Playstation 5

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
  • Ετικέτες Ετικέτες
    sony
Εγώ πάντως που το γύρισα από PS4 Pro σε Xbox Series S δεν το έχω μετανιώσει!!! Και τρέχω κανονικότατα emulators σε developers mode!!

Μπα, είμαι fanboy της Sony, εδω και πολλα χρονια. Δεν εχω πιασει χβοχ στα χερια μου ποτε.
Εκτος αυτου αποτι διαβαζω δεν σπαει το συστημα αυτο. Ενω με τη σονυ κατι γινεται - θα γινει. (στα -4,-5)

Μπα, είμαι fanboy της Sony, εδω και πολλα χρονια. Δεν εχω πιασει χβοχ στα χερια μου ποτε.
Εκτος αυτου αποτι διαβαζω δεν σπαει το συστημα αυτο. Ενω με τη σονυ κατι γινεται - θα γινει. (στα -4,-5)

Και εγώ για PS5 πηγαινα, γιατί ήμουν πολύ ευχαριστημένος από το PS4 Pro και το VR!!

Αλλά ουσιαστικά η απαίτηση να αγοράσω όλον τον εξοπλισμό και software VR από την αρχή για το PS5, σήμαινε no go για μένα, ειδικά σε συνδιασμό με την (ανύπαρκτη) διαθεσιμότητα.

Εάν είναι να έχω δύο συστήματα VR σε λειτουργία, πήρα σε PC και τελείωσε το θέμα εκεί!!!

Unreal Engine 5 Revealed! | Next-Gen Real-Time Demo Running on PlayStation 5

Εκλεισαν 3 + χρονια απο το βιντεο που εριξε τα σαγονια των gamers με τα απιστευτα γραφικα του.

Ακομη και σημερα ομως οποιος βλεπει το βιντεο μονο θετικα σχολια μπορει να πει για τα υπεροχα γραφικα του με την unreal engine 5.

Oταν βγουν και σε παιχνιδια τετοια γραφικα βλεπω να πανηγυριζουν οι gamers σε ολο τον πλανητη με ζητοκραυγες ακομη και στους δρομους και με πυροτεχνηματα χαχαχα

Τελευταία επεξεργασία:
Aν και δεν με ενδιαφερουν καθολου οι νεες κονσολες μετα το xbox 360 παρακολουθω τις εξελιξεις γενικα στο gaming.

Ετοιμαζεται να βγει τον επομενο χρονο το νεο αναβαθμισμενο playstation 5 pro ωστε να δωσει μια ωθηση στο συγχρονο gaming για καλυτερες επιδοσεις στα γραφικα.

Μολις τελειωσε η παρουσιαση ,ε ρε πλακες ,iphone γινανε τα playstation.

1.png

Οι αντιδρασεις σε ολο τον κοσμο ειναι πολυ αρνητικες και ευχομαι να πατωσει για να δωσει ενα καλο μαθημα στην απληστη $ony.800 ευρω ειναι τραγικη τιμη πραγματικα γελαει ο κοσμος και αν αναλογιστει κανει πως χρειεζονται και αλλα 100 με 120 για να παρει καποιος αν θελει και το disc drive τοτε τα πραγματα ειναι ακομα ποιο τραγικα για μια κονσολα με απλα καλυτερη GPU που συμφωνα με το Digital Foundry η διαφορα στον οπτικο τομεα και στης επιδοσεις θα ειναι παρα πολυ μικρη σε σχεση με το απλο PS5 λογο της απειροελαχιστης διαφορας που εχει η παλια με την νεοτερη CPU.Τελως παντων οπως ειπα μακαρι να πατωσει γιατι εχει ξεφυγει η $ony και πρεπει να τιμωρηθει.

...ακόμα και ο γιος μου που πέρυσι με έψησε και του αγορασα day 1 το ps5 slim blueray με 549€ μόλις είδε την σημερινή τιμή απλά γέλασε και μου είπε..."μπαμπά είναι ακριβό, ποιος θα το πάρει;". Εγώ του απάντησα κοφτά....ξέρω ποιος δεν θα το πάρει...εμείς! :)

2 κακα βλεπω με αυτην την κινηση ,οτι η επομενη γεννια θα ξεκιναει με αυτες τις τιμες και οτι το disk drive εγινε περιφερειακο πλεον .
Mακαρι να μην πιασει.

Τελευταία επεξεργασία:
A μαλιστα χαχαχα!!! εμενα δεν με ειχαν πεισει για αγορα ουτε τα ps3 - ps4 - ps5 και τελευται sony κονσολα που εχω ειναι το ps2 που ειχα παρει το 2001 χαχαχα.Που τωρα που παιζω σε pc σε crt v ολα τα καινουργια παιχνιδια και εχω λιωσει απο την διασκεδαση :biglaugh::biglaugh::biglaugh:

Οπως και να εχει περιμουμε τις εντυπωσεις με τις στιγμες της διασκεδασης απο οσους αγορασουν το ps5 pro για να υπαρχει και μια κινηση στο θεμα.

Σκεφτομουν να παρω το ps5 pro. Μεχρι που ακουσα την τιμη.... Κριμα. Πολλα τα λεφτα δεν μπορω να τα διαθεσω. ισως αργοτερα αν πεσει η τιμη - ποσο να πεσει θα μου πεις.

Πιστευω οτι το δευτερο χειροτερο πραγμα μετα την τιμη ειναι οτι ανακοινωσαν νεα κονσολα χωρις να ανακοινωσουν κανενα νεο παιχνιδι ειδικα για την κονσολα. Μονο οτι καποια παιχνιδια που ειχαν ηδη ανακοινωθει θα παιζουν λιγο καλυτερα, λεει... τραγικο.

ισως αργοτερα αν πεσει η τιμη - ποσο να πεσει θα μου πεις.
sddefault.jpg

Να πεσει;!;!;!; Να αυξηθει εννοεις.

Αν δεν κάνουμε αυξήσεις και δεν περιορίσουμε τα έξοδα μας πάμε για λουκέτο κύριε Φαγκρη.
Μα που ζείτε τέλος πάντων...

ρε παιδες....εμενα ο γιος μου παιζει κυριως fortnite roblox...εχει βεβαια και fifa 24 και grand tourismo 7 και κατι αλλα παιχνιδια αλλά με τα 2 πρώτα ασχολειται ως επι το πλειστον! Βλέποντας αυτό ακόμα αντιλαμβάνομαι ότι και την απλη ps5 να του αγόραζα και να γλύτωνα σχεδον 200 ευρω πάλι το ίδιο θα ήταν για αυτον! Για ποιο λόγο να δώσω λοιπόν τόσα χρήματα για την προ εκδοση βάζοντας στην άκρη το κόστος; Εξαιρώ τους σκληροπυρηνικούς gamers που όμως κρίνω ότι ήδη θα έχουν ενα πισι που θα ξεπερνα σε επιδόσεις οποιαδήποτε κονσόλα άρα δεν κερδίζουν κάτι...Πλέον πιστεύω ότι το gaming αιχμής δεν έχει κοινό...το ψωμί βρίσκεται στο mainstream gaming και φαντάζομαι ότι εκεί επενδύουν οι εταιρείες.
---------------------------

Γυρίζω νοητά στα χρόνια τα δικά μας....τότε που για να πάρεις μια αμιγκα έναν 6128 έναν σπέκτρουμ ήθελες πράγματι προγραμματισμό μηνών μην γράψω ετών και με πείτε γραφικό! Εδώ και χρόνια το είχαν λύσει αυτό οι πιτσιρικάδες με τις κονσόλες...αρκούσαν τα χρήματα από γιορτές, γιαγιαδες,παππουδες και κάλαντα για να πάρουν ότι ήθελαν στην ίδια χρονια....
Πλέον γυρίζουμε πάλι στα δικά μας δεδομένα και μάλιστα με πρόσθετο μειονέκτημα τις τιμες για τα νεα παιχνίδια να ξεπερνούν κατάμέσο όρο τα 80 ευρώ στην βασική τους έκδοση! Με την ακρίβεια της καθημερινότητας οι μέσοι γονείς ...γονατίζουν άρα συμπεραίνω ότι gaming αιχμής στην Ελλάδα θα κάνουν παιδάκια μόνο ευπορων οικογενειών και φανατικοί ενήλικες gamers...

Είναι για συγκεκριμένους απαιτητικους gamers το ps5 pro που δεν αντέχουν ούτε δευτερόλεπτο να βλέπουν τα games τους κάτω από τα 4k σε ultra settings στα 120hz με ray tracing κλπ στην τελευταία τους πανάκριβη oled gaming οθόνη και για αυτό τον λόγο πάνε σε λύσεις τύπου PC με rtx 4090 24gb.

Δεν ξέρω όμως από επιδόσεις πως θα τα πάει το συγκεκριμένο στα πολύ απαιτητικά παιχνίδια με στοχο τα ultra settings σταθερά στα 60 fps 4k

Τελευταία επεξεργασία:
Ποντάρουν στην κυκλοφορία του GTA6, ελπίζοντας να είναι τόσο τεράστια η επιτυχία του, που έστω και για λίγο θα παρασύρει όλη τη βιομηχανία ηλεκτρονικών βιντεοπαιχνιδιών για να ρεφάρει τις εώς τώρα απώλειες της.
Γιατί πλέον μόνο από εκεί περιμένουν έσοδα. Τα COD και ποδόσφαιρα δεν είναι όπως τις δύο περασμένες δεκαετίες.

Είναι για συγκεκριμένους απαιτητικους gamers το ps5 pro που δεν αντέχουν ούτε δευτερόλεπτο να βλέπουν τα games τους κάτω από τα 4k σε ultra settings στα 120hz με ray tracing κλπ στην τελευταία τους πανάκριβη oled gaming οθόνη και για αυτό τον λόγο πάνε σε λύσεις τύπου PC με rtx 4090 24gb.

Δεν ξέρω όμως από επιδόσεις πως θα τα πάει το συγκεκριμένο στα πολύ απαιτητικά παιχνίδια με στοχο τα ultra settings σταθερά στα 60 fps 4k
Και αυτοί ονομάζονται gamers, παράξενο..

Και αυτοί ονομάζονται gamers, παράξενο..
Και συνηθως κάποιοι απο αυτούς σου λένε πες μου τι specs έχει το gaming pc σου και αν έχεις όλα τα νέα παιχνίδια στο ps5 και σε τι gaming oled οθονη παίζεις για να σου πουν αν είσαι gamer η οχι χαχα!!

Εμένα με την CRT tv μου σίγουρα δεν θα θελει κανένας από αυτούς να μου πει τι gamer είμαι χαχαχα!!

Γενικά είμαι της άποψης ότι όλη η βιομηχανία της τεχνολογίας, βασίζεται πλέον στον εντυπωσιασμό και στο παπατζιλίκι, χωρίς να προσφέρει κάτι ουσιαστικά καινούριο. Θα πει κάποιος ότι από τη στιγμή όπου η βιομηχανική έχει φτάσει στο peak της, δύσκολα ξεπερνιέται, απλά "γυάλισμα".

Ερχόμενος στα του PS5, ποτέ δεν κατάλαβα τι ακριβώς διαφορά έχουν τα απλά με τα Pro μοντέλα, ειδικά για τον μέσο χρήστη. Ναι, κατανοητό, υπάρχει κοινό που ενδιαφέρεται για τα καλύτερά χαρακτηριστικά (πρακτικά όπως γίνεται με τα iPhone μεταξύ απλών και Pro μοντέλων), για τους περισσότερους όμως, είναι απλά κουβέντα να γίνεται, να παίζουμε συνεχώς κοκκορομαχιες και να μιλάμε με νούμερα, ανάθεμα αν καταλαβαίνει κανείς στην ουσία η κατά 20% μεγαλύτερη ισχύς (τυχαίο νούμερο) πως μεταφράζεται στην πράξη.

Sony & Microsoft έχουν καταλήξει να κυνηγούν τις επιδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, χωρίς να προσφέρουν τις εμπειρίες που πρέπει, δεν πουλάνε παιχνίδια πια, πουλάνε υπηρεσίες και αυτό έχει το τίμημα του. Για ποιο λόγο για παράδειγμα αν έχω ένα PS4 Pro να πάρω το PS5; Απλά για λίγο καλύτερα γραφικά; Επειδή δεν θα πέφτει το framerate?

Επειδή έχω ξεκινήσει να ασχολούμαι με το gaming από την περίοδο του PS2, από κει και μέχρι τη γενιά του PS4, όντως είχαμε καινοτομίες, από το PS4 όμως, κάπου φαίνεται ότι έχει κορεστεί η βιομηχανία, ότι δεν έχει να προσφέρει ουσιαστικές καινοτομίες και αυτό, φαίνονται από τα games, από την προηγούμενη γενιά είχε αρχίσει το πανηγύρι του Remaster/Remake και δεν έχει σταματημό.

Για τους παλαιότερους όπου έχουμε ζήσει το σκηνικό να ζαλιζομαστε από την πληθώρα των επιλογών, τώρα προσωπικά μιλώντας, μου κακοφαινεται το να έχουμε αναμασηματα και ξαναζεσταμένο φαγητό....

πλεον σκεφτομαι το 5 σλιμ με ντραιβ σοβαρα.

Παρακάτω οι διαφορές με την νέα τεχνολογία του ps5 pro και αντε τώρα όσοι έχουν ps5 να παίζουν τα παιχνίδια με την παλιά χειρότερη εικόνα περασμένης εποχης και με χειρότερα fps και ούτε καν ray tracing.

Μολις δει κάποιος το παρακάτω βίντεο θα καταλάβει γιατί δεν πρέπει να μείνει άλλο με το ps5 και πως πρέπει επιτέλους να ανέβει επίπεδο με το ps5 pro.

Πίσω
Μπλουζα