Πρόσφατο περιεχόμενο από sly*m

 1. sly*m

  Atari ST programming: MANDELST, Το Σύνολο Mandelbrot και Julia.

  Όλοι ξέρουμε τα fractals. Όμως, πως γίνονται; Στο link θα βρείτε τον πηγαίο κώδικα του MANDELST, σε GFA BASIC, για τον Atari ST. Είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας Mandelbrot και Julia Sets, που είχα φτιάξει στα τέλη του '80 και ανέβασα το source στο GitHub: https://github.com/manoosos/MANDELST...
 2. sly*m

  Καλωσόρισμα!

  Γειά χαρά σε όλους! Είμαι ο Μάνος, είχα γραφτεί παλιά αλλά είχα πολύ καιρό να μπω! Έχετε πολύ ωραία θέματα αλλά είναι πολλά και θα μου πάρει καιρό να ξεφυλλίσω όλα...!
 3. sly*m

  The Sly Demo (Ένα Ελληνικό demo για ST)

  :thanx2: Ευχαριστώ DINO!!!! Όντως ήταν 'μοναχικές' εποχές για Έλληνες demo coders... ιδιαίτερα στα Atari, 8μπιτα και 16μπιτα, που μέχρι να βγεί ο ST όλοι νόμιζαν οτι το Atari ήταν το 2600... Εδώ στην Αθήνα και δεν έβρισκα κανένα να ανταλλάξω απόψεις και τεχνικές... Ότι έβλεπα σε ότι μπορούσα να...
 4. sly*m

  The Sly Demo (Ένα Ελληνικό demo για ST)

  Τα demos είναι published σε μία δισκέτα. Περιέχει το sly demo, το digi demo και ένα πειραματικό micro-demo χωρίς κάτω border στον ST! Περισσότερα και download εδώ ( Το st disk image είναι εδώ )
 5. sly*m

  The Sly Demo (Ένα Ελληνικό demo για ST)

  Κάλιο αργά παρά ποτε... Ευχαριστώ παιδια για τα καλά σας λόγια!!! Σύντομα δισκέτα με το sly-demo και το επόμενο, το digi demo από τον sly*m of tgh! Demoz rulez! ST is the boss! ;) :) Ευχαριστώ DINO!!!
Μπλουζα