"Έφυγε" ο Dennis Farina

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Rygar
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Rygar

Apple Lover
Αντιδράσεις
3.910
Αυτό εγινε σήμερα 22-7-2013 σε ηλικία 69 ετών. Ιδιαίτερα γνωστός σε ρόλους κυρίως αστυνομικούς όπου αναλάμβανε το ρόλο του προισταμενου ή του συμβούλου.Αλλωστε ήταν 18 χρόνια αστυνομικός και ήταν κατάλληλος. Ειχε χαρακτηριστικό ρόλο στην ταινια "Striking distance" (Σε Απόσταση Βολής) το 1993, όπου είχε φαινομενικά καλό ρόλο, όμως αποδείχτηκε ότι έκρυβε διάφορα. Εκεί όμως πού τον είδα πρώτη φορά ήταν σε μία σειρά με ξενο τίτλο "Crime Story" που είχε πρωτοπαίξει το Mega το 1989 και μαλιστα αν θυμάμαι καλά, στο διάστημα που το κανάλι διαφήμιζε την πρεμιέρα του, ανάμεσα στις διαφορες εκπομπές/σειρές που θα έπαιζε, περιείχε και σκηνές από τη σειρά αυτή σειρά που τον έκανε ευρέως γνωστό. Χαρακτηριστικό ήταν το τραγούδι των τίτλων, το Runaway του Del Shannon, ερμηνευμένο ξανά από τον ιδιο για χάρη της σειράς. Σίγουρα το πιο κατω θα σας τη θυμίσει:

http://www.youtube.com/watch?v=8APl40BE3tc

Ντάξει παίδες. Μεγαλώνουμε! Έφυγε σε μια ηλικία όπου θα μπορούσε να παίξει πιο ζεστούς ρόλλους, παρόλαυτά ηταν αρκετά μικρός. Τεσπα, η ζωή συνεχίζεται.

Πηγή: wikipedia, in.gr

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Aπο τις πιο επιβλητικες παρουσιες και σειρες!

Οσο για το soundtrack θυμαμαι τον εαυτο μου να ξενυχταω(το εβαζε μετα τις 12 αν θυμαμαι καλα) με το κασσετοφωνο διπλα στην τηλεοραση,για να "γραψω" οσο καλυτερα γινοταν το κομματι των τιτλων.....!

Οταν ειδα το ονομα δεν μου ελεγε κατι,αλλα μολις ειδα το βιντεο καταλαβα...

Την είχα ξεχάσει τη σειρά, αλλά τη θυμήθηκα από το τραγούδι των τίτλων. Ο ελληνικός τίτλος ήταν "Οι Σκληροί του Σικάγο"

Κρίμα, κρίμα, και σχετικά "νέος".

Σοκαρίστηκα. M' άρεσε το στυλ του, ιδιαίτερα επείδη τον έβρισκα φανταστικό στο Midnight Run, κλασική αγαπημένη μου movie.

Όλο είχα σκοπό να την κάνω review στο subforum, αλλά ακόμα δε μπήκα στο κόπο.

Πίσω
Μπλουζα