Turrican
RetroManiaC
- Αντιδράσεις
- 190
Μια από τις πιο αγαπημένες μου και τρυφερές σκηνές είναι ο λόγος που έβγαλε η Candy μπροστά σε όλες τις οικογένειες της αριστοκρατίας που είχαν μαζευτεί στο κυνήγι της αλεπούς. Το γεγονός αυτό ήταν υψίστης σημασίας για τους Ardlay αφού με αυτήν τη συμβολική κίνηση αναγνώριζαν επίσημα και παρουσίαζαν το καινούριο μέλος της οικογενείας τους.
Η θεία Elroy παρουσίασε με την δέουσα επισημότητα την candy:
"Κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η Candy White που υιοθέτησε ο μεγάλος μας θείος William και την έκανε μέλος της οικογένειας! Λέγεται Candy White Ardlay.. Έλα Candy πες δυο λόγια!"
Και αφού εξήγησε σε όλους ποια είναι , έδωσε σε αυτήν τον λόγο:
Η Candy Έτοιμη να μιλήσει υπό το άγρυπνο και ανήσυχο βλέμμα της θείας Elroy ....
" Ναι!..Κυρίες και κύριοι τι κάνετε; Είμαι η Candy White! Μη νομίζετε όμως πως... μμ..ήθελα εγώ πάντα να γίνω μια καλή σύζυγος...αλλά δεν μπόρεσα να τα καταφ...αα!..δεν ξέρ.....αα!...αα!...δηλαδή...δηλαδή θέλω να πω εγώ ότι θα 'θελα να γίνω μια πολύ καλή κοπέλα..αλλά δεν ξέρω τίποτα...μετά....γιαυτό σας παρακαλώ αν θέλετε δώστε μου μια συμβουλή.. εσείς...ναι...Χα! Χα!...μμ!!"
Η αγόρευση αρχίζει!! Δεν είναι πολύ γλυκιά;
Η πονηρή αλεπού συναισθάνεται ότι το βαγόνι εκτροχιάζεται....
Κατάρρευση !!!!
Η Candy όμως ξανακάνει το θαύμα της !!!
Όσες φορές και να ξαναδώ αυτήν την σκηνή με πιάνει νευρικό γέλιο και νοιώθω να θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί!!!
Προβολή συνημμένου 56103 Προβολή συνημμένου 56104 Προβολή συνημμένου 56105 Προβολή συνημμένου 56106
Η θεία Elroy παρουσίασε με την δέουσα επισημότητα την candy:
"Κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η Candy White που υιοθέτησε ο μεγάλος μας θείος William και την έκανε μέλος της οικογένειας! Λέγεται Candy White Ardlay.. Έλα Candy πες δυο λόγια!"
Και αφού εξήγησε σε όλους ποια είναι , έδωσε σε αυτήν τον λόγο:

Η Candy Έτοιμη να μιλήσει υπό το άγρυπνο και ανήσυχο βλέμμα της θείας Elroy ....
" Ναι!..Κυρίες και κύριοι τι κάνετε; Είμαι η Candy White! Μη νομίζετε όμως πως... μμ..ήθελα εγώ πάντα να γίνω μια καλή σύζυγος...αλλά δεν μπόρεσα να τα καταφ...αα!..δεν ξέρ.....αα!...αα!...δηλαδή...δηλαδή θέλω να πω εγώ ότι θα 'θελα να γίνω μια πολύ καλή κοπέλα..αλλά δεν ξέρω τίποτα...μετά....γιαυτό σας παρακαλώ αν θέλετε δώστε μου μια συμβουλή.. εσείς...ναι...Χα! Χα!...μμ!!"

Η πονηρή αλεπού συναισθάνεται ότι το βαγόνι εκτροχιάζεται....

Κατάρρευση !!!!

Η Candy όμως ξανακάνει το θαύμα της !!!
Όσες φορές και να ξαναδώ αυτήν την σκηνή με πιάνει νευρικό γέλιο και νοιώθω να θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί!!!
Προβολή συνημμένου 56103 Προβολή συνημμένου 56104 Προβολή συνημμένου 56105 Προβολή συνημμένου 56106
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: