Horror Quiz

....και έτσι δημιουργήθηκαν οι Black Sabbath! (και το Heavy Metal!) έδειξε ο πολύς Iommi την αίθουσα που προβαλλόταν αυτή η ταινία, και είπε, κοιτάξτε, ο κόσμος πληρώνει για να δει τρομακτικές ταινίες, εμείς θα φτιάξουμε τρομακτική μουσική και θα &^%$ στο τάλιρο!! τότε βέβαια δεν ήταν οι μεγάλοι και τρανοί που είναι σήμερα, ήταν τα φτωχόπαιδα από το unfashionable Aston του Birmingham που ψάχνανε την καλή ζωή! Μάλιστα στο εργοστάσιο που δούλευε ο Iommi την τελευταία μέρα η μηχανή του έφαγε δυο δάχτυλα! Έμαθε όμως παρ'όλαυτά να παίζει κιθάρα and the rest is history!(edit):και το πραγματικό όνομα του Ozzy είναι John Osbourne! Τον φωνάζανε έτσι στο σχολείο! Και επειδή τους κατηγόρησαν ότι ανακατεύονταν με το Occult, ο πατέρας του Iommi τους έφτιαξε κάτι μεγάλους σταυρούς από αλουμίνιο, τους οποίους φορούσαν μέχρι πρόσφατα!
 
Τελευταία επεξεργασία:
....και έτσι δημιουργήθηκαν οι Black Sabbath! (και το Heavy Metal!) έδειξε ο πολύς Iommi την αίθουσα που προβαλλόταν αυτή η ταινία, και είπε, κοιτάξτε, ο κόσμος πληρώνει για να δεις τρομακτικές ταινίες, εμείς θα φτιάξουμε τρομακτική μουσική και θα &^%$ στο τάλιρο!! τότε βέβαια δεν ήταν οι μεγάλοι και τρανοί που είναι σήμερα, ήταν τα φτωχόπαιδα από το unfashionable Aston του Birmingham που ψάχνει την καλή ζωή! Μάλιστα στο εργοστάσιο που δούλευε ο Iommi την τελευταία μέρα η μηχανή του έφαγε δυο δάχτυλα! Έμαθε όμως παρ'όλαυτά να παίζει κιθάρα and the rest is history!
Αληθεια τωρα; δεν θα το φανταζόμουν ποτε
 
Πασίγνωστη σε εμάς τους horror fans. The fly (Η μύγα). Είχε βγεί και δεύτερο μέρος αλλά δεν ήταν τόσο καλό όσο η πρώτη ταινία.
 
Πίσω
Μπλουζα