Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στις retrogaming συζητήσεις;

alkis21

ΚickOff World Champ 2013
Joined
16 Οκτ 2008
Μηνύματα
2.603
Αντιδράσεις
198
-Να εξυμνούν ένα παιχνίδι που σιχαθήκατε

-Να θάβουν ένα παιχνίδι που λατρέψατε

Να χαρείτε, όχι ξενέρωτες απαντήσεις τύπου "ο καθένας έχει τις απόψεις του"... μέσα σε κάθε gamer ανάβει ένα κόκκινο λαμπάκι όταν συμβαίνει κάτι από τα δύο! :)

Θα το εκτιμούσα αν κάποιος mod το έκανε poll.
 
Να θάβουν ένα παιχνίδι που λάτρεψα και κυρίως όταν δεν το έχουν παίξει καν!

Πλέον όταν γίνονται τέτοιες συζητήσεις και βλέπω οτι δε βγαίνει πουθενά τις κόβω μαχαίρι από πλευράς μου.
 
To 2o i guess "Να θάβουν ένα παιχνίδι που λατρέψατε" ,μιας και δεν εχω σιχαθει παιχνιδι ποτε μου...αν δεν μ'αρεσε κατι απλα δεν το παιζα η δεν το συνεχιζα,απο την αλλη αν κατηγορησει κανεις το RE4 αναβουν λαμπακια,λαμπακια οσο αναμμενα μπορει να ειναι σε μια συζητηση στο ιντερνετ.
 
Kambia είπε:
Να θάβουν ένα παιχνίδι που λάτρεψα και κυρίως όταν δεν το έχουν παίξει καν!
Αυτο με καλυπτει πληρως! (μερικες φορες βεβαια εχω πιασει και εμενα να το κανω :p )
 
Χμ, ωραίο θέμα!

Λοιπόν περισσότερο με εκνευρίζει να θάβουν ένα παιχνίδι που λάτρεψα γιατί ενώ "επένδυσα" στην ουσία κάποιον χρόνο για να ασχοληθώ μαζί του, χάρηκα, ταυτίστηκα με τον ήρωα, ίσως και να έσπασα ένα πληκτρολόγιο, κάποιοι προσπαθούν να με πείσουν πως ήταν χαμένος ο χρόνος μου και έκανα μεγάλο σφάλμα που ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο παιχνίδι...

Ο καθένας μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του αλλά να έρχεται κάποιος και να μου λέει "είναι χαζομάρα το sensible, παίξε kick off ή fifa" είναι σαν να λέει πως όσοι παίζουν sensible είναι χαζοί, με συνέπεια να μου ανάβουν τα λαμπάκια...

Επίσης τσαντίζομαι αφάνταστα όταν οι φανατικοί ενός είδους, όπως πχ ο προπονητής του καναπέ που η εμπειρία του με το gaming είναι το "Championship Manager" και το "Πίνω μπύρες και παίζω PRO", κράζει άλλα είδη παιχνιδιού: "Τα strategy είναι βαρετά", "ο χαρακτήρας στο Golden Axe είναι ασχημομούρης, ο Mario είναι υπέρβαρος" και άλλα τέτοια. Και φυσικά όχι δεν έχουν παίξει, αλλά ούτε screenshot δεν έχουν δει από τα παραπάνω παιχνίδια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
SOTB.. νομίζω είναι σαφές τι εννοώ ;)
 
Oχι και τοσο,Shadow of the Beast η Son of the Bitch...
 
Shadow of the beast, εννοείται
 
Χμμμ.. Θα μπορούσε να είναι:

* Να εξυμνούν μια κονσόλα - υπολογιστή που σιχαθήκατε

* Να θάβουν μια κονσόλα ή υπολογιστή που λατρεψατε

:diablotin:
 
Εγώ επέλεξα "Να θάβουν ένα παιχνίδι που λατρέψατε" αλλά έχω την εντύπωση πως περισσότερο με εκνεύρισε το γεγονός ότι κάποιοι άσχετοι θεωρούσαν το OtherM σαν άξιο διάδοχο του Super Metroid (give me mercy) και όχι το Prime, μόνο και μόνο γιατί το OtherM έχει παρόμοια οπτική γωνία και δεν είναι First Person όπως το Prime.
 
Χμμμ.. Θα μπορούσε να είναι:
* Να εξυμνούν μια κονσόλα - υπολογιστή που σιχαθήκατε

* Να θάβουν μια κονσόλα ή υπολογιστή που λατρεψατε
Πέστα ρε Dino, γιατί μας ζαλίσανε με τους ST!!! :diablotin: :diablotin: :tease: :tease: :tease:
 
Tιποτα απο τα δυο ή τρια που εχει σαν επιλογη, με εκνευριζουν οσοι προσπαθουν να πεισουν αλλους οτι αυτο που οι πρωτοι πιστευουν ειναι και αυτο που ισχυει επειδη εκεινοι το πιστευουν. Μας ζαλισαν με τον αταρι πια, το SOTB που λενε θα αναφερεται στην εκδοση για Lynx !!!!
 
Σε ένα τέτοιο θέμα, ο καθένας έχει τις απόψεις του... (ψυχραιμία Αλκη, αστειεύομαι :supergrin: )

Μάλλον με εκνευρίζει περισσότερο το να θάβουν κάποιο ρετρο-παιχνίδι που μου αρέσει.

Μπορώ να ανεχτώ το να εξυμνούν ένα παιχνίδι που σιχαίνομαι, διότι αντιλαμβάνομαι πως δεν είναι δυνατόν όλοι οι gamers να έχουν ακριβώς τα ίδια γούστα.

Αντίθετα, το θάψιμο ενός αγαπημένου ρετρο-παιχνιδιού ενοχλεί πιό πολύ - ειδικά αν είναι "άδικο" (όχι μόνο στην περίπτωση που ο "θάβων" δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με το παιχνίδι, αλλά ακόμα και όταν έχει ασχοληθεί "ετεροχρονισμένα" - οπότε και θάβει το παιχνίδι επειδή αδυνατεί να το τοποθετήσει στο τότε time-frame, απορρίπτοντάς το επειδή "δεν λέει και τίποτα", ή επειδή "είναι πολύ δύσκολο", κλπ)

Captain Kal είπε:
μας ζαλίσανε με τους ST!!! :diablotin: :diablotin: :tease: :tease: :tease:

mike είπε:
Μας ζαλισαν με τον αταρι πια, το SOTB που λενε θα αναφερεται στην εκδοση για Lynx !!!!
...respect στους κ.κ. Kal & Mike. :worship:
 
"Να θάβουν ένα παιχνίδι που λατρέψατε" γιατι πάντα η ασχετοσύνη ενοχλεί.


Γιατι μόνο άσχετοι θάβουν παιχνιδάρες απο την ρετρο εποχη που λατρεψαμε..
:D

 


 
"Να θάβουν ένα παιχνίδι που λατρέψατε"

αφού αν ο άλλος επιμένει να στη λέει, σημαίνει ότι δεν σέβεται τη γνώμη σου σε κάτι που εσένα προσωπικά σου αρέσει.

Εγώ σέβομαι αν το ίδιο άτομο μου λέει ότι δεν του αρέσει, αλλά να το θάβει και να προσπαθεί επίμονα να με πείσει ότι δεν είναι καλό από τη στιγμή που του λέω τη γνώμη μου είναι σπαστικό και κόβω τη συζήτηση αφού δεν μπορεί να γίνει διάλογος λόγω της προκατάληψης του ξερόλα.
 
Σόρυ, αλλά όταν ακούω να εκθειάζουν κάτι σαν κι αυτό, για το πόσο playable είναι απλά έχω θέμα:

[video=youtube;_AQC2Gb76-0]

 
Ψήφισα το "να εξυμνούν ένα παιχνίδι που σιχαθήκατε" μάλλον επηρεασμένος από το ότι σιχάθηκα το Super Mario 64 στο DS. Εντάξει ίσως να μην είναι αυτό καθαυτό το παιχνίδι που εξυμνούν αλλά τον πατέρα Super Mario 64 στο Ν64 αλλά μικρές οι διαφορές. Βέβαια έχω πάρει το παιχνίδι στο N64 αλλά που χρόνος να ασχοληθώ και να αποκτήσω ολοκληρωμένη άποψη...
 
ChrisTOS είπε:
Σόρυ, αλλά όταν ακούω να εκθειάζουν κάτι σαν κι αυτό, για το πόσο playable είναι απλά έχω θέμα:
[video=youtube;_AQC2Gb76-0]

Υπάρχουν άτομα που εκθειάζουν αυτό το πράγμα? (μου αρέσει που ασχοληθήκανε να βάλουν ένα virtual video wall μέσα στο στάδιο σαν εντυπωσιακή λεπτομέρεια ενώ το παιχνίδι τρέχει με πόσα, 8-10 fps?)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι!! Ζούν ανάμεσα μας! Θα έλεγα ότι τα fps είναι κάπου εκεί που λες, ενώ ο χειρισμός θυμίζει checkered flag..

Σε όλους μας αρέσουν κάποια κακά παιχνίδια, και δεν αρέσουν κάποια καλά. Αυτό δεν τα κάνει λιγότερο καλά ή κακά.
 
Το θέμα είναι να αναγνωρίζει κάποιος το ότι ίσως κάτι που αρέσει σε αυτόν να μην είναι και το καλύτερο. Πχ εμένα μου αρέσει πολύ το Earthworm Jim 3D αλλά μπορώ να καταλάβω γιατί οι περισσότεροι το θάψανε και μπορώ να διακρίνω τα ελαττώματά του. Απλά κάτι μου έκανε κλικ. Δεν θα κάτω όμως να πείσω τους πάντες ότι είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι....

Αντίθετα θα πείσω όλον τον κόσμο ότι το F-Zero X είναι το καλύτερο video game όλων των εποχών και δεν θα ησυχάσω μέχρι και ο τελευταίος κάτοικος του πλανήτη συμφωνήσει μαζί μου γιατί είναι η μόνη αλήθεια :p
 
Πίσω
Μπλουζα