Το ζητήσατε! Σας ακούσαμε! Πάρτε συνέντευξη στον / στην!.....

Kambia

Retired Admin
Joined
11 Ιαν 2008
Μηνύματα
13.665
Αντιδράσεις
1.379
Μετά από 7 χρόνια αξιόπιστης παρουσίας στο internet & αρκετές αξιόλογες δράσεις, έχουμε ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των μελών μας, όσο και των Ελλήνων καλλιτεχνών, που μας εμπιστεύτηκαν με τις συνεντεύξεις τους. Κάθε ένας από τους ανθρώπους που μας συντρόφευσαν στα παιδικά / εφηβικά μας χρόνια είναι μοναδικός για εμάς και κάθε φορά που προετοιμάζουμε μια συνέντευξη είναι για εμάς μια γιορτή χωρίς τέλος!

Η επαφή, η προετοιμασία, το άγχος, η νευρικότητα, το ερωτηματολόγιο, οι διαφωνίες που πέφτουν στο τραπέζι, η τεχνική υποστήριξη και τα "off the records", η συγκίνηση, η απομαγνητοφώνηση, το αποτέλεσμα, η χαρά σας, η ανταμοιβή μας!

Βήματα διακριτά, αλλά πολύ σημαντικά που αποτελούν το "α και το ω" μιας συνέντευξης - όσοι ασχολείστε επαγγελματικά, θα τα αναγνωρίσετε και θα μας καταλάβετε!

Σε κάθε συνέντευξη λοιπόν, η ραχοκοκκαλιά είναι το ερωτηματολόγιο! Το εκάστοτε interview team "στήνει" ένα ερωτηματολόγιο προσπαθώντας να μαντέψει (ή αν θέλετε να καλύψει!) όλες τις πιθανές ερωτήσεις (σχεδόν), έχοντας κατά νου όλα τα μέλη (σχεδόν!...).

Έχοντας διασφαλίσει το επίπεδο της κοινότητας και θέλοντας να δώσουμε σε όλους τη χαρά της συμμετοχής, εγκαινιάζουμε το παρόν θέμα! Εδώ, θα παραθέτουμε τα άτομα που έχουμε εξασφαλίσει για συνέντευξη και καλείστε εσείς να μας δώσετε το ερωτηματολόγιο! (...οπότε πλέον σταματάμε να μαντεύουμε! )

Δεδομένου του χρόνου που θα έχουμε στη διάθεσή μας, θα ρωτάμε όσο περισσότερες ερωτήσεις μπορούμε - πράγματα που πάντα θέλατε να ρωτήσετε, αλλά δε μπορούσατε!

Οπότε, μην κάθεστε - Εσείς αποφασίζετε!

Πρώτος καλεσμένος: Κος Αργύρης Παυλίδης....

.... και ο χρόνος σας μετράει από τώρα!

Υγ. Για να μπορέσουν όσο το δυνατό περισσότερα μέλη να συμμετάσχουν στη δημιουργία του ερωτηματολογίου παρακαλώ ο καθένας σας να ποστάρει 1 με 2 ερωτήσεις και όχι περισσότερες. Επίσης το θέμα θα κλειδώνει μετά τη συγκέντρωση των ερωτήσεων ή το πέρας ενός μήνα.
 
Θα περιμένατε έπειτα από τόσα χρόνια να σας θυμάται ο κόσμος περισσότερο λόγω ενός τηλεπαιχνιδιού για παιδιά ??? Οταν ξεκινήσατε με το "Κόκκινοι γίγαντες- Ασπροι νάνοι τι περιμένατε ???
 
Η φυσικη αμεσοτητα που σας χαρακτηριζει σας εκανε αγαπητους οχι μονο στα παιδια, αλλα και στους ενηλικους.

Σκεφτηκατε ποτε να κανετε μια εκπομπη για μεγαλους;
 
Καποιο αξιοσημειωτο περιστατικο, πισω ισως απο τα παρασκηνια που θα θελατε να μοιραστειτε μαζι μας

Φανταστηκατε ποτε οτι η εκπομπη αυτη θα ηταν μεγαλη παροτρυνση για πολλα παιδια (και οχι μονο) ωστε να ασχοληθουν επαγγελματικα με διαφορους τομεις της επιστημης;
 
Ο ρολος του παρουσιαστη τηλεπαιχνιδιων απαιτουσε περισσοτερη προετοιμασια σε σχεση με το ρολο του ηθοποιου που δανειζει τη φωνη του στις μεταγλωττισεις;Μπορειτε να μας πειτε ποια ηταν η προετοιμασια που κανατε και στις δυο περιπτωσεις;Ποιος απ τους δυο αυτους ρολους σας αρεσε περισσοτερο;Αν στο μελλον σας δινοταν η ευκαιρια να επιλεξετε: παρουσιαση τηλεπαιχνιδιου ή ηθοποιος μεταγλωττισης,τι θα προτιμουσατε;
 
Κάνετε κάτι επαγγελματικό τελευταία?

Θα θέλετε να ξανασυμμετεχετε σε μεταγλώττιση παιδικού προγράμματος?
 
Οι αναμνήσεις σας από το εξαιρετικό θεατρικό ''ένα δέντρο μεγαλώνει στο Μπρούκλιν''! Πώς νιώσατε σαν τον Νήλι Νόουλαν που μεγαλώνει στο Μπρούκλιν, σαν τον αδελφό δηλ.της Φράνσις, μιας παγκόσμιας αγαπημένης ηρωιδας;
 
ο πιο κοντινος σε αυτον χαρακτηρας που μεταγλωτισε. για την 2η επιφυλασσομαι σε επομενο γιατι ειμαι μεταξυ τριων.
 
σας ετυχε καποιο περιστατικο οπως να αναγνωρισουν προσφατα την φωνη σας, και να σας ρωτησουν εαν ειστε αυτος που "εκανε" τον ταδε χαρακτηρα?
 
H συμμετοχή του στη θρυλική τηλεοπτική σειρά "Ο Χριστός ξανασταυρώνεται" ήταν η πρώτη δουλειά του στην τηλεόραση. Πώς επελέγη για να παίξει το "Μπραϊμάκι" και ποια τα συναισθήματά του όταν βρέθηκε πλάι σε πολύ σπουδαίους ηθοποιούς όπως ο Γιάννης Αργύρης, ο Λυκούργος Καλλέργης, ο Γιώργος Φούντας κ.α. που πρωταγωνιστούσαν στη σειρά;
 
«Ποιά είναι η γνώμη σας γα την σημερινή τηλεόραση;»
 
Νοσταλγείτε την παλιά ελληνική τηλεόραση των τελών της δεκαετίας του '70-αρχών της δεκαετίας του '80;
 
-Πιστεύετε ότι η σημερινή τηλεοπτική παιδική ζώνη είναι αποτέλεσμα καθαρά οικονομικών προβλημάτων; Έχουν αλλάξει τα δεδομένα στα γούστα των παιδιών ή δεν υπάρχει πλέον όρεξη για καλές παραγωγές;

-Αν είχατε τη δυνατότητα να κάνετε μια εκπομπή στην τηλεόραση σήμερα, τι θα επιλέγατε να κάνετε;
 
PAPPOYS είπε:
Θα περιμένατε έπειτα από τόσα χρόνια να σας θυμάται ο κόσμος περισσότερο λόγω ενός τηλεπαιχνιδιού για παιδιά ??? Οταν ξεκινήσατε με το "Κόκκινοι γίγαντες- Ασπροι νάνοι τι περιμένατε ???
Μια απο τα ιδια.... ;)
 
Και η δευτερη ερωτηση απο εμενα.

Εχοντας υποψη τους κοκκινους γιγαντες-ασπροι νανοι, αλλα και αλλες εκπομπες-τηλεπαιχνιδια της ιδιας εποχης, παρατηρει κανεις μια ταση απο την τηλροραση για αναπτυξη του μορφωτικου επιπεδου των τηλεθεατων που, αντικειμενικα, εκεινη την περιοδο ηταν χαμηλοτερο απο το σημερινο. Τι πιστευετε οτι εφταιξε και στην πορεια αλλαξαν τα πραματα;
 
Μπράβο για την επιλογή σας! Ήμουν στην ομάδα του CandyinGreekProject όπου μας είχε δώσει

πριν μερικά χρόνια με θέματα που αφορούσαν την Κάντυ αλλά και τις μεταγλωττίσεις στην Ελλάδα και πέραν από απίστευτα φιλικός και προσιτός έχει και πάρα πολλά να πει! Συγκεκριμένη ερώτηση δεν έχω καθώς όσες δεν βλέπω ήδη εδώ, τις είχα κάνει στον ίδιο αλλά έχω μια συμβουλή. Ρωτήστε τον για τις μεταγλωττίσεις και απλά αφήστε τον να μιλά. Είναι θησαυρός πληροφοριών και αναμνήσεων! Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια, ρωτήστε εντός!
 
"Ποιές τηλεοπτικές παιδικές εκπομπές & καρτούνς της σημερινής τηλεόρασης θα προτείνατε εσείς να βλέπουν τα παιδιά μου";;;
 
Ευχαριστούμε για την συμβουλή Queen :)
 
Υπενθύμιση!

Εκτός και αν έχετε καλυφθεί με τις ερωτήσεις που έγιναν :)
 
Καμιά άλλη ερώτηση λίγο πριν προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο για την συνέντευξη?
 
Πίσω
Μπλουζα