Έχετε τυπώσει ποτέ μπλουζάκι με γραφικά από ρετροπαιχνίδι;;;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Rakeesh
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Rakeesh

RetroDB Feeder
Αντιδράσεις
1.872
Αυτο που λεει ο τιτλος :) ξερω οτι εκτος απο αφοσιωμενοι gamers, ειμαστε και μερακληδες και δημιουργικοι τυποι. Σιγουρα καποιος απο μας εχει προβει στην ενεργεια να τυπωσει σε μπλουζακι καποιο αγαπημενο screenshot, λογότυπο ή εισαγωγική οθόνη απο καποιο game.

Ενας φιλος απο εδω εχει το εξωφυλλο του Colonel's Bequest. ενας αλλος το χερακι της Workbench (ιδανικο για ασπρο tshirt) ενω το λογοτυπο του Shadow of the Beast θα ηταν ταμαμ για μεταλλαδικες καταστασεις. Εγω εχω σκεφτει να τυπωσω σε παραταξη τα μπαρμπαδακια απο το Maniac Mansion :)

Φωτογραφιες κατα προτιμηση :D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολλά! Το logo της Amiga, Guybrush & Elaine από το φινάλε του The Secret of Monkey Island και φυσικά, ένα σωρό σχετικά με Kick Off 2.

Space Invaders, Ghosts' n Goblins, R-type, Double Dragon, Bubble Bobble, Kung Fu Master, Riven, Gabriel Knight (the beast within), πολλά Atari ST, κανά δυο Amstrad 464 και άλλα που δεν θυμάμαι.

Εννοείται ότι τα φοράω όλο το καλοκαίρι (και το the beast within φυσικά) :D

Είχα τυπώσει σε ένα μπουφάν από πίσω το logo του Sonic & Knucles:

8f9eb60aff5ffb356551ff962882732f.jpg

Επίσης είχα κάνει δώρο σε έναν φίλο μία μπλούζα με τυπωμένο το logo του HL2:

HL2Logo.jpg

Αν έκανα κάτι για μένα τώρα, θα τύπωνα κάτι από Portal, ή εκείνο το ανθρωπάκι που μπαίνει σε μία portal και βγαίνει από την άλλη ή το σηματάκι της Aperture ή κάτι τέτοιο.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Όλο λέω να το κάνω και όλο το αναβάλλω... :xm:

Μάλλον κάτι από RESI2 ή Silent Hill θα έβαζα...

Pacman,Ghosts'n Goblins,Donkey kong,Karnov και Cabal εχω τυπωσει κατα καιρους και μιας και με το θεμα αυτο με ανοιξε η ορεξη θα δω να κανω μια μακριμανικη μπλουζα με κουκουλα τωρα για το χειμωνα με θεμα απο το Ghosts'n Goblins.

Ανεβαστε καια φωτο βρε παιδια :D

Ένα εξωγήινο σκάφος από το Space Invaders.

Δυστυχώς όχι αλλά πάντα γούσταρα να έχω ένα μπλουζάκι με το δράκο του Mortal Kombat στην πλάτη.

Καλα που απαντησατε γιατι μολις τωρα ημουν ετοιμος να ξαναγραψω :D

Λοιπον, σχετικοασχετο. Εχω σταμπαρει τα συγκεκριμενα μπαρμπαδακια που ειναι στη μπλουζα του Στοκα.

10272641_896050967077673_3495175837247097855_o.jpg

Εχω δει το συγκεκριμενο στυλ σε διαφορες μορφες και σε αλλες μπλουζες πχ. ο Αρναουτογλου φορουσε μια τετοια με τις διαφορες "μορφες" του Μαικλ Τζακσον, τον Σταλόνε κλπ. Επειδη αυτα το μπαρμπαδακια φαινεται να αλλαζουν μορφες, μου φαινεται οτι ειναι customiseable απο καπου. Σκεφτομαι να φτιαξω τετοια με ηρωες παιχνιδιων, αν γινεται. Ξερετε που θα βρω περισσοτερες πληροφοριες για αυτο το στυλ;

Rakeesh είπε:
Εχω δει το συγκεκριμενο στυλ σε διαφορες μορφες και σε αλλες μπλουζες πχ. ο Αρναουτογλου φορουσε μια τετοια με τις διαφορες "μορφες" του Μαικλ Τζακσον, τον Σταλόνε κλπ. Επειδη αυτα το μπαρμπαδακια φαινεται να αλλαζουν μορφες, μου φαινεται οτι ειναι customiseable απο καπου. Σκεφτομαι να φτιαξω τετοια με ηρωες παιχνιδιων, αν γινεται. Ξερετε που θα βρω περισσοτερες πληροφοριες για αυτο το στυλ;
Τα συγκεκριμένα μπλουζάκια είναι τα Toonstar ...

Έχω αρκετά από video games,αλλά αγορασμένα από εταιρία με μεράκι !Και θα αγοράσω κι άλλες μπλούζες στο μέλλον.

Πίσω
Μπλουζα