Το πνεύμα του GRM (thank you markk!)

manos426f

The King of Retro®
Joined
9 Οκτ 2006
Μηνύματα
5.388
Αντιδράσεις
155
Πολλοί ξέρετε ότι εδώ και χρόνια προσπαθώ να μαζέψω όλα τα τεύχη του περιοδικού PC MASTER.Από το #1 έως αυτό που βγαίνει κάθε μήνα στα περίπτερα.Είναι η τρέλα μου,το χόμπυ μου,ο στόχος μου βρε αδερφέ.. :)

Αυτό το έχω καταφέρει,όπως μαρτυρά και η υπογραφή μου,σε ένα μεγάλο βαθμό,διατηρώντας ανέπαφα τα τεύχη που είχα από το 1993 και έπειτα,και βρίσκοντας κάποια άλλα που είχα ενδιάμεσα χάσει.Μοιραία η αναζήτηση στράφηκε στα προ του 1993 τεύχη και συγκεκριμένα στα πρώτα 42.

Έπειτα από τις πολύ ευγενικές κινήσεις των φίλων Omenforever και teflon (και νομίζω ενός ακόμη παιδιού,που δυστυχώς το όνομά του μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή,εκτός αν κάνω λάθος...) που μου προσφέρανε κάποια τεύχη που είχαν στα χέρια τους,ήρθε προχθές η κίνηση εκ μέρους του φίλου markk ,ο οποίος μου δώρισε τα τεύχη #2,18 και 19!

Ένα νέο μέλος μας,που απλά έτυχε να δει την υπογραφή μου και έσπευσε να μου παραχωρήσει τα τρία αυτά τεύχη,εντελώς δωρεάν.

Θέλω λοιπόν δημόσια να τον ευχαριστήσω πολύ για την κίνησή του και να πω ότι απέδειξε,για μία ακόμη φορά,ότι το πνεύμα που επικρατεί εδώ μέσα,σε πολύ λίγα forums το βρίσκεις σήμερα.Φυσικά δε το λέω αυτό επειδή ήμουν εγώ αυτός που "επωφελήθηκα" της κίνησής του,το ίδιο θα έλεγα και θα πω για κάθε παρόμοιά της.

Να 'σαι καλά ρε φιλάρα,και πάλι ευχαριστώ! :)
 
χαχαχα, έλα βρε μην το συζητάς. Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω περισσότερο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και γρήγορα να ολοκληρώσεις τη συλλογή σου.
 
Αυτο το πνευμα εχει πολλακις αποδειχθει...

Σε αλλους χωρους αυτη η "αλληλεγγυη" συνηθως ξαφνιαζει, εδω μεσα ειναι το αναμενομενο.

Ο φιλος markk ειναι ενα απο τους πολλους RetroManiaX που κανουν αυτο το χωρο ξεχωριστο.
 
Τώρα μένει να κάνεις και ένα edit την υπογραφή σου :D

Μπράβο στα παιδιά.
 
Πίσω
Μπλουζα