Retromaniax

αριαδνη
αριαδνη
Πάλαιρος, πω πω φοβερή Μπραβο όλα τα γυρισες
αριαδνη
αριαδνη
Παράδεισος η παλαιρος
Bajar
Bajar
Πήγες στο μουσείο Άλατος και μετά για μπάνιο στην Τουρλίδα; μόνο το δεύτερο να έκανες κάλυπτε και τα δύο! :D Τουρλίδα: η παραλία που μπαίνεις για μπάνιο και βγαίνεις παστός!
Αλλά είμαι σίγουρη ότι περνάς ωραία στα μέρη μας. (Έχουμε από τους πιο όμορφους και ταυτόχρονα από τους πιο υποτιμημένους νομούς της χώρας).
αριαδνη
αριαδνη
Και του τσίμπησαν και τα ψαράκια τα πόδια του έκαναν πουδολουτρο η πως το λένε ρε παιδιά δεν θυμάμαι το έχουν στην Κέρκυρα αυτο
g1973tony
g1973tony
Η παραλία είναι ωραία αλλά δεν ένιωσα τσιμπήματα στα πόδια.
Επιπλέον πηγαίνοντας στο ντους για ξέβγαλμα, είχα ένα μικρό ατύχημα όταν το πόδι μου έπεσε στο κενό μεταξύ του σκαλοπατιού και του τσιμεντένιου τοιχείου. με αποτέλεσμα λίγες επιφανειακές εκδορές όπου έβαλε το ειδικό σπρέι ο ναυαγοσώστης και λίγο βάμμα ιωδίου.
g1973tony
g1973tony
Φεύγοντας πήγα έως το παρατηρητήριο της Κλείσοβας, μετά πέρασα από έναν τρισάθλιο καταυλισμό με πολλά σκουπίδια σκέτη χωματερή μέσα στο εθνικό πάρκο και βγήκα από το παλιό ΤΕΙ νυν Πανεπιστήμιο Πατρών.
Την Δευτέρα έφτασα έως το αεροδρόμιο Μεσολογγίου με τα παρατημένα παλιά αεροσκάφη της ΠΑ.
αριαδνη
αριαδνη
Βρήκες την Πάλαιρο κάτσε εκεί τι το θες το Αγρίνιο, μην δοκιμάζεις την τύχη σου, βρήκες τον παράδεισο
αριαδνη
αριαδνη
Όλα αυτά τα παθες στην Τουρλιδα; Που να πας και στον Λούρο δηλ.που είναι πολλών χιλιομέτρων παραλια
g1973tony
g1973tony
@Bajar και όχι μόνο. Ο νομός δεν είναι απλά υποτιμημένος αλλά παρατημένος και φταίνε σε αυτό πολύ οι τοπικοί άρχοντες. Δεν δικαιολογείται η πρωτεύουσα αλλά και το Αιτωλικό να πνίγονται στα σκουπίδια. Επιπλέον είναι απαράδεκτη η εικόνα του παλιού νοσοκομείου Χατζηκώστα δίπλα από τον Κήπο των Ηρώων ο οποίος κήπος δεν είναι κι αυτός στην καλύτερη κατάσταση.
  • Like
Reactions: Bajar
g1973tony
g1973tony
Γυρίζοντας στη Ναύπακτο έχω βρει ένα βενζινάδικο ΕΚΟ στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου όπου ανεφοδιάζομαι για καύσιμα. Το επώνυμο του ιδιοκτήτη είναι Χρυσανθόπουλος και ρώτησα αν έχουν σχέση με τον Χρυσανθόπουλο που δώρισε το λεωφορείο τον Καρνάβαλο, στην Άνω Χώρα .
g1973tony
g1973tony
Η απάντηση ήταν ότι πρόκειται για τον θείο τους αλλά και ότι και ο πατέρας τους είχε αντίστοιχο λεωφορείο "Καρνάβαλο" το οποίο βρίσκεται σε υπόστεγο. Θα πάω να βγάλω φωτογραφίες...
Bajar
Bajar
Απ' όλα αυτά εκείνο που μου έμεινε είναι ότι εχουμε ναυαγοσώστη στην Τουρλίδα όπου το βάθος του νερού είναι μέχρι το γόνατο. Τι να πω! Αλλά έχεις δίκιο Αντώνη, ο νομός ειναι παρατημένος ενώ θα μπορούσε να είναι το διαμάντι της Δυτικής Ελλάδας με τέτοια γεωγραφική ποικιλομορφία .
αριαδνη
αριαδνη
@Bajar πριν ένα μήνα περίπου ο γείτονας μας πνίγηκε στον Λούρο σε ρηχά νερά καλά ο Λούρος και αν είναι ρηχός.
  • Wow
Reactions: Bajar
αριαδνη
αριαδνη
Aν ήμουν στα καλά μου και δεν είχα περιπέτειες με την μάνα μου θα σου έλεγα στις 14 να ερχόσουν στο πανηγύρι του Αχελώου με Καψάλη και τσιγκο:)
Πίσω
Μπλουζα