Τα δικά μας mods.

Turrican

RetroManiaC
Joined
28 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.278
Αντιδράσεις
139
Λοιπόν καθυστέρησα περίπου ένα μήνα αλλά τελικά το έκανα! :eek:

Σε αυτό το thread μπορούμε να επιδεικνύουμε τα δικά μας tracker mods , να τα ακούμε μαζί ,να γελάμε να χειροκροτούμε και γενικά να θυμόμαστε τους παλαιούς αμέριμνους καιρούς!

Με μεγάλη συγκίνηση σας παρουσιάζω τον " Μέγα Αλέξανδρο " ένα κομμάτι που έφτιαξα λίγο μετά το λύκειο και φιλοδοξούσα να το δω κάποτε να γίνεται Soundtrack σε κάποια ταινία γύρω από τη ζωή του μεγάλου στρατηλάτη! :p (Ήμουν επηρεασμένος πολύ και από τους Manowar ;) ) Αυτό μαζί με άλλα 4 κομμάτια τα βρήκα τυχαία σε κάποιες παλιές Atari δισκέτες μου ενώ τα θεωρούσα επί πολλά χρόνια χαμένα.

Γράφτηκαν με το γνωστό Noisetracker και φυσικά επάνω σε έναν original Atari ST.

Συγνώμη για το χάσιμο του μέτρου και του ρυθμού την ανορθογραφία και την επιλογή των samples αλλά ήμουνα μικρούλης και έκανα κομμάτια που ποτέ δεν τελείωνα!!! :tease:

Αν δεν έχετε "τεζάρει" τον media player σας στα codecs , τότε για να ακούσετε τα mods στο PC σας θα χρειαστείτε έναν καλό και ελαφρύ player.

Εγώ χρησιμοποιώ τον MODPlug Player που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ!

(Ρυθμίστε τον στο Max και σε συνδυασμό με την σούπερ κάρτα σας θα εκπλαγείτε από το πόσο καλά ακούγονται τα παλιά ταλαιπωρημένα Amiga/ST samples!)

Λοιπόν είστε αρκετά γενναίοι για να μοιραστείτε την τρέλα σας μαζί μας; :cheers:
 
Mπραβο Turri :clap: Πολυ ωραιο κομματι. Δεν ξερω πως λειτουργει το Noisetracker αλλα το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο :cheers:

Turrican είπε:
Με μεγάλη συγκίνηση σας παρουσιάζω τον " Μέγα Αλέξανδρο " ένα κομμάτι που έφτιαξα λίγο μετά το λύκειο και φιλοδοξούσα να το δω κάποτε να γίνεται Soundtrack σε κάποια ταινία γύρω από τη ζωή του μεγάλου στρατηλάτη! :p
Δεν ηξερα οτι ειχες και τετοιες φιλοδοξιες :rofl:
 
Αραγε αυτα τα MOD να παιζουν με τον ModPlayer που εχουμε στο Portal?

Πρεπει να το δοκιμασω...και να επενελθω

Αντε,να ανοιγει το GRM υπο ηχους Turri ;)
 
STurrican the great.. σουπερ φιλε μου! Δυστηχως το φορτε μου ηταν εικονες και οχι μουσικη οποτε στην βιβλιοθηκη μου δεν υπαρχουν αριστουργηματα. Και οσο για το κομματι, μονο και μονο το οτι το εφτιαξες τοτε, αξιζει και με το παραπανω.
 
Καταπληκτική προσπάθεια Turri! :thumbup:

Και μπράβο για το thread!!!

Πρέπει να ανεβάσω κι εγώ κάτι δικό μου, εδώ!

Stay tuned!

Ευχαριστώ και για τον ModPlayer... Παίζει πολύ ωραία τα κομμάτια!
 
πολυ καλο κομματι!!! ωραιος turrican ,και ο modplayer ειναι πολυ καλος, ωραιο ρετρο look εχει.
 
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! :thanx2:

Εμπρός τι περιμένετε; ;)

Όσοι έχουν φτιάξει κάτι δικό τους ακόμα και μισοτελειωμένο ας σπεύσουν να το ποστάρουν! :cheers:

Είναι πολύ εντυπωσιακό πόσα πράγματα μπορεί να κάνει ένας απλός χρήστης με έναν υπολογιστή...
 
Μάλιστα, καλούτσικο κοματάκι άν και γραμμένο σε ST :) . Είχα ασχοληθεί και εγώ με το ευγενές άθλημα και είχα γράψει περίπου 200 MOD. Κάποια στιγμή ίσως ανεβάσω μερικά. Κάτι σαν το gallery να μπορούσε να γίνει και για την μουσική;

Και για όσους ζούσαν στον παλμό του Tracking θα γνώριζαν για τις BBS που φιλοξενούσαν τα κομάτια μας όπως και απο τα πρώτα site στο πρωτοβγαλτο internet το traxinspace.. Ωραίες εποχές...
 
200 modules;;; :eek:

Απίστευτο!!! :bow:
 
Αυτό που ξέρω Turrican είναι πως το mod σου είναι πολύ καλό επειδή είχες σωστούς εμπνευστές :thumbup: Εύγε!!

Με έκανες να ψάχνω βραδιάτικα για προγράμματα που παράγεις μουσική σε PC (αφού παράτησα τη real καλά να πάθω).
 
AA+ θα δοκιμασω αν ο ModPlayer στο Portal παιζει τα ST mods, οποτε θα τα εχουμε στο server και οποιος θελει θα τα ακουει χωρις περαιτερω installs ή downloads.
 
Εμμ και αυτά ήταν ΜΟΝΟ στην AMiGA !!! Γιατί το tracking το συνέχισα αρκετά χρόνια και στο PC με τον Fasttracker II. Σύνολο πρέπει να έχω κάπου 350~370.. Μαζί με αυτά που έχω παρατήσει ατελείωτα.

Μια και έχω μια σελίδα στο tripod ξεχασμένα μερικά mod ορίστε 2 που τα είχα γράψει το 96 - Ιούλιο.. Το στύλ είναι techno-house το οποίο ήταν στις δόξες του..

Fantasia (191 kb)

Beat is in my Heart (39 kb)

Για να τα ακούσετε αρκεί να έχετε το Winamp ... αν δεν θέλετε να βάλετε modplug ή παρεμφερεί προγράμματα.

Επίσης κάτι που πιθανός θα ενδιαφέρη τους φίλους που έχουν ασχοληθεί με το tracking είναι μια προσπάθεια που είχαμε κάνει για ένα DISKMAG για το Ελληνικό Tracking και θα το βρείτε εδώ



Είναι γραμμένο σε Clipper και θέλει DOS... (dosbox)

@Wally ωραία θα είναι. Λογικά θα παίζουν οπότε θέλουμε και μια σελιδούλα - βιβλιοθήκη για να επιλέγουμε κατηγοριοποιημένα. :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα