"Έφυγε" η Debbie Reynolds

arpacolla

RetroActive
Joined
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
468
Αντιδράσεις
196
Δυστυχώς, έφυγε στα 84 της χρόνια η μητέρα της Carrie Fisher, λίγες ώρες μετά το ξαφνικό θάνατο της κόρης της. Δεν άντεξε και θέλησε να πάει συναντήσει τη κόρης της στον ουρανό. Ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικά δεμένες μεταξύ τους.

H Debbie Reynolds ήταν ιδιαίτερα μεγάλη σταρ στις δεκαετίες του '50 και '60 και είναι αρκετά γνωστή από το πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία Singing in the Rain μαζί με τον Gene Kelly.

Απλά τραγικό.



 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απωλειες πολλες...

δυστυχως ο πονος ειναι αβασταχτος σε τετοιες περιπτωσεις...

:(
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μολις το διαβασα .... :(

Ενταξει, τι να πω.....δεν υπαρχει αυτο που ζουμε....κορη και μανα να "φευγουν" με λιγες ωρες διαφορα. :(

Ας αναπαυθει η ψυχουλα της....
 
Απο τη wikipedia: Her son said that his mother's stress from the death of her daughter was partly responsible for her stroke. "Reynolds told him she missed her daughter and wanted to be with her," according to news reports.
 
Μητέρα και κόρη τραγουδούν μαζί "You Made Me Love You" και "Happy Days Are Here Again" (2011/Oprah Winfrey Show).

[video=youtube_share;iz87chzNm-4]

Καλό ταξίδι...

DC.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ταξίδι μακρινό σαν Αλεξανδριανό... Δυστυχώς έχει συμβεί κάτι παρόμοιο στον κύκλο μας με μια πολύ καλή φίλη της μάνας μου χτυπημένη απ τον καρκίνο και ο άντρας της να πεθαίνει λίγες μέρες μετά...Κρίμα...
 
Και εγω εχω ακουσει παρομοια περιστατικα.

Arpacolla και ΝΙΟΒΗ πολυ συγκινητικες φωτογραφιες...
 
αμαν παναια μου

τι να πω αφενος ακομη και τις τελευταιες μερες του 2016 συμβαινει να χανονται ατομα του καλλιτεχνικου χωρου

αφετερου το ιδιο συνeβει και με την μητερα της λιντα γιγα οπως εγραψα στο αναλογο ποστ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι να πω! Λυπάμαι πολύ. :(

Ας αναπαυθεί γαλήνια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ντέμπι Ρέινολντς, η συλλέκτρια...

Η Ντέμπι Ρέινολντς, εκτός από σταρ του Χόλιγουντ, υπήρξε η μεγαλύτερη συλλέκτρια αντικειμένων της ιστορίας του, για περισσότερο από μισό αιώνα. Η συλλογή της, για την οποία ξόδεψε τεράστια ποσά τόσο για την δημιουργία της, όσο και για τη διαφύλαξη και τη συντήρησή της, αποτελείτο από περίπου 5.000 αντικείμενα αγαπημένων χολιγουντιανών ταινιών: κοστούμια, έπιπλα, κάμερες, αφίσες, φωτογραφίες, ακόμα και οχήματα!

Το όνειρό της Ρέινολντς, ήταν η δημιουργία ενός Μουσείου που θα στέγαζε μόνιμα την εκπληκτική συλλογή της. Δυστυχώς δεν κατάφερε να το πραγματοποιήσει παρά τις προσπάθειές της και απογοητευμένη, αποφάσισε να την πουλήσει. Όλα αυτά τα ιστορικά αντικείμενα της έβδομης τέχνης, πουλήθηκαν σε 3 δημοπρασίες το 2011 και το 2014, και πλέον είναι διασκορπισμένα σε όλο τον κόσμο...

Ανάμεσά τους, το λευκό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε από την ταινία "7 χρόνια φαγούρα" (πουλήθηκε 4.600.000 $), το κομψό σύνολο της Όντρεϊ Χέπμπορν από την "Ωραία μου κυρία" (πουλήθηκε 3.700.000 $), το φόρεμα και τα μαγικά κόκκινα παπούτσια που φορούσε η Τζούντυ Γκάρλαντ στον "Μάγο του Οζ", το καπέλο του Σαρλώ/Τσάρλι Τσάπλιν, το γούνινο παλτό του Όρσον Γουέλς στη θεωρούμενη ως καλύτερη ταινία όλων των εποχών τον "Πολίτη Κέιν", τα κοστούμια της Ελίζαμπεθ Τέιλορ και του Ρίτσαρντ Μπάρτον από την "Κλεοπάτρα", το πρωτοπόρο μοντέλο Τ της Φορντ του '18, των Χοντρού & Λιγνού, αλλά και κάμερες από τα γυρίσματα των Star Wars!!!

Στα πιο κάτω links, πατώντας CATALOG PDF, μπορείτε να θαυμάσετε την υπέροχη αυτή συλλογή από τους καταλόγους των δημοπρασιών.

Debbie Reynolds-The Auction Part I

Debbie Reynolds-The Auction Part II

Debbie Reynolds-The Auction Finale

DR-c.jpg

DR-coll2.jpg

DR-CC.jpg

DR-cK.jpg

DR-Cleop.jpg

DR-xl.jpg

DR-cmr.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα