Ταύρος με Τοξότη (ANT1)

LadyHawke

RetroActive
Joined
7 Ιαν 2006
Μηνύματα
253
Αντιδράσεις
24
Τηλεοπτική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου που προβαλλόταν από τον Αντέννα τη σεζόν 1994-1995. Αστυνομική κομεντί της ελληνικής τηλεόρασης, υπό μορφή αυτοτελών επεισοδίων, περιγράφει την ιστορία του Γιώργου (Γιάννης Βούρος) και της Ξένιας (Πέγκυ Σταθακοπούλου) δύο παλιών συμμαθητών που συναντιούνται τυχαία μετά από χρόνια. Ο Γιώργος, ιδιωτικός ντετέκτιβ αναλαμβάνει απίθανες υποθέσεις και η Ξένια δαιμόνια ρεπόρτερ σε πετυχημένο περιοδικό, συνεργάζονται στα πλαίσια της έρευνας και του ρεπορτάζ πριν καλά καλά οι ίδιοι καταλάβουν το πώς. Χαρακτήρες εντελώς αντίθετοι μεταξύ τους, γρήγορα βρίσκουν κώδικα επικοινωνίας μέσα απ' τη συμπάθεια, η οποία δεν αργεί να οδηγήσει στη φιλία και τον έρωτα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
edit by Tsalk. Διάβασε τους κονισμούς του forum. Δεν υπάρχει το υλικό που ψάχνεις εδώ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ DOWNLOAD ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ?

edit by tsalk Δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα για download σε αυτό το forum. Ρίξε μια ματιά στους κανονισμούς λειτουργίας φίλε μου
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το φορουμ ειναι μονο για ανταλλαγη πληροφοριων και συζητηση για τα παλια τηλεοπτικα προγραμματα και οχι για "ανεβασμα" και "κατεβασμα" αυτων. Να σαι καλα.
 
Είδα το τελευταίο επεισόδιο πρόσφατα !!!!!Η σειρά πολύ καλή,έπρεπε να την προβάλλει ο ΑΝΤ-1 11-12 κάθε βράδυ εκεί που βάζει Greys Anatomy και Lost!Έλεος με τα ξενόφερτα!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μια πολύ ωραία σειρά του Μανουσάκη πριν αναλωθεί σε εμπορικές σειρές "συνταγής" (βλ. Ψίθυροι Καρδιάς, Άγγιγμα Ψυχής, και δε συμμαζέυεται...)
 
Από το 2003 έχουν να το βάλουν σε normal ώρα, τέλειο cast, φοβερές ιστορίες, επίσης και η Εβελίνα Παπούλια στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση. Τότε στο Mega είχαν βγάλει τον Σκορπίο που ήταν all the money αστυνομική σειρά και στον ΑΝΤ1 τον Ταύρο με Τοξότη με περιπέτεια και γέλιο.
 
Θυμάμαι συνέχεια έτρωγαν ωμά καρότα στο γραφείο!
 
Οι σκηνές από το τελευταίο επεισόδιο:

(επειδή λειτουργεί ως SPOILER, όποιος δε θέλει να δει το τελευταίο χωρίς να έχουν προβληθεί τα προηγούμενα, ας μην πατήσει play)

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μα τι δωράκια είναι αυτά που μας κάνει ο ΑΝΤ1 τώρα τελευταία; Χαίρομαι, πολύ χαίρομαι! Άλλη αγαπημένη σειρά που έχουμε να δούμε χρόνια! Μπράβο, και αντε να δούμε αν θα έχει συνέχεια το πράγμα...

(Αυτοί μάλλον έχουν σκοπό να γιορτάσουν τα 21 χρόνια, μιας και δεν γιόρτασαν τα 20! :p )

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, Αναστασία!
 
Ένα από τα επεισόδια της σειράς είχε γυριστεί στο κατάστημα μου. Έπαιζε ο Γιαννης Φυριος σε ένα μικρό ρόλο. Ακόμα απορώ πως χωρεσαν τόσος κόσμος και τόσα μηχανήματα εκεί μέσα!
 
Πραγματικά γελούσα πολλές φορές με τις κόντρες Γιώργου-Ξένιας και με τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που δημιουργούνταν. Αυτός ο αφλιότιμος ο ΑΝΤ1 δεν μπορεί να την ξαναπροβάλλει μια λογική ώρα;
 
mela είπε:
Πραγματικά γελούσα πολλές φορές με τις κόντρες Γιώργου-Ξένιας και με τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που δημιουργούνταν. Αυτός ο αφλιότιμος ο ΑΝΤ1 δεν μπορεί να την ξαναπροβάλλει μια λογική ώρα;
το παίζει 5 π.μ. και μπορείς να το βρεις στο web tv του ΑΝΤ1.
 
Ανέβηκαν κι άλλα επεισόδια στο ANT1-web tv! Συνολικά είναι 32, οπότε περιμένουμε 12 ακόμα. ;)
 
έχουν ανεβεί μόλις τώρα σχεδόν όλα τα 12 υπόλοιπα επεισόδια. σύνολο 32. ελπίζω να συνεχίσουν τα επεισόδια απ την σειρά της ελλάδος τα παιδιά που έμειναν από τον οκτώβριο λειψά...
 
που τα θυμαστε ρε παιδια ολα αυτα?

θυμαμαι την σειρα και θυμαμαι οτι ηταν αργα

και εβλεπα οποτε μπορουσα ειχα χασει πολλα επεισοδια

αλλα δεν θυμαμαι τοσες λεπτομερειες

μπραβο σας
 
εγώ εκείνη την εποχή ήμουν τρελλά ερωτευμένη με έναν τοξότη και σαν ταύρος ήθελα πολύ να τη δω τη σειρά αλλά ήμουν εξωτερικό ... ευκαιρία να τη δω τώρα!
 
Πίσω
Μπλουζα