πόσο κοστίζει μια arcade pcb?

theoritikos

RetroMasteR
Joined
2 Ιουν 2006
Μηνύματα
1.226
Αντιδράσεις
120
Σε μια βόλτα μου σε ενα παλαιοπωλείο βρήκα μερικές arcade pcbs. Δεν μπόρεσα να τις διακρίνω καλά επειδή ήταν βράδυ, και ο μαγαζάτορας τις είχε σε χώρο που δεν είχε φωτισμό. Την κάθε πλακέτα την πουλούσε για διψήφιο ποσό . Σύμφωνα με τα λεγόμενα του είναι γνωστά παιχνίδια.

Ποια τιμή θα πιστεύατε ότι είναι λογική, δεδομένου πως μάλλον είναι bootleg;
 
5 ευρω και πολλα ειναι.

Εχεις καπου να την συνδεσεις? τοτε τι να την κανεις? επισης τα bootleg εχουν ακομη μικροτερη αξια και συνηθως δεν δουλευουν.

Εαν σε ενδιαφερει παντως μπορω να σου χαρισω ενα arcade jamma με το παιχνιδι run 'n' gun, το γνωστο μπασκετακι με την καμερα πισω απο το καλαθι. Συνηθως αυτα τα pcb δεν εχουν καποια αξια, οι καμπινες εχουν αξια.
 
Όντως τα bootleg είναι αμφίβολης ποιότητας κατασκευής. Αν δεν δεις μια πλακέτα να λειτουργεί για αρκετή ώρα μην πετάξεις χρήματα τον κάδο. Γιατί μπορεί να λειτουργεί μεν, αλλά να έχει προβλήματα πχ με τα γραφικά ή με τον ήχο, τι έχουν δει τα μάτια μου άστα.
 
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον mike, αλλά δεν προορίζονται για μένα οι πλακέτες. Λόγο του τεράστιου μεγέθους τους, δεν έχω χώρο να τις αποθηκεύσω.

Από περιέργεια πήγα στο μαγαζί, μετά απο πληροφορία φίλου ο οποίος είδε 'κάτι τεράστιες motherboard'
 
Πίσω
Μπλουζα