Άγγελοι Της Αμαρτίας (1966)

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Joined
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
28.478
Αντιδράσεις
49.846
Άγγελοι Της Αμαρτίας (1966)


RetroDB:
http://retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%9F%CE%B9_%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%B9_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82

Κοινωνικό δράμα παραγωγής Ανδρέα Κατσιμητσούλια σε σκηνοθεσία του ίδιου , σενάριο του Θάνου Λειβαδίτη και μουσική του Γιάννη Βέλλα. Παίζουν ο Θάνος Λειβαδίτης , η Μέμα Σταθοπούλου , ο Γιώργος Μούτσιος , ο Λαυρέντης Διανέλλος , ο Νίκος Τσαχιρίδης και σε 1η εμφάνιση η Μπέττυ Λιβανού. Η ταινία έκοψε 74.092 εισιτήρια και ήρθε 72η στις 117 της χρονιάς.


Υπόθεση : Η αγάπη μιας γυναίκας που δουλεύει σε καμπαρέ θα σώσει έναν άνεργο και ανυποψίαστο νέο από τα πλοκάμια του υποκόσμου.

 


[deadpic]




attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χε χε παρατηρώ ότι οι καθαρευουσιάνικες κοτσάνες δεν είναι αποκλειστικότητα των σύγχρονων νεοκαθαρευουσιάνων που νομίζουν ότι κολλώντας ένα -ν στην αιτιατική (ακόμη και λέξεων που δεν έπαιρναν) γράφουν καθαρεύουσα, με αποτέλεσμα ας πούμε να κομίζουν γλαύκαΝ εις Αθήνας. Και ας μην πω για την αύξηση στην προστακτική αορίστου (επΈτρεψέ μου). Έτσι εδώ α σχεδιαστής του διαφημιστικού νομίζει ότι το [σωστό] "απαγορευθείσα" δεν ακουγόταν αρκετά επίσημο και γράφουν το πιο βαρύγδουπο "απηγορευθείσα" βάζοντας έτσι αύξηση και στη μετοχή. Την κατάρα του Τζαρτζάνου να έχουν!
 
elephadas είπε:
Την κατάρα του Τζαρτζάνου να έχουν!
Σαμπως τον ακολουθησαν ποτε τον Τζαρτζανο?

Τοσα χρονια τρωμε στη μαπα τον Τριανταφυλλιδη, εξ ου κι οι κοτσανες!
 
Ναι αλλά την εποχή εκείνη κάναμε καθαρεύουσα στο Δημοτικό κι αρχαία στο Γυμνάσιο/Λύκειο, κι ο Τζάρτζανος ήταν η Βίβλος. Τώρα γράφουν λάθος γραμματικούς τύπους που δεν τους διδάχτηκαν ποτέ. Τότε έγραφαν λάθος τύπους που τους είχαν διδαχτεί.

Αλλά για να επανέλθω στο θέμα της ταινίας, βλέπω "Στριπ-Τηζ: Sagior". Θυμάμαι τον Τάκη Σαγιώρ, χορευτή και χορογράφο (διότι με την τότε παρτεναίρ του Λουΐζα Μελίντα εμφανιζόταν συχνά στην Κυριακάτικη τηλεοπτική επιθεώρηση του ΕΙΡ(Τ) "Χαρούμενη Κυριακή - Κυριακή χωρίς σύννεφα" που την βλέπαμε οικογενειακώς και ανελλιπώς), αλλά δεν νομίζω το 1966 να σήκωναν τα ήθη αντρικό στριπτηζ ακόμη και σε "τολμηρή" ταινία. :) Αναρωτιέμαι τι σχέση να είχε η στιπτητζού με τον Τ.Σ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η Σταθοπούλου σε τολμηρή ταινία . Ενδιαφέρον...

Υ.Γ Βέβαια " τολμηρή " το 1966 είναι σχετικό ....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα