Έφυγε η ηθοποιός Κατερίνα Γιουλάκη (1938-2025)

Η εκλιπούσα έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από τις κωμικές σειρές του Γιάννη Δαλιανίδη «Τα λιονταράκια του κυρ-Ηλία» και «Το Ρετιρέ».

Καλό ταξίδι, Κατερίνα. #RIP.

Σίγουρα το Ρετιρέ ήταν αυτό που οι περισσότεροι θυμόμαστε αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Καλό ταξίδι.

Απ τις αγαπημένες μου ηθοποιούς, η Κατερίνα Γιουλάκη κατάφερε όπως κι ο Κώστας Βουτσάς να προσαρμοστεί στους καιρούς, και να συνεχίσει την καριέρα της και στην τηλεόραση όπου αγαπήθηκε περισσότερο. Εγώ θα την θυμάμαι κυρίως ασπρόμαυρη, σε ρόλους απαιτητικούς να ξεχωρίζει.
Θυμάμαι επίσης με πόση τρυφερότητα μιλούσε για το σύζυγο της ακόμα και μετά που είχε φύγει αυτός από τη ζωή "το κουδούνι μας γράφει πάντα Κίμων Δημόπουλος" έλεγε. Ευτύχησε να κάνει μια καλή καριέρα και ταυτόχρονα μια όμορφη οικογένεια και να φύγει σε μεγάλη ηλικία. Ένα πράγμα που μου είχε κάνει εντύπωση γι αυτήν και το εντόπισα σε μια συνέντευξη είναι πως ήταν αθυρόστομη και πλακατζού. Νομίζω πως έχαιρε εκτίμησης και αγάπης και από το συνάφι της. Καλό της ταξίδι.

Καλό ταξίδι στην ηθοποιό, ήταν αρκετά ξαφνικό μπορώ να πω... Φυσικά ο ρόλος της Κατερίνας Σοφιανού στο Ρετιρέ θα μείνει αξέχαστος, αλλά όπως είπε και ο @johnny19818 δεν είναι μόνο αυτό, κατά την διάρκεια της καριέρας της είχε κάνει πάρα πολλές αξιοσημείωτες ταινίες/σειρές ακόμα... Θυμάμαι και τον ρόλο της στην ταινία ''Ο Σπαγγοραμμένος''. Μεταξύ άλλων, λίγο μετά το τέλος του ''Ρετιρέ'' είχε κάνει και ένα διαφημιστικό για το επιτραπέζιο Taboo:

Ένα άρθρο που διάβασα για την Κατερίνα και θα ήταν καλύτερα και να μην είχε γραφτεί και να μην το είχα διαβάσει. Οι χρήστες των σοσιαλ μπορούν ασφαλώς να θυμούνται τη Γιουλάκη μέσα από το Ρετιρέ, αλλά ο δημοσιογράφος που γράφει και στην Καθημερινή παρακαλώ, αφού αποφάσισε να την αποχαιρετήσει ας διάβαζε λίγο περισσότερο. Ή ας μην έγραφε τίποτα. Απορώ πως παίρνουν έγκριση τέτοια κείμενα.

Πίσω
Μπλουζα