Πρόσφατο περιεχόμενο από DianaTheSuperstar91

 1. D

  Αλλοιώσεις σε ταινίες της Καραγιάννης-Καρατζόπουλος και της Δαμασκηνός-Μιχαηλίδης

  Ήδη ανέβηκαν 3 ταινίες στην αυθεντική τους κοπιά. Οι ταινίες αυτές από το 2000 και μετά είχαν επεξεργαστεί με νέους τίτλους/εφέ και με αποτέλεσμα την αλλοίωση τους. 1. Δημήτρη μου, Δημήτρη μου 2. Χτυποκάρδια στο Θρανίο 3. Ο Αισιόδοξος [Τα links αφαιρεθηκαν διοτι περιειχαν ολοκληρες τις...
 2. D

  Της Ελλάδος τα Παιδιά (1993 ANT1)

  Μόλις είδα στο site του ΑΝΤ1 ότι η σειρά "Της Ελλάδος Τα Παιδιά" δεν θα αντικατασταθεί από άλλο σίριαλ αλλά ότι θα προβληθεί από τις 14 Νοεμβρίου από την αρχή.
 3. D

  Απροσδόκητες ρετρό φωτογραφήσεις ελλήνων καλλιτεχνών

  Μια απροσδόκητη φωτογράφηση έκανε το 2000 και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για λογαριασμό του ΚΛΙΚ. Πηγή φωτογραφίας : Athens Bars
 4. D

  Επαναλήψεις Ελληνικών Τηλεοπτικών Σειρών

  Από την Τετάρτη 2/11 και κάθε μέρα στις 05:20 τα ξημερώματα (κλασσικός προγραμματισμός για retro σίριαλ) θα μεταδίδεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 η σειρά Έλλη και Άννα (1995).
 5. D

  DVDs Ελληνικών Σειρών Ιδιωτικών Καναλιών

  Reply to Daffy Duck Το TV Zapping ασφαλώς, το οποίο έχει γίνει αποκλειστικά το περιοδικό αυτής της σειράς και των Μυστικών (δες πόσα εξώφυλλα και συνεντεύξεις έχει το εν λόγω έντυπο από την ημέρα που ξεκίνησαν αυτά τα 2 σίριαλ ;) .
 6. D

  Έκλεισε το περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ?

  Παιδιά δεν κλείνει TV Έθνος αλλά ανανεώνεται όπως είδα σήμερα σε μια διαφήμιση. Μαζί με το περιοδικό θα συμπεριλαμβάνεται και το ένθετο Radar που αφορά την showbiz (κάτι παρόμοιο που κάνει και το Glam του Ελεύθερου Τύπου , το Real Life της Real News και το People του Πρώτου Θέματος).
 7. D

  Αραχτοί και Λάιτ (ANT1)

  Η σειρά που μόλις πριν ανέβηκε από το Web TV του Antenna έχει 18 επεισόδια και όχι 23 όπως αναφέρει ο ChristosM
 8. D

  Επαναλήψεις Ελληνικών Τηλεοπτικών Σειρών

  Από σήμερα και κάθε απόγευμα στις 5 στον ΑΝΤ1, σε επανάληψη η κωμική σειρά "Της Ελλάδος Τα Παιδιά" (1993). Είναι η πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια που μεταφέρουν την σειρά αυτή σε "λογική ώρα προβολής". Ενώ καθημερινά στις 6 το πρωί στον ΑΝΤ1 προβάλλεται η κωμική σειρά "Πάτερ Ημών" (1995).
 9. D

  Κουίζ 0298

  4. Φόνος Χωρίς Ταυτότητα
 10. D

  Επαναλήψεις Ελληνικών Τηλεοπτικών Σειρών

  Πράγματι, το έχω προσέξει ειδικά στο Φόνος Χωρίς Ταυτότητα. Παίζουν 30-35 λεπτά το επεισόδιο, κόβουν σκηνές και στο τέλος βάζουν το γνωστό, πλάνο της σειράς που δείχνει το κτίριο (το οποίο λίγο μετά ήταν και η Giant στη Λάμψη, άσχετο), μουσική και στη μέση "Τέλος Επεισοδίου" . Λίγος σεβασμός δεν...
 11. D

  Μαλβίνα Κάραλη

  Νομίζω Αρνάκι Με Κους Κους λεγόταν η εκπομπή μαγειρικής της Μαλβίνας. Και έπαιζε Betty μου κάθε Κυριακή απόγευμα μετά από μουσική εκπομπή στο ΣΚΑΪ , αυτό το θυμάμαι.
 12. D

  Ελένη Μαβίλη (Χάι Ροκ, Λαβ Σόρρυ, Χάλι Εντ κτλ)

  Πράγματι , το σίριαλ λεγόταν Happy End. Έπαιζε και η Ευτυχία Λιβανού που ήταν η 3η της παρέας από το Αραχτοί και Λάιτ!
 13. D

  Ελένη Μαβίλη (Χάι Ροκ, Λαβ Σόρρυ, Χάλι Εντ κτλ)

  Λες για τον Κώστα Τερζάκη που είχε παίξει και τον Ευλογητό στην Θρυλική Λάμψη..., αυτός έπαιζε στο σίριαλ του ΑΝΤ1.
 14. D

  Κουίζ: Η (ελληνική και παγκόσμια) ιστορία στο ελληνικό τραγούδι

  4. Ο Μιχάλης Ρακιντζής "Πράσινη Γραμμή"
Μπλουζα