ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

Xristos86

RetroNoob
Joined
22 Δεκ 2019
Μηνύματα
3
Αντιδράσεις
4
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΑΝΑΖΗΤΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ- ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΙΝΟΙΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑ ΑΛΛΑ ΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΛΛΑΔΑΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΑΛΛΗ. ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΣΩ ΣΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΠΡΙΙΑΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΕΤΑ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
 
Καλησπέρα Χριστόδουλε και χρόνια πολλά!

Θα σου πρότεινα να κάνεις αναζήτηση στο Facebook μήπως έχει εκεί κάποιο official-προσωπικό προφίλ η συγκεκριμένη ηθοποιος/μεταγλιττίστρια. Μόνο έτσι ίσως βρεις τρόπο επικοινωνίας μαζί της.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Επειδή η συγκεκριμένη ηθοποιός πρέπει πια να είναι πάνω από 80, υπαρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην είναι ενεργή στα social media. Στην περίπτωση αυτή, ισως να βοηθούσε περισσότερο το να ερχόσουν σε επαφή με τα προφίλ νεωτερων ηθοποιών μεταγλωττιστων που συνεργάστηκαν μαζί της για πολλά χρόνια, οι οποίοι ίσως να έχουν ακόμα επαφή μαζί της. Σε κάθε περίπτωση, εάν βγάλεις άκρη και έρθεις σε επικοινωνια μαζι της θα χαρούμε να το μοιραστείς εδώ. Προσωπικά μου ήταν πάντα πολύ συμπαθής ηθοποιός (και ας ήταν η φωνή της αδιστακτης Ελίζα στην Καντυ:rolleyes:) και όμορφη στα νιάτα της
 
Τελευταία επεξεργασία:
Και για να βοηθήσω λίγο περισσότερο το φίλο Χριστόδουλο επειδή είναι από Κύπρο, και ίσως να μην κατάλαβε σε ποιόν Σπύρο αναφέρεται στο εύστοχό του σχόλιο ο φίλος Λεωνίδας Σουλης, να πω ότι μιλάμε για το Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος είναι πρόεδρος του ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) και εν ενεργεία βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου με το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας. Είναι φυσικά ενεργός στα social media, οπότε γενικά δεν είναι δύσκολο κάποιος να έρθει σε επικοινωνία μαζί του
 
Τελευταία επεξεργασία:
Και σημαντικη πορεία ειχε στο Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (ΘΟΚ), όντας ουσιαστικά από τα πρώτα ιδρυτικά του μέλη. Ως εικόνα φαντάζομαι οι περισσότεροι τη θυμομαστε ως την εξαδέλφη Ρένα της Τζούλιας (Δώρα Σιτζανη) στην ταινία "Διακοπές στην Κύπρο μας". Προσωπικά τη θυμάμαι και σε μια ελληνοκυπριακη ταινία 'μελό' με τον Τόλη Βοσκοπουλο (μου διαφεύγει ο τίτλος τώρα)
 
@Xristos86 απαγορεύονται τα κεφαλαία στο forum. Αν δεν μπορείς να γράψεις σαν άνθρωπος όπως όλοι οι άλλοι, να μου πεις να σε εκπαραθυρώσω. Ευχαριστώ.

Επίσης τι δουλειά έχει αυτό που έγραψες στην ενότητα των Ανακοινώσεων; Ότι να ναι..

[Edit] Το θέμα μετακινήθηκε στην κατάλληλη ενότητα.
 
AEON μπορεί να έχεις δίκιο ως founder, νοιώθω όμως ως παλιό μέλος και εγώ να σου πω ότι καλό είναι να μην τρομάζεις με τέτοια posts τα νέα μέλη. Στο κάτω κάτω δεν γνωρίζει διεξοδικά το forum. Επιπλέον, μπορεί να καταφέρει να έρθει σε επαφή με την κα Δημητριάδου (αγαπημένη νομίζω φωνή των παιδικών μας χρόνων όλων μας) και να νοιώσει ότι έχει υποστεί bullying και τελικά να μην το μοιραστεί μαζί μας. Φιλική παρατήρηση εννοείται...Ας είμαστε πιο κόσμιοι!
 
@AEON μπορεί να έχεις δίκιο ως founder, νοιώθω όμως ως παλιό μέλος και εγώ να σου πω ότι καλό είναι να μην τρομάζεις με τέτοια posts τα νέα μέλη. Στο κάτω κάτω δεν γνωρίζει διεξοδικά το forum. Επιπλέον, μπορεί να καταφέρει να έρθει σε επαφή με την κα Δημητριάδου (αγαπημένη νομίζω φωνή των παιδικών μας χρόνων όλων μας) και να νοιώσει ότι έχει υποστεί bullying και τελικά να μην το μοιραστεί μαζί μας. Φιλική παρατήρηση εννοείται...Ας είμαστε πιο κόσμιοι!
@AEON

Είναι μέλος του φόρουμ απο το 2019 και δεν νομίζω να μην έχει περιηγηθεί καθόλου ώστε να μην ξέρει τις ενότητες και που να γράψει κάποιο post ή να ανοίξει κάποιο θέμα. Φυσικά η εγγραφή σε ένα φόρουμ σαν διαδικασία και μόνο δείχνει κιόλας ότι γνωρίζει ο χρήστης κάποια πράγματα απο τεχνολογία και ειδικά σε μια εποχή που ακόμα και η γιαγιά μου που δεν είχε ποτέ υπολογιστή ξέρει να μπει στο Gov και στο taxis και να χρησιμοποιεί τις διαδικτυακές υπηρεσίες που προσφέρουν.

Μιλάς για μπουλινγκ σε ένα 37αρη που δεν είναι στην εφηβεία για να πληγωθεί σε τέτοιο βαθμό. Βλέπω επίσης ότι μετά τα posts και τις λύσεις που του προτείνουμε έχει ξαναμπεί στο φόρουμ και φυσικά έχει διαβάσει το θέμα που άνοιξε και δεν ποσταρε τίποτα τουλάχιστον να δείξει ενδιαφέρον για αυτά που του προτείναμε. Δεν έχει πολύ σημασία αυτό καθώς δεν είναι και υποχρεωμένος να γράψει κάτι. Είναι οπως νιώθει ο καθένας.

Ξέρεις πόσες εκατοντάδες θέματα έχουν ανοιχτεί τόσα χρόνια που απλά μπαίνουν για να βρούν κάτι ή για να τους λύσει κάποιος μια απορία ή να βρούν και να ψαρέψουν πληροφορίες. Ξέρεις πόσα παλιά μέλη έχουν δίπλα και τριπλά accounts επειδή μπορεί να είχαν κάποτε θέμα με κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ ή να είχαν κοντραριστει επειδή δεν τηρούσαν τους κανονισμούς του φόρουμ. Κάποιοι λοιπόν απο αυτούς πολλές φορές μπαίνουν για να κάνουν σπάσιμο και επίτηδες ποσταρουν και τρολαρουν ή ανοίγουν θέματα όπου να'ναι. Άλλοι πάλι και καλά θυμήθηκαν τον παιδικό τους ηθοποιό ή μεταγλωττιστή ή ότι άλλο πληροφορία ζητάνε και μετά εξαφανίζονται μόλις μάθουν κάτι και ξαφνικά βλέπεις να έχουν αποκλειστική συνέντευξη τον τάδε (που είχανε δωθεί πληροφορίες εδώ στο φόρουμ) στο κανάλι τους στο ΥΤ ή στο προσωπικό τους ιστότοπο ως αποκλειστικότητα χωρίς καμία αναφορά στο retromaniax. Και μετά απορίες για την σύμπτωση αυτή! :)

Εδώ εχουν μετατρέψει ολόκληρα θέματα πολλων χρόνων με πολύ σημαντικές και ιστορικές πληροφορίες και έρευνα των μελών του φόρουμ μας σε εκπομπές στο ΥΤ με φωτογραφίες και ιστορικά στοιχεία που εδώ είχαν ποσταριστει για πρώτη φορά και όλοι αυτοί δηλώνουν ερευνητές με ότι γραφόταν εδώ και φυσικά όλα αυτά χωρίς καμία αναφορά στο φόρουμ.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια την βρηκα και μιλησα μαζι της ειναι μια χαρα σε θεμα υγιειας. Συγνωμη αλλα δεν ηξερα που επρεπε να γραψω για να με βοηθησετε να ειστε καλα παντως
 
Και σημαντικη πορεία ειχε στο Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (ΘΟΚ), όντας ουσιαστικά από τα πρώτα ιδρυτικά του μέλη. Ως εικόνα φαντάζομαι οι περισσότεροι τη θυμομαστε ως την εξαδέλφη Ρένα της Τζούλιας (Δώρα Σιτζανη) στην ταινία "Διακοπές στην Κύπρο μας". Προσωπικά τη θυμάμαι και σε μια ελληνοκυπριακη ταινία 'μελό' με τον Τόλη Βοσκοπουλο (μου διαφεύγει ο τίτλος τώρα)
Απίστευτο!!! Υπάρχει εικόνα της "Ελίζας"???? Αν έχεις κάποιο screenshot, πόσταρέ το παρακαλώ!!!! Μιλάμε για ένα μύθο, για εμάς τις Καντυκές!!!!
 
Δεν θα ποσταρω screenshot, αλλά ένα βιντεακι στο yt στο οποίο τραγουδάει με το Νίκο Δαδινοπουλο. Η Δημητριαδου είναι η μελαχρινή κοπέλα με την κορδέλα στα αριστερά του, που κάνει σιγοντο. Πολύ όμορφοι και οι δύο
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δεν θα ποσταρω screenshot, αλλά ένα βιντεακι στο yt στο οποίο τραγουδάει με το Νίκο Δαδινοπουλο. Η Δημητριαδου είναι η μελαχρινή κοπέλα με την κορδέλα στα αριστερά του, που κάνει σιγοντο. Πολύ όμορφοι και οι δύο
Ευχαριστώ @thanos75 :worship:
 
Πίσω
Μπλουζα