Ρετρό καλλιστεία

  • Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
^^^
Μις Γιανγκ η Αθηνα Πομακιδου.
Μις Ελλας η Δημητρα (Μικα) Δημητροπουλου και...
Σταρ Ελλας η Κατια Κουκιδου που εγινε πασιγνωστη για τα αλα Μπο Ντερεκ κοτσιδακια της!
 
^^^
Τον Οκτωβριο του 2011 ειχα την χαρα να παω στο σπιτι της Σταρ Ελλας 1980 και να γνωρισω την Ρουλα Κανελλοπουλου απο κοντα.
Πολυ ωραια γυναικα βεβαιως, αλλα πανω απο ολα ενας υπεροχος ανθρωπος. Η γλυκα και η ευγενεια της ειναι κατι το απιστευτο.
 
Επειδη ξερω παρα πολυ καλα την περιπτωση των καλλιστειων του 1981, σας λεω πως αυτη η περιβοητη ομοφωνια, οσον αφορα τα αποτελεσματα, δεν ισχυσε ποτε. Τα αποτελεσματα αμφισβητηθηκαν τοσο, που η μεγαλη νικητρια, Μαρια Νικουλη, εμφανιστηκε στην στεψη της κατσουφα και μαραζωμενη. Και μαλιστα καποια στιγμη εγινε και διακοπη της τηλεοπτικης μεταδοσης για να μην ακουστουν τα γιουχαϊσματα. Μαλιστα, στο τελος επεσαν ιπταμενα μπουκαλια και ξυλο.
Απο τα πιο επεισοδιακα καλλιστεια ολων των εποχων που ενω ειχαν ξεκινησει απο καιρο με λαμπρες προοπτικες, ειχαν ενα πολυ ασχημο τελος.
 
Και εδω στα καλλιστεια του '82 εγινε ενας ψιλοσαματας απο την Μις Ελλας, Ανθη Πριοβολου, που ηθελε μονο πρωτια, αλλα η φασαρια εληξε γρηγορα.
Τελικα, δεκατεσσερα χρονια αργοτερα η Ανθη κερδισε την πρωτια σε καλλιστεια για παντρεμενες οταν εξελεγη Αφροδιτη 1996 και Miss Globe 1996 στον αντιστοιχο παγκοσμιο διαγωνισμο.
 
Και εδω στα καλλιστεια του '82 εγινε ενας ψιλοσαματας απο την Μις Ελλας, Ανθη Πριοβολου, που ηθελε μονο πρωτια, αλλα η φασαρια εληξε γρηγορα.
Τελικα, δεκατεσσερα χρονια αργοτερα η Ανθη κερδισε την πρωτια σε καλλιστεια για παντρεμενες οταν εξελεγη Αφροδιτη 1996 και Miss Globe 1996 στον αντιστοιχο παγκοσμιο διαγωνισμο.
Αν θυμάμαι πάντως καλά κ η Τίνα Ρούσσου τα είχε πάει πολύ καλά στα διεθνή καλλιστεία. Ηταν στην 5αδα νομίζω
 
Αν θυμάμαι πάντως καλά κ η Τίνα Ρούσσου τα είχε πάει πολύ καλά στα διεθνή καλλιστεία. Ηταν στην 5αδα νομίζω

Και βεβαια. Ο διαγωνισμος εγινε στο Περου και η εκθαμβωτικη Τινα ηρθε τεταρτη μεσα σε 77 διαγωνιζομενες.
Τα εχω παρακολουθησει τα συγκεκριμενα καλλιστεια και μπορω ανετα να πω πως η Τινα αξιζε με το παραπανω τον τιτλο της Μις Υφηλιος. Δεν το εχω πει για αλλη Σταρ Ελλας αυτο, αλλα η Τινα ηταν κατι το μοναδικο. Και παρα πολυ καλυτερη της Τσοπεη που πηρε τον τιτλο το 1964.

Τινα Ρουσου
49394.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Υπεροπλο

Εν τω μεταξυ στο IMDB φαινεται οτι συμμετειχε στο βιντεοκλιπ των C:Real El Ritmo αλλα στο YT ειναι τοσο πιξελιασμενο που και την μις ΚΑΠΗ να ελεγαν πως πρωταγωνιστει θα το πιστευα
 
Δεν ξέρω αν η ξανθιά είναι η Ρούσου, ξέρω όμως ότι η μελαχρινή είναι η Μαντώ.

α.... και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές, το ραδιόφωνο 104 παίζει το κομμάτι. :bow:


πάω να γράψω ένα τζοκερ :cool:
 
H Τινα ειναι με τον Χαριτοδιπλωμενο. Λιγα χρονακια αργοτερα βεβαια απο τα καλλιστεια.
Παρτε κι αλλη Τινα στα δυο επομενα βιντεο:

Εδω βλεπουμε την Τινα στην αναγγελια της τελικης δωδεκαδας στο 3:47...

και εδω στην καταταξη της τελικης πενταδας λιγο πριν την αναγγελια της Μις Υφηλιος 1982. Η Τινα στο 0:38.
 
Πίσω
Μπλουζα