Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.032
To Runescape ειναι απο τα πρωτα Online MMORPG απο το 2001 μεχρι και σημερα που αρχικα ξεκινησε σαν browser game.Καποια στιγμη το classic runescape τερματιστηκε λογο καποιου Bug αν θυμαμαι καλα που επετρεπε στον κοσμο να περνει απειρο χρυσο η κατι τετοιο τελως παντων και λογο του οτι δεν μπορουσαν να διορθωσουν το Bug τερματιστηκε το παιχνιδι.Το 2013 ξεκινησε ενα poll για το αν θελουν οι παικτες να ξεκινησει με διαφορετικο client σε σχεση με το καινουργιο runescape ενα αλλο που να βασιζεται στο παλιο παιχνιδι με παλιας κοπης γραφικα κλπ και αφου μαζευτηκαν πολλες χιλιαδες που ψηφισαν ναι εγινε πραγματικοτητα και δημιουργηθηκε το old school runescape το οποιο μεχρι και σημερα που μιλαμε εχει το μεγαλητερο ποσοστο παικτων που φτανει καποιες φορες μεχρι και το 80% σε σχεση με το νεο runescape 3 Που ταιριαζει πιο πολυ στην σημερινη εποχη λογο των συγχρονων σε γενικες γραμμες γραφικων και ολων των αλλων βελτιωσεων.Το runescape λοιπον μεχρι και τωρα που μιλαμε ειναι το μεγαλητερο MMORPG και εχει μπει και στο βιβλιο γκινες ως το μεγαλητερο ΜΜORPG με τους περισσοτερους λογαρισμους με πανω απο 200 εκατομμυρια αλλα και με τα πιο συχνα updates Κλπ.
Λογο του οτι το παιχνιδι μπορει να παιχτει μεχρι και σε τοστιερα αφου δεν εχει μεγαλες απαιτησεις μπορω να το παιξω και στο χρεπι λαπτοπ που εχω οποτε αφου ειμαι και καμμενος απο τα Online rpgs αφου παιζω ηδη δυο λεω να καω ακομα πιο πολυ και να παιξω και αυτο.Το θεμα ειναι πως μιλαμε για χαωδες παιχνιδι με χιλιαδες πραγματα να κανεις κλπ και αν επαιζε κανεις απο δω μεσα ολο και καποια συμβουλη θα μπορουσε να με δωσει η ακομα και να με βοηθησει μεσα στο παιχνιδι γιατι ενα απο τα χαρακτηριστηκα του παιχνιδιου που δεν το συνανταμαι σε αλλα MMORPG ειναι πως δεν δεσμευεσαι στον server Που καανεις τον λογαριασμο αλλα μπορεις να πηγαινεις σε οποιον server γουσταρεις και μετα να ξαναγυρνας αμα θες σε αυτον που εχεις τον λογαριασμο.
Αν τυχον παιζει κανεις απο δω μεσα η επαιζε ας γραψει σε αυτο το θεμα.Αν απο την αλλη δεν υπαρχει κανεις που να επαιζε η παιζει no problem ισως γινει αφορμη αυτο το θεμα να ασχοληθει και να καει μεχρι εκει που δεν παει
Λογο του οτι το παιχνιδι μπορει να παιχτει μεχρι και σε τοστιερα αφου δεν εχει μεγαλες απαιτησεις μπορω να το παιξω και στο χρεπι λαπτοπ που εχω οποτε αφου ειμαι και καμμενος απο τα Online rpgs αφου παιζω ηδη δυο λεω να καω ακομα πιο πολυ και να παιξω και αυτο.Το θεμα ειναι πως μιλαμε για χαωδες παιχνιδι με χιλιαδες πραγματα να κανεις κλπ και αν επαιζε κανεις απο δω μεσα ολο και καποια συμβουλη θα μπορουσε να με δωσει η ακομα και να με βοηθησει μεσα στο παιχνιδι γιατι ενα απο τα χαρακτηριστηκα του παιχνιδιου που δεν το συνανταμαι σε αλλα MMORPG ειναι πως δεν δεσμευεσαι στον server Που καανεις τον λογαριασμο αλλα μπορεις να πηγαινεις σε οποιον server γουσταρεις και μετα να ξαναγυρνας αμα θες σε αυτον που εχεις τον λογαριασμο.
Αν τυχον παιζει κανεις απο δω μεσα η επαιζε ας γραψει σε αυτο το θεμα.Αν απο την αλλη δεν υπαρχει κανεις που να επαιζε η παιζει no problem ισως γινει αφορμη αυτο το θεμα να ασχοληθει και να καει μεχρι εκει που δεν παει