι καποιο τευχος με αφισες που να με ενδιαφέρουν.

Χθες ειμουν μια βολτα στην Ηφαιστου, δυστιχός τα παλιατζιδικα είταν κλειστα την ωρα που πηγα. Πίγα στο μοναδικό που είταν ανοιχτο(για περιοδικα πιγα αλλα...)και ανακάλυψα ευκεριες.

Αγορασα δισκους 33 στροφών με προτοκλασατα ονοματα του λαικου τραγουδιου(Παριος- Διονισίου-Βελλης - Δημητριου κτλ κτλ) στο ...1 ευρω,και σε πολλύ καλη κατάσταση. Επήσεις αγορασα και 2 ελληνικές ταινίες σχεδον τσαμπα!

Θα πάω μια βόλτα και το Σαββατο (προτα ο Θεός)
 
Video 80, βάλε καλύτερα μιά αγγελία. ;) Ίσως το δει και ενδιαφερθεί περισσότερος κόσμος. :cool:
 
Πίσω
Μπλουζα