Πρόσφατο περιεχόμενο από calliope

 1. C

  Γνωρίζετε κάτι για την παρακάτω σαπουνόπερα?

  Πολύ πιθανόν. Το ίδιο είχε κάνει και το Star με το Days of our Lives, είχε κάνει δικούς του τίτλους αρχής με τον ελληνικό τίτλο "Μέρες Αγάπης".
 2. C

  Γνωρίζετε κάτι για την παρακάτω σαπουνόπερα?

  Δεν είμαι σίγουρη, μια που δεν έχουμε και πολλά στοιχεία. Στο youtube έχει αρκετά επεισόδια, φαντάζομαι στο Mega θα είχε τα ασπρόμαυρα μια που τη θυμάσαι θολή, οπότε για τσέκαρε αυτό.
 3. C

  Γνωρίζετε κάτι για την παρακάτω σαπουνόπερα?

  Αφού στο blog έγραφε Edge of Tomorrow, υποθέτω πως θα είναι το The Edge of Night, που ήταν μυστηρίου. (Δεν την έχω δει, απλά την έχω ακουστά ως σαπουνοπεροφάν) Αν είναι όντως αυτή, σου χω και επεισόδια να δεις. :D
 4. C

  Baywatch (TV Series 1989 - 2001)

  Οι 2 πιο όμορφες κοπέλες κατά τη γνώμη μου. :) Η Yasmine θυμάμαι είχε σχέση με τον Richard Grieco (γνωστό από τη σειρά Booker και από το Ομάδα Δράσης 21) και ακουγόντουσαν διάφορα για τη σχέση τους, για ναρκωτικά και ότι την έδερνε.
 5. C

  Baywatch (TV Series 1989 - 2001)

  Εγώ θυμάμαι να το βλέπω στον Αντ1 Σάββατο απόγευμα, εκεί γύρω στο 1991-2. Τα επόμενα χρόνια την έβαζε και επανάληψη καθημερινές στις 3 παρά, μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων. Οι 2 πρώτες σεζόν ήταν πολύ καλές κατά τη γνώμη μου, με πιο δραματικά επεισόδια. Ειδικά ο θάνατος της Τζιλ είχε...
Μπλουζα