Το απέκτησα!!!! (DC ntsc)

yrig

Retro Member
Joined
9 Απρ 2008
Μηνύματα
173
Αντιδράσεις
4
Γειά σας παιδιά

Προσθέστε άλλο ένα νέο μέλος στη συντροφιά των DC fans. Διαθέτω πια ένα γιαπωνέζικο NTSC μηχανάκι που φυσάει.

Είμαι εντελώς rookie στο κόσμο του DreamCast οπότε ψάχνομαι ακόμη.Αλλά βρήκα ενδιαφέροντα και διαφωτιστικά topics στη συγκεκρυμένη ενότητα του forum.

Θα τα πούμε λιαν συντόμως.

Γιάννης
 
Καλορίζικο φίλε μου.Το dc έχει να προσφέρει πολλά για όλα τα γούστα!

Τσέκαρε τα threads όπου οι βετεράνοι του forum έχουν παραθέσει τα κορυφαία παιχνίδια του! :D

Enjoy!! ;)
 
Καλώς όρισες στο club!

Ξέρεις ε; Μόλις αρχίσεις καταλαβαίνεις ότι ένα δεν είναι ποτέ αρκετό.

Κάπως έτσι άρχισα κι εγώ...........
 
Καλώς όρισες! Έχεις να περάσεις πολύυυυυυυυ καιρό κατεβάζοντας και παίζοντας...
 
Ευχαριστώ παιδιά για το καλωσόρισμα.....Εχω ήδη διαπιστώσει ότι έμπλεξα ασχημα...

Το modem έχει πάρει φωτιά και ψάχνομαι γενικώς

Τι το ήθελα!!!!
 
Ευχαριστώ παιδιά για το καλωσόρισμα.....Εχω ήδη διαπιστώσει ότι έμπλεξα ασχημα...Το modem έχει πάρει φωτιά και ψάχνομαι γενικώς

Τι το ήθελα!!!!
Άσε μεγάλο κόλλημα. Πάντως αν και έχεις DC ntsc, μπορείς με boot disk, να τρέξεις PAL games. Καί ένα VGA Box είναι νομίζω απαραίτητο. :)
 
Έτσι, έτσι για να παίρνουν φωτιά οι γραμμές και τα "ψηστήρια"!!!!!!!!!!!!!

Τα Japanese Shooters τα πήρες χαμπάρι;
 
Χα.....

Δε με προλαβαίνετε.....Παρήγγειλα΄ήδη VGA Box με 23 ευρώ περίπου και χθες έλιωσα το Ikaruga!

Εχω μαζέψει γύρω στους 30 τίτλους. Εχω ξετρελαθεί προς το παρόν με Rayman, Ready 2 Rumble, Resident Evil Code Veronica και και και....

Για την ηλικία του το μηχανάκι είναι σουπερ και ακόμη δείχνει τα δόντια του. Και να φανταστείτε πως με τη Sega δε τα πήγαινα καλά!!!

Α,μια ερώτηση παιδιά...

Σε ορισμένα cdi που "καίω" με το DiskJuggler (εκδοση 6.ΧΧ) δεν ολοκληρώνεται πάντα η εγγραφή και έχω πετάξει αρκετά CDάκια...Εχω δοκιμάσει διάφορα settings αλλά έχω τα ίδια αποτελέσματα

Καμιά ιδέα?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μήπως έχουν ασυμβατότητα τα δισκάκια με το ντράιβ σου; Αν θυμάμαι καλά (όλα τα έχω κάψει πολύ καιρό πριν) η εγγραφή πρέπει να γίνεται σε χαμηλή ταχύτητα, τουτέστιν ίσως δεν το αντέχουν τα συγκεκριμένα δισκάκια;

Αααααχ να μου έρθει η 40άρα μου με τη VGA να βάλω το DC! Μόνιμο θα το έχω στο διαμέρισμα! (ελπίζω να μην διαβάζει η κοπέλα μου)...
 
Δοκιμασε με το imgburn. Επισης αρκετα dreamcast ειναι λιγο περιεργα με τα cd.. Και δεν τους αρεσουν καποιες κορυφαιες μαρκες, πχ taiyo yuden / tdk.

Μονο με πειραματισμους θα βρεις την καλυτερη λυση.
 
Στο Disk Juggler υπήρχαν ανέκαθεν κάποια προβλήματα συμβατότητας των .cdi από έκδοση σε έκδοση. Επειδή τα περισσότερα .cdi images είναι φτιαγμένα με τις εκδόσεις 2.x, 3.x και 4.x πιθανώς φταίει αυτό. Επίσης αν τυχόν σε ρωτήσει ποτέ αν πρέπει να κάνει "fix" σε κάποιο .cdi image, πρέπει να του απαντήσεις αρνητικά (θετική απάντηση=coaster)

Προσωπικά πάντως δεν προτείνω downgrade. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα καίγοντας τα .cdi με Alcohol 120% σε 16x (NEC και Pioneer drives) οπότε μπορώ να το προτείνω άφοβα. Και το Imgburn που λέει ο Getta Robo δεν αναμένεται να παρουσιάσει προβλήματα επίσης.
 
Τα δισκάκια που χρησιμοποιώ είναι τα Philips 700άρια. Θα προσπαθήσω και με τα ImgBurn και Alcohol. To ImgBurn καίει cdi; Δε το θυμάμαι. Θα το ψάξω.

Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια....Θα πάω να΄αγοράσω σήμερα άλλη μάρκα CDs για να δοκιμάσω.
 
Προσωπικά πάντως δεν προτείνω downgrade. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα καίγοντας τα .cdi με Alcohol 120% σε 16x (NEC και Pioneer drives) οπότε μπορώ να το προτείνω άφοβα. Και το Imgburn που λέει ο Getta Robo δεν αναμένεται να παρουσιάσει προβλήματα επίσης.
Συμφωνώ και επαυξάνω. :thumbup:
 
Kαλως ορισες φιλε!!!

αχχχχχχ Dreamcastttttttttttttttttttttttttttttttt

4ever!!!!!
 
Eυχαριστώ για το καλοσόρισμα παίδες....Αισίως έχω φτάσει τα 90 δισκάκια στη συλλογή. Χθες μόλις παρέλαβα και το VGA Box όπως και ένα 2ο ολοκαίνουργιο χειριστήριο.

Το VGA Box βέβαια, όλα τα λεφτά!
 
Once you get started there's no turning back... ;)
 
Συμφωνώ 100%. Τώρα μπήκα στο χορό και χορεύω!
 
ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :/ /emoticons/unsure@2x.png 2x" width="20" height="20" />

Εμενα το DC μου επαθε discoloration (εγινε σαν κατουρο το χρωμα, με το συμπαθιο) απο την πολυκαιρια... Βρικα ενα αλλο με 50$ και λεω να το παρω... Ειναι καλη τιμη?
 
Θα γινω κουραστικος αλλα θα ξαναπω οτι τις κονσολες με οπτικο media θα πρεπει να τις εχουμε πολλαπλες.Ποσο μαλλον το DC που ειναι με διαφορα η καλυτερη κονσολα με αποκλειστικα οπτικο drive (εκτος και αν καταφερουν τα τσακαλια που ειχε κανει αναφορα και ο Maddog να φτιαξουν το πολυποθητο IDE interface)
 
Πίσω
Μπλουζα