τι σημαινει πως καποιος ειναι closed?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Domenica

Banned
Joined
9 Νοέ 2009
Μηνύματα
1.208
Αντιδράσεις
137
Ειδα πως καποιοι χρηστες ειναι closed και μαλιστα καποιοι παλιοι οπως ο paspartoo. Τι σημαινει αυτο?
 
Ακριβως οτι δηλωνει ο τιτλος...

Ζητησαν να κλεισει ο λογαριασμος τους
 
Αγαπητη Domenica, ειδα και το πρωινο post σου στο http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?22387-%CB%E9%E3%EF-%EB%EF%E3%EF%EA%F1%E9%F3%E9%E1-%E1%EA%EF%EC%E1-%F0%E1%F1%E1%EA%E1%EB%FE!&p=349535#post349535 - Δεν διαφωνω με την τοποθετηση σου για συγκεκριμενα "κοσμητικα" - υπηρχε και υπαρχει η προθεση να χρησιμοποιουνται στο φορουμ μας κοσμιες εκφρασεις - απο την αλλη ο ογκος της πληροφοριας ειναι οντως τεραστιος οπως επισημανε ο Wally και η διαδικασια ειναι πιο αργη απο οτι θα περιμενατε. Μια βοηθητικη λυση οπως (ξανα)ανεφερε ο Wally ειναι η Αναφορα Μηνυματων.

Απο την αλλη να σου προτεινω, για τετοιου ειδους προβληματα - που εχουν σχεση με το moderation του φορουμ, να ακολουθειτε την τακτικη που προτεινουν οι Κανονισμοι λειτουργιας - δηλαδη pm στους mods/supermods ή στους admins και οχι ανοιγμα θεματων στις Αναφορες Προβληματων - που εχουν σαφεστατα πιο τεχνικο προσανατολισμο.

Τωρα για το Closed - οπως (ματαξανα) ανεφερε ο Wally - ηταν και ειναι μια κινηση που κανουμε οταν ζητειτε το κλεισιμο του λογαριασμου απο το ιδιο το μελος. Για τον paspartoo συγκεκριμενα - εκλεισα τον λογαριασμο μου - μιας και δεν εχω πλεον αμεση σχεση με τη "δουλεια" που εκανα με αυτο το identity.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα