Η πρώτη μου φορά που...

Ας τελειώσει εδώ το θέμα και ας αναφερθούμε στις άλλες μας πρώτες φορές
 
Omen ΔΕΝ αγκαλιάζομαι μαζί σου.

Είπαμε να αναφερόμαστε σε ΡΕΤΡΟ πρώτες φορές και όχι σε σύγχρονες!!!!!!!!!
 
pooky(1) είπε:
Omen ΔΕΝ αγκαλιάζομαι μαζί σου.
Είπαμε να αναφερόμαστε σε ΡΕΤΡΟ πρώτες φορές και όχι σε σύγχρονες!!!!!!!!!
ελα ρε.. με μια φορα δεν γινεσαι... :p
 
Και για να ξαναμπούμε on-topic:

Την πρώτη φορά που κάπνισα, 14 χρόνων, είχε πάρει ενας φίλος μου πακέτο, το έβγαλε, τον έκραξα, με έψησε να δοκιμάσω. Έκανα 2-3 τσιγάρα με βαριά καρδιά, προσπαθώντας να καταλάβω τί καταλαβαίνει τόσα εκατομμύρια κόσμος με το κάπνισμα. Δε μου άρεσε καθόλου και φυσικά πνιγόμουν απο το βήχα. Epic fail.

Ακολούθησαν μερικά ακόμα τσιγάρα τις επόμενες μέρες, πάλι με βαριά καρδιά.

Μετά κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα... :D

Και λίγο off-topic:

Πλέον δηλώνω φανατικός καπνιστής, ξέρω οτι βλάπτω τον εαυτό μου αλλά είναι μια απο τις μεγαλύτερες απολαύσεις μου και δε σκέφτομαι να το κόψω, άλλωστε τον πρώτο και τελευταίο λόγο σχετικά με το τί κάνω στον εαυτό μου τον έχω εγώ.

Φυσικά, σέβομαι αυτόν που δεν καπνίζει και δε θα καπνίσω ποτέ σε κοινούς κλειστούς χώρους, ή όταν κάποιον τον ενοχλεί.
 
Ας μου επιτραπεί και μένα να εκφέρω την άποψή μου λέγοντας πως τα σχολια του manou και του don, μόνο "οίκο ανοχής" δεν έκαναν το forum.

Ακόμα θέλω να κάνω την εξής ερώτηση προς όλους αυτούς που θεωρούν τον έρωτα (και το σέξ κατεπέκταση) "πονηρό" (με την γαργαλιστική προέκταση). Δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να μιλήσει για σέξ χωρίς να θεωρηθεί πονηρό/γαργαλιστικό/σκανδαλώδες κτλ κτλ;; Δεν ξέρω με τι σημασία έδωσε στην έννοια "πονηρό" αυτός που δημιούργησε το topic, αλλά προσωπικά μόνο σοβαρές απόψεις είδα. (και οκ σίγουρα λίγο χιούμορ προφανώς δεν έβλαψε ποτέ κανέναν)

Επίσης κάποιος χρήστης τόνισε την εξής πρόταση : "πρώτη φορά με αποτυχια" , και απαντώ επι αυτού....Δεν θεωρήται "αποτυχία" την πρώτη σου φορά να την "ξοδέψεις" σε μια ιερόδουλη,αντί με μια κοπέλα που ήσουν ερωτευμένος; ;) Νομίζω πως κανείς δεν διαφωνεί σε αυτό. (χαριτολογώντας τα λέω αυτά μη παρεξηγηθώ)

Αφού διευκρινίστηκε και αυτό, θέλω να κάνω άλλη μια ερώτηση...Το topic δημιουργήθηκε στο subforum: "Η Ζωή στα 80's". Τι να δοκίμασα πρώτη φορά με αποτυχία όταν στο τέλος της δεκαετίας του 80, ήμουν 6-7 ετών; :p
 
Dimitrios είπε:
Το topic δημιουργήθηκε στο subforum: "Η Ζωή στα 80's". Τι να δοκίμασα πρώτη φορά με αποτυχία όταν στο τέλος της δεκαετίας του 80, ήμουν 6-7 ετών; :p

Σκεψου ομως οτι ισως αυτος που εφτιαξε το topic να μην ειχε αποκλειστικα εσενα στο μυαλο του, αλλα και αλλους μεγαλυτερους (εδω αλλωστε το αθροισμα των ηλικιων μας βγαζει πολλες χιλιετιες)

Απο την αλλη, μπορω να σκεφτω πραγματα που ακομα και ενας 7χρονος μπορει να εχει δοκιμασει και να εχει ταλαιπωρηθει: ποδηλατο, μακροβουτι, κολυμπι χωρις μπρατσακια, ρακετες, νηπιαγωγειο, 1η Δημοτικου, ποιημα σε σχολικη παρασταση, συγκρουομενα, κατασκηνωση, λυκοπουλα, ποδοσφαιρο με φιλους, πρωτο συναρμολογουμενο, παζλ, 1ος χορος σε παδικο παρτι, πρωτη φορα που εσβησε κερακια, πρωτη φορα που δοκιμασε κοκα-κολα η κρασι απο το ποτηρι της μαμας του, πρωτη φορα που δοκιμασε να κανει ελκηθρο...
 
Το moderating και αυτοι που εχουν επιτελεσει σε αυτην την θεση το ξερουν οτι ειναι το λιγοτερο ψυχοβγαλτωτικο αλλα ειναι μια δουλεια που καποιος πρεπει να την κανει με τον τροπο που μπορει ,ξερει ,κρινει χωρις να ρωτιεται αν εχει την δεδομενη στιγμη την ελαχιστη ορεξη να την κανει.

Μεχρι να βγει αυτοματο Modding ενσωματωμενο στην vbulletin θα πρεπει να μας ανεχτειτε και να κανετε την ζωη μας πιο ευκολη γνωριζοντας οτι δεν εχουμε την παραμικρη διαθεση για αψιμαχιες οπως οι σημερινες καθως και το ουτε λαμβανουμε χαρα μεσα απο αυτες ,το αντιθετο μαλιστα.

Oσο αφορα το sex στο retromaniax οι αποψεις επι του θεματος ειναι τοσες οσες και τα μελη του δηλαδη χιλιαδες ,δικια μου ειναι οτι το retromaniax το θεωρω χρονομηχανη στην παιδικη μου ηλικια και για αυτο οταν μπαινω μεσα το θελω ανευ.

Αλλα οπως ειπα προειπα αποψεις αλλος μπορει να σκεφτεται διαφορετικα.

Παιδια στεναχωρο η οχι ως συνηθες τα οφτοπικ θα σβηστουν εν καιρω μιας και το θρεντ και κατεπεκταση το φορουμ πρεπει να συνεχισει .

Αν παλι δεν ...θα κλειδωθει και προσωπικα δεν εχω καμμια διαθεση να επανελθω παλι στα ιδια μιζερα.
 
Εγώ εξέλαβα αλλιώς τον τίτλο του thread...αποτυχίες σε πρώτες μας φορές, αλλά μη συμπεριλαμβανομένου αποτυχίες που είναι δεδομένο ότι κάποιος στις πρώτες του φορές θα έχει....Άμα υπάρχουν τέτοια παιδιά που τα κατάφερναν όλα με την πρώτη (και άρα άξιο λόγου αναφοράς) τότε ή μετονομάζουμε το thread σε "παιδιά με χαρισματικές ικανότητες" ή γεμίζουμε σελίδες με τις (απόλυτα αναμενόμενες) αποτυχίες μας.

Και εγώ την πρώτη μου φορά χωρίς μπρατσάκια, ήπια νερό αλλά ποιός δηλαδή επιτυγχάνει να κολυμπήσει με την πρώτη; Και εγώ την πρώτη φορά που δοκίμασα να κάνω ποδήλατο χωρίς τις βοηθητικές ρόδες, έφαγα τα μούτρα μου. Και ποιός δεν τα έφαγε δηλαδή; (φυσικά άμα μετά το γεγονός συνεπάγονται και αστείες έως τραγελαφικές καταστάσεις δεν το συζητάμε πως είναι άξια λόγου) Άμα όμως αρχίσουμε να γράφουμε τέτοια παραδείγματα (πλήρως αναμενόμενα και φυσιολογικά) , τότε νομίζω το thread θα χάσει την-ας πούμε-"μοναδικότητά" του.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
@ Aardvark

Νίκο,δε διαφωνώ σε τίποτα από όσα λες,άλλωστε και modding έχω κάνει και super modding εδώ μέσα,το γνωρίζεις αυτό.Το ζήτημα όμως είναι φυσικά (και) ο τρόπος που γίνεται αυτό και το πώς απευθύνεσαι στον άλλο.

Δε τίθεται θέμα ανοχής του modding απ' τον οποιοδήποτε ημών,είναι παραπάνω από απαραίτητο,όσο και επιθυμητό,προκειμένου το υψηλό επίπεδο του παρόντος forum να παραμείνει υψηλό,όπως όλοι το επιθυμούμε να είναι.Ξαναείπα,αν κρίνεται το post μου εμπρηστικό,προσβλητικό,άστοχο,off topic ή οτιδήποτε άλλο,ας σβηστεί,δε θα με πειράξει αυτό.

Τα γαμώτο της υπόθεσης είναι ότι:

α)δεν είδα ΚΑΝΕΝΑΝ μέχρι στιγμής να υποστηρίξει ότι θίχθηκε από το post αυτό

β)Πρόσεξα ιδιαίτερα το πώς θα εκφραστώ και πάλι όμως εισέπραξα μια ειρωνεία και στη συνέχεια ένα άκρως εμπρηστικό post ως απάντηση

γ)η όλη συζήτηση που έγινε,θα οδηγήσει τελικά στο να σβηστεί αυτό ή/και να κλειδωθεί το thread,χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

δ)η νοοτροπία "αν ένα θέμα δε σου αρέσει,μη postάρεις και μην ασχολείσαι με αυτό,μη μπαίνεις να το διαβάζεις",προφανέστατα θα έπρεπε να είναι καθολική.Κάνω λάθος και σε αυτό;

Πού θέλω να καταλήξω;Εγώ πρόβλημα στο thread διαπιστώνω από το υπ' αριθμόν 23 post,αυτό του Paspartoo,το οποίο ασφαλώς δεν αποτελεί μέρος του modding.Αν αυτό δεν υπήρχε,δε θα είχαμε φτάσει στο σημείο αυτό.Και ερωτώ:Ποιος ο λόγος;Δεν του άρεσε;Ας το έσβηνε,δε θα ήταν η πρώτη φορά και θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι έκανε modding (το ποιον θα έπειθε δεν το εξετάζουμε,δεν είναι άλλωστε το θέμα μας αυτό).Αλλά το να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε,με πλήρη και απόλυτη μάλιστα επίγνωση ότι θα φτάναμε,όπως τόνισα παραπάνω,είναι περισσότερο από καταφανής μεθόδευση,με σκοπό να ειπωθεί ότι....."πάλι έκανα οίκο ανοχής ένα thread".Αυτό το "πάλι" ειδικά,τα λέει όλα!

Δε θα σας ζαλίσω άλλο,ούτε θα σας κουράσω.Κάντε ό,τι θέλετε και φυσικά ό,τι κρίνετε αρμόζων για το GRM ρε παιδιά,δε χάθηκε ο κόσμος για ένα αναίτιο -ή και αιτιολογημένο,αν τελικά το κρίνετε off topic- σβήσιμο ενός post.Το θέμα είναι:το post-κακό σπυρί (για έναν και μόνο άνθρωπο πάντα) θα φύγει,η νοοτροπία όμως του συγκεκριμένου,που προέβη σε αυτόν τον τρόπο και τη μέθοδο αντιμετώπισής μου,θα παραμείνει.Αυτό είναι αλήθεια τελικά το ζητούμενο;

Την απάντηση δώστε την ο καθένας μόνος σας....

σ.σ ΔΕΝ θα επανέλθω στο ζήτημα,ότι είχα να πω το είπα.Άλλωστε δυσάρεστος και αντιπαθητικός μπορώ να γίνω και μόνος μου,δε χρειάζομαι άλλους να σιγοντάρουν την επίτευξη του σκοπού αυτού.Και κάτι τέτοιο έχω την αίσθηση ότι έγινε από χθες.Με αυτό βέβαια ΔΕΝ αναφέρομαι σε καμία περίπτωση σε σένα και στον Wally,με εσάς έχω κατ' επανάληψη τονίσει ότι δεν έχω πρόβλημα και ό,τι αποφασίσετε,θα το σεβαστώ άνευ γκρίνιας,διαμαρτυρίας και διαμάχης,κάθε άλλο.Απλά στον Wally εξήγησα παραπάνω το γιατί κατά τη γνώμη μου το post μου δεν ήταν off topic.Πιθανώς να σφάλω όμως,οπότε η διαγραφή του θα είναι η λύση στο συγκεκριμένο θέμα...
 
Μανο δεν ειπε κανεις οτι εκεινο το ποστ που εκανες δεν το εγραψες προσεκτικα οπως και κατα την γνωμη μου το 23 δεν ηταν τοσο τρομερο ,μπορουσες να το εκλαβεις αν ηθελες και σαν διαπιστωση.

Βεβαιως και αυτο εξαρταται απο τις ανοχες του καθενος.

Δεν παυει ομως να πραγματευται ενα θεμα εκτος τοπου για το χωρο μας που μπορει να προκαλεσει αλυσιδωτες αντιδρασεις,γιατι ο επομενος μπορει να μην ειναι τοσο προσεκτικος οσο εσυ οπως επισης μπορει να το παει ενα βημα παραπανω.

Την ξερεις την λογικη που σκεφτονται οι Mods ,εδω ησουν και εσυ.

α)Δεν μπορουμε να ξερουμε τι σκεφτεται ο καθενας αν και το βρισκω απιθανο να θιχτει καποιος γιατι οντως ησουν προσεκτικος.

β)Ειπα παραπανω δυο πραγματα.

γ)Θα σβηστουν τα οφτοπικ για να συνεχιστει το θρεντ.

η νοοτροπία "αν ένα θέμα δε σου αρέσει,μη postάρεις και μην ασχολείσαι με αυτό,μη μπαίνεις να το διαβάζεις",προφανέστατα θα έπρεπε να είναι καθολική.Κάνω λάθος και σε αυτό;
Μανο μου το ξερεις οτι αυτο δεν ισχυει για τους Μοderators,μακαρι αν ασχολουμασταν με οσα μας ευχαριστουσε.
 
Aardvark είπε:
Μανο μου το ξερεις οτι αυτο δεν ισχυει για τους Μοderators,μακαρι αν ασχολουμασταν με οσα μας ευχαριστουσε.
Νικόλα,αυτό το ξέρω,αλλά δεν εννοούσα αυτό που κατάλαβες.Εννοούσα ότι αν σε κάποιο μέλος πιθανώς δεν αρέσουν και τόσο όσα γράφονται εδώ,κάλλιστα μπορεί να ασχοληθεί με τα άλλα Χ χιλιάδες νήματα του GRM.

Αυτή ακριβώς την απάντηση που πήραμε δηλαδή όλοι όσοι κάποτε διαμαρτυρηθήκαμε γι' άλλα ολόκληρα threads,ή/και παρατηρηθήκαμε ακόμη ακόμη για ενδεχόμενη απλή διαφωνία μας επί του αντικειμένου άλλων! ;)

Κατά την -εκφρασμένη κατά το παρελθόν- αυτή οδηγία/λογική,δε νομίζω ότι λέω κάτι παράλογο.

Αλλά επειδή ο φόβος να το πάει κάποιος παρακάτω μπορεί και να είναι βάσιμος,και θα είμαι εγώ συνυπεύθυνος γι' αυτό,κάτι που δε θα ήθελα,στείλτε το να τελειώσει το θέμα αυτό.

σ.σ Το πόσο δύσκολο ή εύκολο ήταν αυτό ακριβώς που εσύ (κι ο DINO νωρίτερα) εκφράσατε τόσο λογικά και όμορφα,να έχει γίνει νωρίτερα,είναι άλλη μια απορία που προκύπτει...
 
ρε παιδες..μια χαρα ηταν το θρεντακι μεχρι που μπηκα εγω και [εντιτ]

νοιωθω σαν εκεινο τον τυπο ,τον Ζιζανιους απο τη "Διχονοια" του Αστεριξ..

Η πλακα ειναι οτι θελησα να αυτοσαρκαστω για τους αιωνες που με βαραινουν ηλικιακα,γι αυτο και η σχετικη αναφορα στα προσωπα..

Δυστυχως ,ενω το χιουμορ ειναι κυριολεκτικα"savoir vivre"

δεν κυκλοφορει σε βιβλια..η το χεις η δεν το χεις.
 
Ρε Don τι να μας πεις κι εσύ για τα ηλικιακά σου; :p :p:D:D

Εδώ σε λίγο αντί για joypad θα κυκλοφορώ με μαγκούρα λόγω γήρατος!!!!!! Αλλά όχι ρε, δεν σταματάω να παίζω.
 
Μμμ, την πρώτη φορά που έφτιαξα ελληνικό καφέ στον παππού μου, όταν ήμουν γύρω στα 10, έβαλα 3 περίπου κουταλιές καφέ και άλλες τόσες ζάχαρη για ένα φλυτζάνι! Γύρω στα 6 έφαγα έναν κύβο Knorr νομίζοντας ότι ήταν σοκολατάκι! Επίσης την πρώτη φορά που κάπνισα γύρω στα 12 είχα γίνει κατακόκκινος! Ωστόσο ποτέ δεν έγινα καπνιστής (ευτυχώς!).
 
Πρώτη μέρα μου ως φοιτήτρια το 2002, μόνη μου στο καινούργιο μου σπίτι!!! ένιωσα θεϊκά και ως ήμουν μπροστά στην τηλεόραση με μια πίτσα αγκαλιά!!!
 
GinaP είπε:
Πρώτη μέρα μου ως φοιτήτρια το 2002, μόνη μου στο καινούργιο μου σπίτι!!! ένιωσα θεϊκά και ως ήμουν μπροστά στην τηλεόραση με μια πίτσα αγκαλιά!!!
Τρομερή αίσθηση η πρώτη φορά μόνος στο φοιτητικό σπίτι! Δεν συνειδητοποιείς οτι κάνεις μια ζωή όπως την θες χωρίς κάποιον να σου επιβάλλει πράγματα και, ναι, μέχρι τα μέσα του δευτέρου έτους (κατά μέσο όρο) χορταίνεις junk food.

Πρώτη φορά που είδα Dreamcast ήταν στην Γλυφάδα σε ένα μεγάλο φορτηγό που είχε εκθετήρια και έπαιζαν τα παιδιά Sonic Adventure, Crazy Taxi και άλλα παιχνίδια. Μαγεία. Ακόμα και σήμερα όταν περνάω απο το σημείο γυρίζω και κοιτάζω.

Πρώτη φορά που πήρα κινητό στα χέρια μου (με δική μου κάρτα απο την τότε Panafon) το μύνημα "καλωσήρθες ξάδερφε στο club των ψώνιων" με έκανε να μην ξέρω αν πρέπει να κλάψω η να γελάσω.

Δεν μου έρχονται άλλες γαργαλιστικές πρώτες φορές μου.. Ίσως σε νέο post, αργότερα. :cool:
 
Η πρώτη μου φορα

Πρώτο ξυρισμα, πρώτη οδήγηση αυτοκινήτου,πρώτη φορά sex,atari 2600 unboxing. Όλες απίστευτες εμπειρίες.

Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Πίσω
Μπλουζα