"Έφυγε" ο Takeshi Miyaji 1965 - 2011 (δημιουργός του Grandia)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Vetus
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Vetus

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
59
Σε ηλικία μόλις 45 ετών πέθανε ο Takeshi Miyaji, ιδρυτής της Game Arts που έστησε σε ηλικία 19 ετών μαζί με τον αδερφό του Yoichi Miyaji και μεταξύ των άλλων δημιούργησε κλασσικά αριστουργήματα όπως το Silpheed, το Gun Griffon και το Grandia τ' οποίο είναι τ' αγαπημένο μου rpg τ' οποίο μ' έκανε ν' ασχοληθώ με το όλο είδος. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη.
crying.gif

http://www.andriasang.com/e/blog/201.../miyaji_death/

Kριμα! Ηταν πολυ νεος! Περιμενα και ενα καλο νεο nextgen Grandia. To Grandia 2 μαζι με το Skies of Arcadia ηταν τα αγαπημενα μου JRPG της 6 Γενιας.

Θυμαμαι και τι σουσουρο ειχε γινει για να πειστει η Sega να φερει το Grandia 1 στην Αμερικη και Ευρωπη. Μαζευτηκαν πολλες υπογραφες, κραξιμο αλλα τελικα τζιφος.

Ασ ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπαζει.Και για μενα ειναι απο τα αγαπημενα μου rpg και οπωσ εγραψα σε ενα αλλο θεμα πριν λιγεσ μερεσ τελειωσα για πολοστη φορα το grandia 2 στο dreamcast.Πολυ κριμα ειχε πολλα ακομα να δωσει στο χωρο των video games και περιμενα και γω ενα nextgen grandia.Ευτυχωσ που μετα το αποτυχημενο για μενα grandia extreme κυκλοφορησε το πολυ καλο grandia 3 που θα το ξαναρχισω εντοσ των ημερων.

Κρίμα να χάνονται νέοι άνθρωποι. Τουλάχιστον θα έχουμε τα παιχνίδια του για να τον θυμόμαστε...

Δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Κρίμα, o άνθρωπος ήταν νεότατος.

Τα Grandia ήταν πραγματικά εξαιρετικά RPGs...

RIP.

Ομορφο κολλαζ pressure

Πράγματι πολύ όμορφη η φωτό ... κρίμα για τον άνθρωπο ...

Ευχαριστώ παιδιά. Μακάρι να μπορούσα να του το πω εν ζωή...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα