Ένα μικρό πρόβλημα....

SEPULTURA

RetroWannaBe
Joined
19 Αύγ 2008
Μηνύματα
21
Αντιδράσεις
1
Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα να σας αναφέρω ένα μικρό μου πρόβλημα.Το πρόβλημα έχει σχέση με το θέμα των αγγελειών.Πάει περίπου κανένα 2 μηνο,που δέν βλέπουμε πολλές retro αγγελείες.Δέν μπορούμε να ανεβάσουμε,αλλά ούτε και να δούμε άλλες αγγελείες απο φίλους που πουλάνε.Θα ήθελα (εάν πάντα είναι δυνατών)να ξαναγυρίσουμε όπως παλιά.Ο κάθένας να μπορεί να δώσει την αγγελεία του ελεύθερα,πάντα όμως οι αγγελείες να αφορούν πράγματα RETRO!!Πραγματικά,έχω αγωράσει και έχω πουλήσει πολλές retro αγγελείες απο το κανάλι μας,αλλα νιώθω οτι για να βρούμε κάτι που θέλουμε,είναι πλέων δύσκολο.Αυτά τα λίγα ήθελα να αναφέρω και συγνώμη εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Υ.Γ.1. Πάντα φιλικά...... :flower:
 
Καλησπερα Sepultura

Αυτο που για σενα ειναι ενα μικρο προβλημα σημερα - ηταν ενα μεγαλο προβλημα για εμας μεχρι και τον Ιουλιο που μας περασε.

Μεχρι τοτε και ενω ειχαμε δηλωσει σαφεστατα οτι δεν θελουμε να εχουμε ενα "καναλι" πωλησεων εδω στο retromaniax - τα πραγματα εφτασαν στο απροχωρητο. Καθημερινα ειχαμε Αγγελιες για κινητα τηλεφωνα, για σφραγισμενα συγχρονα παιχνιδια, για υπερτιμημενα προιοντα που ξεφορτωνονταν καποιες εταιρειες - και εκτος απο αυτο δημιουργηθηκε και ενα στυλ πωλησεων με εξυπνα ups (με τη δικαιολογια της πτωσης των αρχικων τιμων) με δηλωσεις τυπου ebay ("Δειτα τα υπολοιπα προς πωληση ειδη μου εδω") με γκρινιες (καποιες φορες δικαιολογημενα) για συμπεριφορες πωλητων αλλα και πελατων κλπ κλπ

Επειδη λοιπον δεν θελουμε το "Μεγαλο Παζαρι" ουτε ειμαστε σε διαθεση να παραστησουμε κανενος ειδους ZONK εδω μεσα - επαναφεραμε τις Αγγελιες στη θεση που επρεπε να ηταν απο την αρχη. Ειναι fully moderated, εμεις κρινουμε ποιες ανεβαινουν και ποιες οχι - υπαρχει και σχετικη προδιαγραφη - και το τελικο αποτελεσμα ειναι 100% ρετρο και προερχεται απο χρηστες που δεν ηρθαν στο φορουμ για να πουλησουν αλλα για να συμμετασχουν ενεργα σε αυτο.

Δυστυχως (εγω λεω ευτυχως) δεν προκειται να επιστρεψουμε στο προηγουμενο καθεστως των κατα ριπας καθημερινων αγγελιων - δεν ειναι αυτος ο στοχος ουτε η προοπτικη του φορουμ μας. Υπαρχουν παμπολα αλλα fora που καλυπτουν αυτο το κενο και τα επισκεπτομαστε και εμεις για να αγορασουμε ή να πουλησουμε κατι.
 
Πίσω
Μπλουζα