Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.678
Τσεκαροντας στο παταρι του πατρικου για το θερμοσιφωνα βρηκα ενα ταλαιπωρημενο χαρτοκουτο που με εμποδιζε. Ηταν μοιραιο διοτι ανοιγοντας το βρηκα ενα μερος των κασετων που ειχα στον Spectrum. Οταν ο Spectrum πουληθηκε για να αγορασω την A500 εβαλα σε κουτια οτι απεμεινε και τα αποθηκευσα. Απο τοτε, μετακομισαμε, αργοτερα εγω αποχωρησα απο το πατρικο, παντρευτηκα, εκανα παιδια, ομορφυνα...
Αυτα με περιμεναν 22 χρονια υπομονετικα...
Τραβηξα μερικες φωτο ωστε να μοιραστω την χαρα και την εκπληξη μου μαζι σας
Οι πρωτες multi κασσετες μου. Νομιζω οτι η Games I ξεκιναγε με Asterix
Aλλη μια τετραδα. Μια εκ των οποιων με εξωφυλλο και counters. Rocky Horror Show...ποτε δεν καταλαβα τι γινοταν. Zzoom εξαιρετικο αλλα δεν ειχε την αναγνωριση που του επρεπε. Αυτες οι BASF δεν ηταν απο τις πιο ομορφες κασσετες?
Η τιμια συλλογη Go Grazy αγορασμενη με καλαντα, το σπαρταριστο και κολπατζιδικο Cliff Hanger (που ειχε bug το οποιο δεν σου επετρεπε να το τελειωσεις), το Captain Blood (μετρια μεταφορα) και το Human Killing Machine
Εξωφυλλα απο τις τελευταιες multi κασσετες μου (προσεξτε το B στην ονοματοδοσια) που εχουν ημερομηνιες 8/12/1988, 30/12/1988, 19/2/1989
Καημο το ειχα αυτο το Endurance που δεν μου φορτωσε ποτε!
Multi κασσετα απο ειχα ψωνισει απο πειρατη. "Αλεξης", (εσβησα το τηλεφωνο), "Ευχαριστω για την προτιμηση"...επαγγελματικα πραγματα.
Η ασχημοτερη κασσετα ever
Τα μαζευω, τα βαζω στο εμπιστο Fable ταγαρι και επιστρεφουν σπιτι τους. Ισως το κατεβασουν τα παιδια μου σε καμια 20αρια χρονια, ψαχνοντας για το θερμοσιφωνα...ισως να παιξουν και κανα Wells and Fargo...
Αυτα με περιμεναν 22 χρονια υπομονετικα...
Τραβηξα μερικες φωτο ωστε να μοιραστω την χαρα και την εκπληξη μου μαζι σας
Οι πρωτες multi κασσετες μου. Νομιζω οτι η Games I ξεκιναγε με Asterix
Aλλη μια τετραδα. Μια εκ των οποιων με εξωφυλλο και counters. Rocky Horror Show...ποτε δεν καταλαβα τι γινοταν. Zzoom εξαιρετικο αλλα δεν ειχε την αναγνωριση που του επρεπε. Αυτες οι BASF δεν ηταν απο τις πιο ομορφες κασσετες?
Η τιμια συλλογη Go Grazy αγορασμενη με καλαντα, το σπαρταριστο και κολπατζιδικο Cliff Hanger (που ειχε bug το οποιο δεν σου επετρεπε να το τελειωσεις), το Captain Blood (μετρια μεταφορα) και το Human Killing Machine
Εξωφυλλα απο τις τελευταιες multi κασσετες μου (προσεξτε το B στην ονοματοδοσια) που εχουν ημερομηνιες 8/12/1988, 30/12/1988, 19/2/1989
Καημο το ειχα αυτο το Endurance που δεν μου φορτωσε ποτε!
Multi κασσετα απο ειχα ψωνισει απο πειρατη. "Αλεξης", (εσβησα το τηλεφωνο), "Ευχαριστω για την προτιμηση"...επαγγελματικα πραγματα.
Η ασχημοτερη κασσετα ever
Τα μαζευω, τα βαζω στο εμπιστο Fable ταγαρι και επιστρεφουν σπιτι τους. Ισως το κατεβασουν τα παιδια μου σε καμια 20αρια χρονια, ψαχνοντας για το θερμοσιφωνα...ισως να παιξουν και κανα Wells and Fargo...