Το Τραστ του Γέλιου, Καζανόβας

Maverick

Retro Member
Joined
28 Νοέ 2009
Μηνύματα
132
Αντιδράσεις
34
Στο πάνω συρτάρι του κομοδίνου της θείας μου, δίπλα στο κουτί με τα ραφτικά, ήταν κάθε βδομάδα τα καινούρια τεύχη των περιοδικών "το Τραστ του Γέλιου" και ¨Καζανόβας".

Κάθε φορά που πηγαίναμε επίσκεψη στο σπίτι της, εγώ αποσυρόμουν για λίγη ώρα στο δωμάτιό της για να τους ρίξω μια ματιά. Η θεία μου μου το επέτρεπε. Ήμουν ήδη 12 χρονών και τα περιοδικά αυτά παρόλο που ήταν κάπως "πιπεράτα" δεν ήταν επιλήψιμα...

Δυστυχώς, δε θυμάμαι πολλά - πολλά, μόνο ότι μου κέντριζαν τα ενδιαφέρον κάποια από τα άρθρα τους και οι γελιογραφίες τους (θυμάμαι την "Τούλα - Κουτούλα Η Χαζοβιόλα" που συνεχώς έμπλεκε με την αφέλειά της και έναν άλλο φανατικό τηλεορασάκια).

Η θεία δεν υπάρχει περίπτωση να έχει φυλάξει κάποια από αυτά, δεν κρατάει τίποτα παλιό.

 
..χεχε..ξεχασατε το φανταζιο,λαιτ τσοντουλα εποχης στα ορια του επιτρεπτου.

Το τραστ..τι μου θυμησες παλιοπαιδο.Οσο για τον καζανοβα αν δεν επαιζε θειος,η θεια αν μη τι αλλο ηταν προχω... :D
 
Μια και βάλατε αυτό το θέμα , έβαλα όλα τα Τραστ που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη και τα έχω. Από άλλους δεν έχω να σας δείξω δυστυχώς...Και όπως θα δείτε η Αλίκη έμπαινε πάντα τα Χριστούγεννα εξώφυλλο...


 
Η αληθεια ειναι οτι αν και δεν εχω δει πουθενα τευχη του ΤΡΑΣΤ για να αποκτησω μια συνολικη εικονα, δε θυμαμαι να εβαζε αλλους ηθοποιους. Σιγουρα ομως κανω λαθος. Η σκαπανη μας θα φερει κατι στο φως καποια στιγμη που θα παει.
 
Περιοδικό ΤΡΑΣΤ (του γέλιου λογικά) 1973

getphoto.php
21.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Tεσσερα απο την προσωπικη μου συλλογη,ολα αρχες του '80.


Απιστευτες οι κορασσιδες.





attachment.php


attachment.php
 
[edit] Εκτός κανονισμών [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο ''Καζανοβας'' τελη του '70 ηταν σε πολλα τευχη στο κουρειο του χωριου διοτι ο κουρεας ειχε μανια με αυτα συν το ''ματι'' (καταλαβατε...), εμεις η μαριδα τοτε ηξερε που ηταν η στοιβα και οταν ηταν για κουρεμα ολο και αρπαζαμε κανενα, αμα ερχοταν κανενας μπαρμπας για κουρεμα-ξυρισμα φυσικα και του διναμε την σειρα μας. Ο μπαρμπας νομιζε πως το καναμε απο καλοσυνη-ευγενεια αλλα εμεις για να κερδισουμε χρονο να διαβασουμε-δουμε τιποτα ''σπεσιαλ''. Φυσικα και δεν το διαβαζαμε να φαινεται το εξωφυλλο ετσι; Απο εξω βαζαμε αλλο περιοδικο πχ αθλητικο-σταυρολεξο και απο μεσα τον Καζανοβα γιατι αλλιως εαν μας εβλεπε κανενας ηλικιωμενος ημασταν χαμενοι.
 
Ο πατέρας μου ποτέ δεν ταξίδευε αν δεν είχε παραμάσχαλα το Τράστ και την αθλητική του εφημερίδα
 
Πίσω
Μπλουζα