"Έφυγε" ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Έφυγε ο Μαχαιρίτσας.. Έχω περάσει πολλές ώρες μου να τον ακούω, συγκινήθηκα ιδιαίτερα σήμερα. Αντί άλλων, αφήνω εδώ ένα απο τα καλύτερα για μένα τραγούδια του.. Καλό του ταξίδι. 

 
Τα τραγουδια του μου αρεσαν αλλα επειδη επαιζαν πολυ στη φαση "το παιδι με τη κιθαρα στη παραλια" (μαζι με του Περιδη, των Κατσιμιχαιων κτλ - χωρις  "ευθυνη" των καλλιτεχνων φυσικα) που μου γυριζε τα συκωτια, δεν τα πολυακουγα.

Δεν μπορω να πω το ιδιο για το δισκο των PLJ (Armageddon) που ειναι πολυ καλος και μεσα στα progressive γουστα μου.

Μου αρεσε σαν τυπος (αντισυμβατικος με το ιδιο απαραλλακτο look και χωρις να μασαει τα λογια του) και δεν εκπλησσομαι που καποιοι που τον εκραζαν πριν κανα δυο μηνες, τωρα το παιζουν τιμητες. Εδω ειναι Βαλκανια αλλωστε...
 
Έχει μια ντουζίνα τραγούδια που έχουμε όλοι μουρμουρίσει κάποια στιγμή. Συμφωνώ εν πολλοίς με τον Wally. Προσθέτω μόνο οτι κατάφερε να μη δημιουργήσει αντιπάθειες, ενώ ήταν αξιοπρεπής σαν άνθρωπος. Όλα τ άλλα τα λέει και στα τραγούδια του. Σίγουρα το ελληνικό τραγούδι φτωχαίνει, ενώ κάποιοι αντικαταστάτες του (με την έννοια ένας τραγουδιστής φεύγει ένας άλλοςτον διαδέχεται βλ SinBoy) δεν φτουράνε ούτε ως παρατράγουδα του γνωστού παλιού trash σόου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
RIP μονο και μονο για την ανθρωπινη πλευρα του θεματος γιατι παντα ειναι ασχημο οταν πεθαινει καποιος.Προσωπικα τον συμπαθουσα σαν χαρακτηρα και καποια εστω και λιγα τραγουδια του μαρεζαν και τα εχω ακουσει πολλες φορες.Εδω και χρονια ομως δεν εχω ξανακουσει τιποτα δεικο του και σταματησα να τον γουσταρω απο την στιγμη ενος περιστατικου που ειχε γινει σε μια εκπομπη του παπαδοπουλου στην υγεια μας ρε παιδια που μεσα στους καλεσμενους ηταν αυτος αλλα και ο γιαννης μηλιωκας.Οταν σηκωθηκε να τραγουδησει ο μηλιωκας το ποιμενικο ροκ εδειξε η καμερα τον μαχαιριτσα με ειρωνικη φατσα και γενικα με στραβομουτσουνιασμα που ηταν σα να ελεγε ρε παπαδοπουλε καλεσες εμας την κουτλυρα στην εκπομπη σου τι καλεσες και τον καραγκιοζη τωρα.Κανενας σεβασμος στο προσωπο του τεραστιου μηλιωκα και αυτο με χαλασε παρα πολυ και απο εκεινη την στιγμη τελος ο μαχαιριτσας για μενα.Περα απο αυτο RIP ακομα μια φορα και ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπαζει.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Άλλη μια απώλεια για τον καλλιτεχνικό κόσμο...

Ένας καλλιτέχνης με ιδιαίτερο στυλ.

Τα τραγούδια του θα μείνουν για πάντα εδώ...

Ένα αγαπημένο μου τραγούδι του ''ένας Τούρκος στο Παρίσι''

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwirhIuNpMbkAhVR6KYKHejxDoQQwqsBMAl6BAgIEAc&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DiAnhd2Zc91M&usg=AOvVaw1UhD__-h-YBsk8p-ElcT_W
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ μεγάλη απώλεια πραγματικά. Μεγάλη συνεισφορά στο ελληνικό πεντάγραμμο. RIP.
 
Πίσω
Μπλουζα