Βαθμολογήστε τους ηθοποιούς

τώρα το είδα να βαθμολογήσω και εγώ λοιπόν...

Μαίρη Βιδάλη - Ωραία γυναίκα , συμφωνώ ότι βγάζει κάτι το ξινό και στρυφνό , μόνο στο "17 σφαίρες..." μου άρεσε , ας της δώσω ένα 6
Όλγα Πολίτου - όντως αριστοκρατικότατη , φινετσάτη και πιστεύω είναι Κυρία με Κ κεφαλαίο , αυτό μου βγάζει , 8
Νίκος Βερλέκης - συμφωνώ με τις κυρίες για τα νιάτα του , τώρα πια χάθηκαν όλα αυτά νομίζω , 8 και αυτός
Θάνος Παπαδόπουλος - τι να σχολιάσω , καλός ηθοποιός μου βγάζει και γλυκό άνθρωπο , έτσι για να το σπάσω θα δώσω 9! :)
 
Μαίρη Βιδάλη. Ωραία γυναίκα σε όλες τις ηλικίες. 8
Όλγα Πολίτου. Φινετσάτη και αριστοκρατική. 9
Νίκος Βερλέκης. Ωραίος σε όλες τις ηλικίες. 9
Θάνοε Παπαδόπουλος. Συμπαθέστατος. 6
 
Αν δεν το έφερνε πάλι στην επιφάνεια το θέμα η Βιβή ούτε που θα το πρόσεχα. Οπότε ας βάλω κι εγώ το κάτι τις μου.

Μαίρη Βιδάλη : Πάντα τη θεωρούσα όμορφη αλλά απρόσιτη. Δεν ξέρω αν στην περίπτωσή της αυτό είναι ένα πολύ σέξι χαρακτηριστικό ώστε να προσελκύσει κάποιον. Προσωπικά στην μόνη ταινία που τη βρίσκω προσιτή και σέξι ταυτόχρονα είναι Οι Φανταρίνες. Οπότε από εμένα 7.
Όλγα Πολίτου: Όμορφη, αριστοκρατική και με υπέροχη, για τα γούστα μου, φωνή. Νομίζω ότι ο συνδυασμός αυτός είναι ιδιαίτερα ερωτικός για πολύ κόσμο. Για μένα; μμμ, έτσι κι έτσι. 7 και η Όλγα και είμαι επιεικής.
Νίκος Βερλέκης: Τι να λέμε τώρα; Ψηλός, λεπτός, μελαχρινός, όμορφος, με ωραίο χαμόγελο, με μούσια (αχ!) , με μαλλιά (αχ, αχ!), με βαθειά φωνή (ανοίχτε κανά παράθυρο καλέ, κάνει ζέστη εδώ μέσα!), με όλο το πακέτο γενικώς. Αν δεν είχα το κόλλημα με το άλλο αγόρι με τα μούσια, ξέρετε εκείνο το ψηλό, ξανθό από την Ερεσό, ετούτος εδώ θα έπαιρνε μια χαρά τη θέση του. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. 10 δαγκωτό!
Θάνος Παπαδόπουλος
: Τι καλούλης που ήταν πάντα στις ταινίες! Αλλά αυτό μόνο. Ο οποίος χαρακτηρισμός σημαίνει ότι είναι αντιστρόφως ανάλογος με το σέξι. Κρίμα. Από μένα 2.
 
Ως προς τον παράγοντα sexiness
Μαίρη Βιδάλη 6
Όλγα Πολίτου 6
Νίκος Βερλέκης 7,5
Θάνος Παπαδόπουλος 2
 
Το διάβασα όλο το θέμα.. γέλασα.. δεν μπαίνω στη διαδικασία να χωθώ να βαθμολογήσω και να χαλάσω την παρεα σας..αλλά θυμήθηκα ή έμαθα ανθρώπους και μου έκανε εντύπωση πόσο διαφορετικοί ήταν οι ολοι τότε μεταξύ τους.τι ωραιο πραγμα!με τα δυνατα τους σημεια κ τις ατελειες τους..σήμερα πλεον όλοι είναι ίδιοι
 
μπορω να ριξω και εγω προς βαθμολογια συναδερφους με αγαπη;

Και βεβαια, αρκει να ειναι γνωστοι στο κοινο. Οχι απαραιτητως πρωταγωνιστες, αλλα να μην χρειαζεται να τους ψαξουμε στο Google για να δουμε το προσωπο τους.
 
αθηνοδωρος προυσαλης
κατερινα γιουλακη
μαρθα βουρτση
τελης ζωτος

Δεκτοι οι δυο αντρες ηθοποιοι, αλλα αν θελεις και αν εχεις την καλοσυνη, κανε σε παρακαλω Επεξεργασια στο σχολιο σου και αφαιρεσε το ονομα της Κατερινας Γιουλακη και της Μαρθας Βουρτση γιατι εχουν μπει ηδη εδω και εδω.
 
Δεκτοι οι δυο αντρες ηθοποιοι, αλλα αν θελεις και αν εχεις την καλοσυνη, κανε σε παρακαλω Επεξεργασια στο σχολιο σου και αφαιρεσε το ονομα της Κατερινας Γιουλακη και της Μαρθας Βουρτση γιατι εχουν μπει ηδη εδω και εδω.
ναι βεβαιως,δεν το ηξερα αλλαζω

αθηνοδωρος προυσαλης
τελης ζωτος
μαιρη λαλοπουλου
καιτη γωγου
 
Αθηνόδωρος: Δεν ξέρω τι να πω γι αυτόν. Είναι όμορφος; όχι σε καμία περίπτωση. Είναι σέξι; όχι δεν είναι. θα τον πρόσεχα; θα τον πρόσεχα. Γιατί; Δεν ξέρω. Σας φώτισα; Σας φώτισα. 6

Τέλης Ζώτος: Τον θυμάμαι κυρίως απ το Θέατρο της Δευτέρας. Έδειχνε γλυκούλης και χαριτωμένος, σίγουρα θα είχε το σουξέ του δεν το συζητώ. Εμένα βέβαια ο Τέλης δεν είναι ο τύπος μου, καθόλου όμως, θα βάλω 4.

Μαίρη Λαλοπούλου: Τη συμπαθώ πάρα πολύ, τη θεωρώ εξαίρετη ηθοποιό. Σέξι τώρα... όχι δεν ήταν ιδιαίτερα. 5

Κατερίνα Γώγου: Νομίζω και αυτήν την έχουμε ξαναβαθμολογήσει. Δεν τη θεωρώ σέξι την Κατερίνα. Συμπαθέστατη, σωστή, γλυκούλα, χαριτωμένη ναι. Σέξι όχι. 3
 
Πίσω
Μπλουζα