Retromaniax

g1973tony
g1973tony
Χθεσινή διαδρομή:
Ναύπακτος , γέφυρα Μπανιά, Δουναίικα , Κάτω Μακρινού, Καψορράχη επιστροφή στην Κάτω Μακρινού γιατί έχασα την διασταύρωση προς Θέρμο , Σιταράλωνα, Θέρμο, Μάνδρα , γέφυρα Γιδομανδρίτη, Αμπέλια με προορισμότο φαράγγι Πάντα Βρέχει, μετά τα Αμπέλια αναστροφή γιατί ...
αριαδνη
αριαδνη
αριαδνη
αριαδνη
Α καλά τα γύρισες όλα , εγώ δυστυχώς εχω την μάνα μου πολύ χάλια και πάνω από δύο ώρες την μέρα δεν μπορώ να λείψω από το σπίτι
g1973tony
g1973tony
... συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχε εναλλακτική προς Κοκκινόβρυση λόγω της κατολίσθησης όπως αναγραφόταν σε κίτρινες πινακίδες στο δρόμο και δεν μπορούσα να το δω νωρίτερα γιατί δεν είχε σήμα το κινητό. Καλύτερα γιατί ήταν χάλια ο χωματόδρομος σε ορισμένα σημεία . Επιστροφή Θέρμο, μετάβαση σε Πλάτανο,τεχνητή λίμνη Ευήνου , Περδικόβρυση, Κλεπά, Αράχοβα, πριν τη Δομνίστα αριστερά προς Πάντα Βρέχει,
αριαδνη
αριαδνη
Ω καλά πολύ ωραία
g1973tony
g1973tony
.... Σκοπιά, Άγιος Χαράλαμπος, Καστανούλα (πριν την Καστανούλα έως το φαράγγι αποκλειστικά χωματόδρομος), Ροσκά, φαράγγι Πάντα Βρέχει και επιστροφή στον Πλάτανο μέσω Αράχοβας και φράγματος Ευήνου (όχι από Κλεπά).
g1973tony
g1973tony
...
Από Πλάτανο επέλεξα να μην επιστρέψω μέσω Θέρμου γιατί ήταν κύκλος. Πλάτανος, γέφυρα Κότσαλου, Ποκίστα, Σίμος, Παλαιοχώρι. Περιβόλια, Νεόκαστρο, Κάτω Δάφνη, Ξηροπήγαδο, Ναύπακτος. Συνολικά διένυσα 341 χιλιόμετρα.
g1973tony
g1973tony
Στις διαδρομές έως τώρα έχω δει αλεπούδες, σκίουρους, ελάφια, νυφίτσες /ασβούς/κουνάβια (δεν μπορώ να προσδιορίσω), αγελάδες, γιδοπρόβατα.
αριαδνη
αριαδνη
Μόνος ταξιδεύεις; Θα έρθεις Αγρίνιο
g1973tony
g1973tony
Ναι μόνος μου είμαι.
Σε λίγο σκέπτομαι να πάω προς Λουτρά Στάχτης και αύριο προς Μεσολόγγι θα δω πως θα βγει το πρόγραμμα...
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις παραπάνω διαδρομές τις έκανα πρώτη φορά.
g1973tony
g1973tony
Όσον αφορά τη συναυλία, επιστρέφοντας χθες βράδυ κατά τις 11 και γινόταν χαμός στο κέντρο της Ναυπάκτου και όταν έφτασα στο διαμέρισμα ακουγόταν η Αρβανιτάκη να τραγουδά το τελευταίο τραγούδι της συναυλίας.
g1973tony
g1973tony
Δυστυχώς οι φωτογραφίες είναι σε υψηλή ανάλυση και δεν μπορώ να τις ανεβάσω σε άλμπουμ γιατί έχω μόνο το κινητό.
αριαδνη
αριαδνη
Να πας ξενοκρατειο στο Μεσολόγγι και στο μουσείο αλατος
g1973tony
g1973tony
Είδα ότι το Ξενοκράτειο είναι έως τις 15:30 και το μουσείο Άλατος στις 17:00.
Αν πάω σήμερα θα είναι μόνο για βόλτα γιατί δεν τα προλαβαίνω ανοικτά.
Η επίσκεψη στα μουσεία πάει μάλλον για αύριο.
αριαδνη
αριαδνη
Πηγές Τουρλίδα;
g1973tony
g1973tony
Ξεκίνησα το μεσημέρι για Μεσολόγγι από τον παλιό δρόμο, έκανα παράκαμψη και πήγα και Κρυονέρι και Γαλατά, μετά στο αεροδρόμιο Μεσολογγίου, Μεσολόγγι, Τουρλίδα, μουσείο Άλατος το οποίο δεν πρόσεξα ότι είναι κλειστό κάθε Δευτέρα και Τρίτη, οπότε η επίσκεψη μετατίθεται την Τετάρτη.
g1973tony
g1973tony
Θα κάνω μια βόλτα Μεσολόγγι και μετά θα πάω Αιτωλικό και μπορεί να ανέβω και Αγρίνιο.
αριαδνη
αριαδνη
Ωω πες μου αν τα καταφερω θα έρθω με επιφύλαξη όμως γιατί τρέχω με την μάνα μου
αριαδνη
αριαδνη
Αλατιερα πηγές στο Μεσολόγγι;
g1973tony
g1973tony
Τι εννοείς;
Από το μουσείο Άλατος, αγόρασα 1 κιλό χοντρό αλάτι και έναν μύλο. Γιατί, απ' ότι άκουσα στην ξενάγηση, όσο λεπταίνει ο κόκκος, τόσο περισσότερα τα πρόσθετα ροής που βάζουν.
  • Like
Reactions: Bajar
Πίσω
Μπλουζα