Πρόσφατο περιεχόμενο από Imgema

 1. Imgema

  RetroArch (PC)

  @Ace Ωραίος. Kι εγώ αυτό ακριβώς χρησιμοποιώ πλέον σαν default. Να αναφέρουμε κιόλας αν κάποιος θελει να δοκιμάσει τον συνδυασμό αυτόν, θα πρέπει το RetroArch να τρέχει με Vulkan. Επίσης να αναφέρουμε ότι δεν μιλάμε για τον Parallel core αλλά για τον Mupen64+Next core με Parallel plugins...
 2. Imgema

  Playstation 5

  Παραείναι απλοικά τα γραφικά για να είναι το RE8 αυτό. Το RE7 είχε πολύ καλύτερα.
 3. Imgema

  UPS και πολύμπριζο μαζί

  Δεν με ενδιαφέρει τόσο το να μην κλείσει το PC όσο το να μην καεί τίποτα.
 4. Imgema

  + PAPRIUM Νέος τίτλος για το Mega Drive!

  H πρώτη σκηνή με το δωμάτιο που αναβοβήνει το φως και αλλάζουν τα χρώματα είναι πολύ εντυπωσιακό. Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδει κατι τέτοιο στην κονσόλα.
 5. Imgema

  UPS και πολύμπριζο μαζί

  Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο, αν έχεις ένα καλό τροφοδοτικό τύπου Seasonic με δικά του κυκλώματα ασφαλείας από υπέρταση κλπ, είσαι καλυμμένος ή πάλι πρέπει να δώσει άλλα τόσα χρήματα για UPS?
 6. Imgema

  Η νέα μας καμπίνα Visual Pinball (WIP)

  Έτοιμο το νέο φλίπερ και σε βιτρίνα Οποιος περνάει από Πέτρου Ράλλη μπορεί και να το πετύχει.
 7. Imgema

  RetroArch (PC)

  Οταν λες 60fps εννοείς αυτό που λέμε full speed ότι δηλαδή κανει emulate και τα 60hz της οθόνης? Γιατι πολλοί το μπερδεύουν αυτό, αλλο τα 60fps που σημαίνει ότι ο emulator τρέχει full speed και άλλο τα in-game fps. @Wally Δεν έφτασα ακόμα στο θέμα της voodoo.
 8. Imgema

  RetroArch (PC)

  Guest venom πάντα, σχεδόν σε όλα εκτός από N64 και handhelds. Απλώς ψιλο-αλλάζω τα parameters ανάλογα ο σύστημα αν χρειαστει. Αλλιώς τον reflection shader, ανάλογα την όρεξη (που και αυτός Venom έχει μέσα). Κατέβασες 500+GB ρε θηρίο?
 9. Imgema

  RetroArch (PC)

  Εχει δοκιμάσει κανείς το καινούριο DosBox-pure? Eίναι φοβερό. Φορτώνεις παιχνίδια DOS από τον καναπέ και τα παίζεις με joypad χωρίς πολλά πολλά. Με τα πιο παλιά cores με το ζόρι να δούλευε 1 στα 10 παιχνίδια που φόρτωνα. Και αυτά που δούλευαν με το ζόρι μπορούσα να φτιάξω τον χειρισμό. Τώρα...
 10. Imgema

  Amiga VS 16 Bit Κονσόλες

  Ωραία όλα αυτά.... Αλλά ακόμα καλύτερα είναι να βλέπεις το Mega Drive να ξεπερνάει τον εαυτό του από εξίσου σύγχρονες προσπάθειες: (Το Wolf 3D έχει πολύ dithering αλλά σε CRT φαίνεται μια χαρά) Αν και δεν μπορώ να πω, και στην εποχή του ακόμα κάποιοι το φτάσανε αυτό το επίπεδο:
 11. Imgema

  Emulation News - Νέες κυκλοφορίες

  Ναι, οι Nvidia κάρτες δεν θα έχουν διαφορά με GL και Vulkan γιατί έχουν πολύ καλές επιδόσεις σε GL. H διαφορα θα φαινόταν με AMD κάρτα γιατί σε GL δεν έχουν καλές επιδόσεις. Τώρα στο RetroArch δεν ξέρω γιατί βλέπεις καλύτερες επιδόσεις. Η αλήθεια είναι ότι οταν βάζεις Vulkan, αλλάζουν κάποια...
 12. Imgema

  Emulation News - Νέες κυκλοφορίες

  To Laptop σου έχει καρτα γραφικών της AMD?
 13. Imgema

  MiSTer FPGA - Αγγίζοντας την τελειότητα

  Κάτι δεν πάει καλά στο 15ο δευτερόλεπτο με την έκδοση του mister. Σαν να βλέπω καποιο visual glitch στα δεξιά του αμαξιου.
 14. Imgema

  Windows 98 Extreme Overkill PC

  Απλά έχει περάσει καιρός που έπρεπε να προσέχω το AGP vs PCI express και ο εγκέφαλος δεν δίνει σημασία πλέον :P
 15. Imgema

  Windows 98 Extreme Overkill PC

  Εντωμεταξύ τώρα πρόσεξα ότι είναι AGP η motherbpard. Oπότε και η x800 δεν θα έμπαινε.
Μπλουζα