Υπογραφή για την επιστροφή της Κάντυ!!!

Juanita

Retro PaTRi@RcH
Joined
23 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.263
Αντιδράσεις
338
Λοιπόν... :wait2:

Κοιτάχτε τι μου ήρθε στα καλά καθούμενα από το site "Rebirth of Candy"

http://www.gopetition.co.uk/online/23672.html

Όσοι πιστοί, υπογράψατε... :D

Εγώ κρατώ μιά πισινή :nervous: αν και την άποψή μου για το μάνγκα λίγο ως πολύ τη γνωρίζετε...
 
Το μαιλ ειναι αρκετα σκληρο... αν ημουν αυτος ο Ιγκαράσης φυσικά και δε θα του εδινα σημασια στο μαιλ αυτο, οσα εκατομμυρια και αν ειχαν υπογραψει
 
Rakeesh είπε:
Το μαιλ ειναι αρκετα σκληρο... αν ημουν αυτος ο Ιγκαράσης φυσικά και δε θα του εδινα σημασια στο μαιλ αυτο, οσα εκατομμυρια και αν ειχαν υπογραψει
:award:

:rofl: :rofl: :rofl:
 
αχ βρε παιδιά είναι γυναίκα η Ιγκαράσι και είναι αυτή που έφτιαξε την εικονογράφηση της Κάντυ μας. Συμφωνώ βέβαια ότι το εμαιλ είναι πολύ σκληρό, αλλά έχει δίκιο...
 
ειπα 'αν ημουν αυτος' επειδη δεν ειμαι γυναικα :sure:

(το σωσα; :p )
 
:nono:

:animlaugh: :animlaugh: :animlaugh:
 
Μα γιατί βρε καλά μου παιδιά δεν ψηφίζετε μπας και δούμε τελικά τί απέγινε η Καντούλα μας;;;;

Τόση αγάπη πιά, μόνο στα λόγια;;;; :D
 
λολ,

πολυ "συγκεκριμενο" το αιτημα στο petition!

εντωμεταξυ, ειναι ακριβως οτι ειχε πει η μιζουκι ως απαντηση σε μια φιλη (μεγαλο κεφαλι στον καντικο ιντερνετικο κοσμο) που ειχε καταφερει να επικοινωνησει μαζι της με e-mail.

συγκεκριμενα, μετα απο ολες τις μιζουκικες συνηθεις κλαψες ("εχω παθει ψυχολογικο" κτλ), ουσιαστικα ειπε στην φιλη οτι πρεπει ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΑΝ να "κυνηγησουμε" την ιγκαρασι κ να της ασκησουμε πιεση να ζητησει συγγνωμη κ να σταματησει αυτα που κανει.

φαινεται οτι καποιος πειστηκε τελικα οτι μπορει να γινει κατι ετσι.. δεν ειναι κακο!

μονο που η ιγκαρασι ειναι ενα απληστο ον κ επειδη την εχω δει κ σε βιντεο με καντυ φανς να της κανουν υποδοχη ολυμπιονικη κ αυτη να προσπαθει να πλασαρει την "μαιμου" καντυ της... δεν μπορω να πω οτι την θεωρω συναισθηματικο ατομο γενικως..

ρε παιδια, που ειναι τα smilies? ουτε επιλογη για bold δεν μου βγαζει οταν κανω reply..
 
Εγώ πάντως δε θα υπογράψω αυτό το αίτημα για πολλούς και διάφορους λόγους...

1ον. Γιατί η γλώσσα που χρησιμοποιεί δεν είναι η πρέπουσα. Όπως είπε και ο Rakeesh, η Igarashi θα το αγνοήσει και με το δίκιο της.

2ον. Η Mizuki, αν πραγματικά ήθελε θα συνέχιζε την ιστορία της Candy και χωρίς τις συγγνώμες της Igarashi. Απλώς απολαμβάνει να ταλαιπωρεί τον κόσμο...

3ον. Γιατί δηλαδή πρέπει να κάνουμε τα χατίρια της Mizuki; Τι απαίτηση είναι αυτή να της πει η άλλη "very sorry";

4ον. Δεν ξέρω αν θέλω πια να δω συνέχεια της Candy γραμμένη από τη Mizuki- ποιον/ποιους θα πάρει άραγε ο χάρος αυτή τη φορά;

Συμπερασματικά: Και οι δυο τους είναι τρελές για δέσιμο. Δε νομίζω ότι πρέπει να ασχολούμαστε με τις κυρίες.

(Που και που βέβαια, μπορούμε να στέλνουμε τη Mizuki στην γκιλοτίνα... :D )

728guillotinexa9.gif
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγώ πάλι πιστεύω ότι πρέπει να υπογράψουμε αυτο το αίτημα για να δούμε την συνέχεια της Candy.
 
Ας υπογράψω και εγώ. Είναι για καλό σκοπό
 
http://www.gopetition.co.uk/petitions/candy-candy/signatures.html

Μέχρι στιγμής γύρω στα 200 άτομα απ΄όλο τον κόσμο έχουν υπογράψει για την επιστροφή της Κάντυ. Η ελληνική παρουσία αναλογικά κάνει αισθητή την παρουσία της.

Όπως όμως έγραψαν και άλλα παιδιά παραπάνω, δε νομίζω πως θα ιδρώσει το αυτί της Ιγκαράσι κυρίως επειδή το περιεχόμενο της επιστολής (τουλάχιστον για τη δυτική φιλοσοφία) είναι κομμάτι υποτιμητική.

Ας ελπίσουμε όμως πως η Μιζούκι θα φιλοτιμηθεί να μας δώσει τη συνέχεια όπως την είχε στο μυαλό της μέχρι πριν από λίγα χρόνια.
 
Καλημέρα! Πάει σχεδόν ένας χρόνος από την τελευταία δημοσίευση σχετικά με την επιστροφή της Candy και αναρωτιόμουν, υπάρχει τίποτα νεότερο? Ξέρει κανείς?
 
Νομίζω πως οι υπογραφές που μαζεύτηκαν οδήγησαν τη Μιζούκι στο να το ξανασκεφτεί και να δημοσιεύσει τη νουβέλα της επιτέλους ολοκληρωμένη και επιπλέον να πάρει την απόφαση να δώσει και σε ξένους οίκους τα δικαιώματα της μετάφρασης.

Έτσι, μέσα στο '10 αναμένεται η έκδοση της νουβέλας στην Ιαπωνία και σύντομα πιστεύω πως θα έχουμε τη δυνατότητα να τη διαβάσουμε τουλάχιστον στα αγγλικά και ενδεχομένως και στα ισπανικά. ;)
 
Ως φαν της θρυλικής σειράς, έβαλα την υπογραφή μου!
 
Αγαπαμε καντυ καντυ πολυ!!! Μεγαλωσαμε με αυτα...δυστυχως σημερα δεν εχουν βγει κατι παρομοια κινουμενα σχεδια με τετοια πλοκη και συναισθημα οπωσ η καντυ...
 
Πίσω
Μπλουζα