"Έφυγε" η ηθοποιός Ειρήνη Κουμαριανού

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πριν 3-4 μέρες τελείωσα να βλέπω τις Σαββατογεννημένες, όπου έκανε μια εμφάνιση ως μητέρα της "Αικατερίνης".... Για να μη σας πω, πόσες φορές έχω δει όλο το "Παρα πέντε" - ειδικά όταν έχω τις "μαύρες" μου...

Ακόμα κι εκεί, στο τέλος που "έσβηνε", πάντα με πιάναν τα κλάμματα.... :(

Πολύ μεγάλη απώλεια, εξαιρετική ηθοποιός. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη, για όλες τις όμορφες στιγμές που με (μας) χάρισε...

:( Πραγματικά, ήταν σπουδαία, και πολύ γλυκός άνθρωπος. Την είχα δει μερικές φορές από κοντά όταν πριν λίγα χρόνια πηγαίναμε στον ίδιο φυσιοθεραπευτή. Πολύ στενοχωρήθηκα...

Ας αναπαυτεί εν ειρήνη η γυναίκα. Μια εξαιρετική ηθοποιός, γλυκύτατη! Κι εγώ τις προάλλες τελείωσα το Σ'αγαπώ - Μ' αγαπάς, όπου έπαιζε και η εκλιπούσα. Και ποιός δε θα ήθελε να έχει μια τέτοια γιαγιά, όπως η Σοφία στο Παρά Πέντε... :(

Την εχω γνωρισει μόνο απο τις καινουργιες της εμφανισεις, και κατοπιν την εχω αναγνωρίσει στο "Ανθρωπάκι" που κάνει την πελάτισσα του Βουτσά. RIP

Tι εγινε ρε ΠΑΙΔΙΑ????!!!!! :o

Εδωσε το "θερισμα" του 2012 σκυταλη στο 2013???!!!! :o

Ηταν ενα αχτυπητο διδυμο μαζι με την "Θεοπουλα".

Κριμα... :(

Καλο ταξιδι... :(

Mια σημαντική ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου και της τηλεόρασης...Τη θυμάμαι ιδιαίτερα στη σειρά ''Παρά πέντε''...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έπαιξε σε 50 κινηματογραφικές ταινίες , με πρώτη "Το μπλόκο" το 1965 και τελευταία "Το έτερον ήμισυ" το 2011. Της έφτιαξα ένα μικρό βιντεάκι αφιέρωμα από συμμετοχές της σε κάποιες ταινίες και φυσικά με το τηλεοπτικό "φινάλε" της στο "Παρά πέντε" όπου και εκεί ήταν συγκλονιστική...

[video=youtube;-lSzmV25PQY]http://www.youtube.com/watch?v=-lSzmV25PQY&feature=youtu.be

Πολύ γλυκός άνθρωπος... εκπληκτική ως γιαγιά στο Παρά 5' ... και ποιός δε γέλασε/έκλαψε με το αχτύπητο δίδυμο της σειράς...

Καλό της ταξίδι...

καλο της ταξιδι και μακαρι να "εφυγε" τοσο ησυχα και γαληνια οσο στη σειρα "στο παρα πεντε"

Αλλή μια καλή ηθοποιός που έφυγε απο κοντά μας. Και όχι μόνο καλή ηθοποιός αλλα πάνω απ'όλα καλός Άνθρωπος. Καλό της ταξίδι. Θα την θυμόμαστε για πάντα.

οι παλαιότεροι θα την θυμούνται από τον κινηματογράφο, οι νεώτεροι από το "παρα πεντε". Μεγάλη ηθοποιός, μεγάλη απώλεια. καλό της ταξίδι.

Το Παρα πεντε δεν το' βλεπα. Απο εσας μαθαινω οτι επαιξε κι εκει.

Την Ειρηνη Κουμαριανου την αγαπησα περισσοτερο στη Νεραϊδα και το παλικαρι, ως μητερα του Παπαμιχαηλ, και στην τηλεοπτικη σειρα Κερενια κουκλα, ως θεια της Λιολιας.

Καλο της ταξιδι.

Καλό της ταξίδι! Στεναχωρήθηκα όταν το διάβασα το απόγευμα που δεν το πίστευα! Μοιάζει ( ή μήπως να πω έμοιαζε ) εμφανισιακά με τη γιαγιά μου ... Ενώ είχα βγει μαζί της πριν χρόνια μια φωτογραφία έξω από κάποιο θέατρο στη Θεσσαλονίκη, δυστυχώς δεν την είδα στην παράσταση που συμμετείχε τότε ( νομίζω το 2007 ήταν ) Ας αναπαυτεί εν ειρήνη....

πολυ γλυκεια ηθοποιος η γιαγια που ολοι θα θελαμε να εχουμε καλο της ταξιδι....

Μπραβο Αντωνη, εκπληκτικη η ερμηνεια της παντου! Ερωτηση: η εγχρωμη ταινια με την Κουμαριανου και την καραμπινα ποια ειναι;

Kρίμα, συμπαθέστατη ηθοποιός... Καλό ταξίδι.

mhmerotategiatipino είπε:
Μπραβο Αντωνη, εκπληκτικη η ερμηνεια της παντου! Ερωτηση: η εγχρωμη ταινια με την Κουμαριανου και την καραμπινα ποια ειναι;
Είναι η τελευταία της , το "Έτερον ήμισυ".

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα