αναζήτηση σειράς θρίλερ σε κολέγιο!

αριαδνη

candy fan
Joined
29 Μάρ 2010
Μηνύματα
14.095
Αντιδράσεις
15.418
Ηταν γύρω στο 85-86 ήμουν πολύ μικρη γιατί την φοβόμουν την εν λόγω σειρά αρκετά! ηταν σειρά 4-5 επεισοδίων και όχι περισσότερο!

Διαδραματιζότανε σε ένα κολέγιο, ακριβοπληρωμένο, αγγλικό, κάποιος με κουκούλα και απόχη( χαρακτηριστική φιγούρα) σκορπούσε τον θάνατο σε ένα κολέγιο Θηλέων, εμφανιζόνταν ξαφνικά στο επόμενο θύμα του! μαθαίναμε και τις προσωπικές ιστορίες των κοριτσιών!

ήμουν μικρή και με τα άλλα παιδιά της γειτονιάς μαζευόμασταν και την βλέπαμε , με μαξιλάρια στα μάτια, οπότε όταν η μουσική ήταν ζοφερή τα βάζαμε μπροστά μας και ο πιο τολμηρός αναλάμβανε να μας πει την συνέχεια ! ηταν Σάββατο απόγευμα όταν την έβαζαν! την θυμάται κανείς!
 
οχι δυστυχώς, ο δολοφόνος φορούσε μαυρη στολή και αντι για δρεπάνι , είχε απόχη, μετά ηταν σύγχρονο του 80' το στόρυ και ο ρουχισμός!!

ήταν σειρά σίγουρα και όχι ταινία, σαν μαυρη σκια εμφανιζόνταν και σκορπούσε τον τρόμο, πολλές φορές την μέρα τρυγιρνούσε στο κολέγιο και είχε γίνει ο εφιαλτης των κοριτσιών!!!

δεν θυμάμαι άλλα :xm: απλά οτι σαν παιδιά περνάγαμε ώρες συζητώντας γι' αυτην την σειρά! πάνε χρόνια και χρονια από τότε..
 
Εγω ημουν αγέννητη τότε ...... αλλά μ'αρέσει να ψάχνω.

Ηταν ΕΡΤ1 η ΕΡΤ2????? Αμερικάνικη σειρά????
 
οχι να σε βάλω και σε κόπο, ήταν ωραια σειρά, χε, χε φοβόσουν και παιδάκια τότε εμείς δεν θέλαμε πολύ :p !!

από την ερτ2 νομίζω αλλα τωρα...αγγλική σειρά σίγουρα , είχαν προφορά χαρακτηριστική και ο κυριουλης με την απόχη ήταν μορφή χαρακτηριστική!! εβγαινε σαν να μάζευε πεταλούδες!!

μην μπαίνεις όμως σε κόπο αν το βρεις!!
 
Πρόσφατα μου ξαναήρθε στο μυαλό αυτή η σειρά και το έχω και εγώ απορία πως λεγόταν. Μου έχει μείνει στο μυαλό η μαύρη κάπα , που είχε ο δολοφόνος. Έψαξα στο ίντερνετ με λέξεις κλειδιά , αλλά τίποτα. Άραγε ποια να ήταν .....
 
Ίσως να πρόκειται για ταινία."Ξεφυλλίζοντας" τηλεοπτικά προγράμματα στα αντίστοιχα threads, είδα ότι πολλές φορές κάποιες ξένες τηλεταινίες 3 ή 4 ωρών, τις "έσπαζαν" σε μικρότερης διάρκειας κομμάτια. "Δημιουργούσαν" έτσι 5-6 επεισόδια και τα βάφτιζαν "ξένη τηλεοπτική σειρά".
 
Πρόσφατα μου ξαναήρθε στο μυαλό αυτή η σειρά και το έχω και εγώ απορία πως λεγόταν. Μου έχει μείνει στο μυαλό η μαύρη κάπα , που είχε ο δολοφόνος. Έψαξα στο ίντερνετ με λέξεις κλειδιά , αλλά τίποτα. Άραγε ποια να ήταν .....
Έλα ντε με τίποτα δεν την βρισκω και δεν την θυμάται και κανεις
 
Πίσω
Μπλουζα