• Αγαπητά μέλη: Για λόγους ασφαλείας, τα παλιά σας user passwords έχουν καταργηθεί. Πατήστε εδώ για password reset ώστε να ορίσετε νέο συνθηματικό. Μη ξεχάσετε να ελέγξετε τον spam folder σας για το email που θα παραλάβετε. Aν πιστεύετε ότι έχετε εγγραφεί με email address που έχει καταργηθεί, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@retromaniax.gr για να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα.

Radikal Bikers PSX

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Joined
18 Απρ 2010
Μηνύματα
7.473
Αντιδράσεις
850
Πρόσφατα ανακάλυψα το συγκεκριμένο τίτλο για το Playstation τον οποίο είχα παίξει αρκετά στα arcades. Αναλαμβάνετε το ρόλο του διανομέα πίτσας όπου πρέπει να την πάτε στον προορισμό της πριν...κρυώσει. Πρέπει να περάσετε από στενούς δρόμους με U turn στροφές και να αποφύγετε τους περαστικούς που έρχονται κατά πάνω σας με ορμή. Στο δρόμο θα βρείτε και υψώματα για απίθανα πετάγματα όπου συνήθως συνοδεύουν κάποια μπόνους όπως τούρμπο και το μηχανάκι σας παίρνει κυριολεκτικά φωτιά. Το παιχνίδι το έτρεξα στο PS2 καθώς δεν έχω PS1. Τα γραφικά του είναι κάτι που έχουμε πλέον ξεσυνηθήσει. Pixel is my middle name! Επίσης ο χειρισμός είναι πολύ απότομος και αρχικά δυσκολεύτηκα στο να παίρνω τις στροφές. Για αναλογικό μοχλό ξεχάστε το. Επίσης το παιχνίδι παίζει με 2 κουμπιά. Γκάζι, φρένο. Στα arcades θυμάμαι που έίχε τιμόνι με γκάζι και όταν τραβούσες το τιμόνι προς τα σένα σήκωνε σούζα.Σούζα κάνει κι εδώ αλλά όποτε το θυμηθεί. Την εποχή που το έπαιζα στα arcades το μαγαζί που το είχε, έκανε και μια μεγάλη κλήρωση αν μαζευες συγκεκριμένους πόντους στο παιχνίδι. Πρώτο δώρο ένα Italjet Dragster 180cc. μέσα στα άλλα δώρα ήταν και Playstation.

Προβολή συνημμένου 97987
 

johnny_salonica

RetroActive
Joined
21 Μάρ 2008
Μηνύματα
296
Αντιδράσεις
15
Από τα πλέον ευχάριστα παιχνίδια στα arcades. Όλα τα λεφτά η φωνή του "παρουσιαστή" όταν επιλέγεις διαδρομή και με κάθε power up που παίρνεις. "Pooooower Kick"!!!
 

Vetus

RetroMaNiaC
Joined
21 Αύγ 2008
Μηνύματα
759
Αντιδράσεις
38
To θυμάμαι το παιχνίδι από τα arcades. Ως arcade game καλό ήταν. Αλλά ως Playstation game; Aδιάφορο. Το Crazy Taxi που βγήκε ένα χρόνο αργότερα ήταν κλάσεις ανώτερο.
 
Μπλουζα