"Έφυγε" ο Μάριος Κυπριανίδης

stakovios

Human RetroDatabase
Joined
21 Αύγ 2009
Μηνύματα
3.242
Αντιδράσεις
914
Μέσω του Τύπου - προσωπικά δεν άκουσα τίποτα σε δελτία ειδήσεων, διορθώστε με αν είναι λάθος- έμαθα ότι στις 2 Φεβρουαρίου έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Μάριος Κυπριανίδης. Πιστεύω ότι έλεγε ειδήσεις στην ΥΕΝΕΔ και ίσως στην ΕΡΤ-2 της οποίας ήταν στέλεχος, Καταγόταν από την Κύπρο. Μιας και δεν τον θυμάμαι και δεν μπόρεσα να βρω άλλα στοιχεία, θα ήθελα να τον θυμηθούν οι παλαιότεροι σε αυτό το φόρουμ και να διαφωτίσουν και εμένα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
stakovios είπε:
... έμαθα ότι στις 2 Φεβρουαρίου έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Μάριος Κυπριανίδης. Πιστεύω ότι έλεγε ειδήσεις στην ΥΕΝΕΔ και ίσως στην ΕΡΤ-2 της οποίας ήταν στέλεχος, Καταγόταν από την Κύπρο...
Σωστά τα λες stakovios. Ο Μάριος Κυπριανίδης ήταν δημοσιογράφος που εργαζόταν στην ΥΕΝΕΔ αρχικά και έπειτα στην ΕΡΤ2. Στο ξεκίνημα του ΑΝΤ1 (ΑΝΤΕΝΝΑ TV τότε) εκφωνούσε το βραδυνό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ("ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1") τα Σαββατοκύριακα, για τους πρώτους 6 μήνες περίπου με 1 χρόνο λειτουργίας του σταθμού. Έπειτα από αυτό δεν μπορώ να θυμηθώ πού συνέχισε την καριέρα του.
 
O ANT1 αναφέρθηκε και στο μεταμεσονύκτιο δελτίο και στα μεγάλα δελτία της επόμενης ημέρας και έδειξε σκηνές από τη παρουσίαση δελτίων του σταθμού από τον ίδιο.
 
Χαρακτηριστική φωνή και πρόσωπο (τα θυμάμαι ακόμα και τα δύο).

RIP
 
Παντως ειναι στεναχωρο (εκτος απο το ιδιο το γεγονος βεβαια) οτι δεν υπαρχει ουτε μια φωτο του στο net (οσο εψαξα τουλαχιστον)

RIP
 
latinsoapsfever είπε:
O ANT1 αναφέρθηκε και στο μεταμεσονύκτιο δελτίο και στα μεγάλα δελτία της επόμενης ημέρας και έδειξε σκηνές από τη παρουσίαση δελτίων του σταθμού από τον ίδιο.
Λάτιν σοπ φίβα, σε ευχαριστώ πολύ. Ο Αντέννα δε τον ξέχασε και ιδού στο αρχείο των ειδήσεών του:

http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=_s_dx_p_ys%2fvs_x0%3d
 
Την ειδηση του θανατου του Μαριου Κυπριανιδη την ακουσα στους τιτλους ειδησεων 2 τουλαχιστον ραδιοφωνικων σταθμων (ο ενας ειναι αθλητικος).

Η ειδηση ''ανεβηκε'' και στο site του sport fm :

http://www.sport-fm.gr/article/215904
 
Φωτογραφία του Κυπριανίδη από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤΕΝΝΑ.
 
Τον θυμάμαι τελη 70, γυρω στο 79-80, στην ΥΕΝΕΔ.

RIP. :(
 
αν και καθυστερημενα θυμαμαι οτι μετα τον αντ1

πηγε για αρκετα χρονια στο σκαι
 
Ο Μάριος μόλις που έμεινε ένα χρόνο στον ΑΝΤ-1.

Την θέση του την πήρε ο Δημήτρης Στάμου, ο οποίος σήμερα είναι γενικός διευθυντής του ΑΝΤ-1 FM.
 
Πίσω
Μπλουζα