ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ υπήρχαν, υπάρχουν, και θα υπάρχουν πάντα. Όπως επίσης και ΡΕΜΑΛΙΑ. Δεν είναι θέμα εποχής επ'ουδενί. Και ας μην ωραιοποιούμε πάντα το παρελθόν...καμιά φορά ο χρόνος μας κάνει να εξωραίζουμε κάποιες καταστάσεις, που δεν ήταν πάντα ευχάριστες και ωραίες. Ας απολαμβάνουμε το τώρα, ας κάνουμε σκέψεις για το αύριο, αλλά ας μην ξεχνάμε και το χθες!θα προτιμούσα να ζούσα την τότε εποχή της δεκαετίας του '70 με λίγα υλικά μέσα στην διάθεση μου αλλά με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Δεν θα διαφωνήσω επί της ουσίας thanos75, ότι πάντα υπάρχει η τάση να εξωραίζουμε το παρελθόν και πάντα υπήρχε ο διαχωρισμός καλών και σωστών ανθρώπων από την μια μεριά και κακών και ρεμαλίων από την άλλη. Αλλά ας μου επιτραπεί στο να ενστερνιστώ την άποψη ότι η ποιότητα των ανθρώπων παλαιότερα ήταν ασύγκριτα καλύτερη σε σχέση με τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ υπήρχαν, υπάρχουν, και θα υπάρχουν πάντα. Όπως επίσης και ΡΕΜΑΛΙΑ. Δεν είναι θέμα εποχής επ'ουδενί. Και ας μην ωραιοποιούμε πάντα το παρελθόν...καμιά φορά ο χρόνος μας κάνει να εξωραίζουμε κάποιες καταστάσεις, που δεν ήταν πάντα ευχάριστες και ωραίες. Ας απολαμβάνουμε το τώρα, ας κάνουμε σκέψεις για το αύριο, αλλά ας μην ξεχνάμε και το χθες!
αλλη σειρα θυμαστε σαφως,στο ημερολογιο ενος θυρωρου εκανε το ποιητη πουνεντεΚαλησπέρα σε όλους! Υπέροχες αναμνήσεις. Πέθανε ο τεράστιος Ηλίας Λογοθέτης...
Θυμάμαι τον Ηλία Λογοθέτη ως τον μουσικό Τέλη Βικ και όχι ως ποιητή Μάκη Πουνέντε. Κάποιον μουσικό που ενώ τα έβγαζε πολύ δύσκολα πέρα, αρνιόταν να παίξει μουσική σε γάμους κλπ. καθώς είχε κλασσική παιδεία, και έλεγε: ένας Βικ, ένας Τέλης Βικ δεν καταδέχεται να παίξει κάτι άλλο...
Εκτός αν ήταν άλλη σειρά ή τον έκανε άλλος ηθοποιός..Ήμουν 12 χρονών όταν ξεκίνησε η σειρά, οπότε πάνε πολλά χρόνια...
Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε αυτό..
Ναι...Θα μπορούσε κάποιος να θυμηθεί σε ποια σειρά ήταν ο χαρακτήρας του Τέλη Βικ;αλλη σειρα θυμαστε σαφως,στο ημερολογιο ενος θυρωρου εκανε το ποιητη πουνεντε
προσωπικα δεν μου λεει τιποτα,σιγουρα τον ενσαρκωνε ο ηλιας;Ναι...Θα μπορούσε κάποιος να θυμηθεί σε ποια σειρά ήταν ο χαρακτήρας του Τέλη Βικ;
Ευχαριστώ!