Αγαπημένη σειρά του Γιάννη Μαρή

Από ότι βλέπω μάλλον προπορεύεται και με διαφορά Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα, αυτή προτιμώ κι εγώ γιατί με εξιτάρει το όλο κλίμα του μυστηρίου αλλά και της αναζήτησης του θησαυρού απο την κατοχή αν θυμάμαι καλά, κάτι τέτοιο δεν είχε ο βασικός μύθος της σειράς;
 
αμαν δεν ψηφισα ακομα διοτι το Θανατο δεν το εχω δει και τωρα αρχισα το μια γυναικα απο τπ παρελθον. απολαυσα τοσο τα σχολια σας που μετα τη γυναικα θα ξεκινησω το θανατο!!!
 
Όταν οι σειρές που αναφέρθηκαν που βασίστηκαν σε μυθιστορήματα του Γιάννη Μαρή δεν μπορεί παρά η επιτυχία τους να ήταν εξασφαλισμένη. Όλες μια και μια. Ας μου επιτραπεί να κατατάξω ένα σκαλί πιο πάνω την "Εξαφάνιση του Τζων Αυλακιώτη". Εκπληκτική σειρά στο είδος της και μια από τις ωραιότερες και πιο καθηλωτικές σειρές όλων των εποχών της ελληνικής τηλεόρασης. Φοβερή πλοκή, κατασκοπεία. ανατροπή σεναρίου που κρατάει σε αγωνία τον τηλεθεατή μέχρι το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο. Και το καστ των ηθοποιών κυριολεκτικα dream team! Πάρλας, Βαλσάμη, Αρζόγλου, Γρηγοριάδου! Ονόματα που προκαλούν δέος και απέραντο θαυμσμό.
Θα σταθώ στην εντυπωσιακή και άρτια σε βαθμό τελειότητας σκηνοθεσία του μετρ Ερρίκου Ανδρέου που πήρε από όλους τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στο σήριαλ το απόλυτο της ηθοποίας και του παιξίματος τους. Ειλικρινά συγκλονιστικοί στους ρόλους τους αν και δεύτεροι ρόλοι και ονόματα χωρίς να υστερήσουν από τους πρωταγωνιστές οι Θάνος Κανέλλης στον ρόλο του Μανιαδάκη, Τάκης Ασημακόπουλος στον ρόλο του Βρετανού ακόλουθου Πρεσβείας, και του Τρύφωνα Παπουτσή στον ρόλο του δημοσιογράφου-φίλου του Αρζόγλου. Και φυσικά εντυπωσιακή η μουσική επένδυση του μαγικού Χατζηνάσιου που βάζει τον τόνο στο Άριστα 10 του καθηλωτικού σήριαλ.
Εν κατακλείδι ένα σήριαλ σταθμός στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης που σε καθήλωνε κάθε δευτερόλεπτο και δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να αποστασιοποιηθείς από τα δρώμενα ούτε μια φευγαλέα στιγμή.
 
Πίσω
Μπλουζα