Όμορφες πρωταγωνίστριες που δεν χορτάσαμε

Rakeesh

RetroDB Feeder
Joined
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
4.581
Αντιδράσεις
1.732
Συνηθως αναρωτιομαστε πού έχουν εξαφανιστεί γνωστοί ηθοποιοί των βιντεοταινιών και πού βρίσκονται σήμερα. Με έμπνευση αυτό, σκέφτηκα να αναπολήσουμε λίγο όμορφες παρουσίες τις οποίες δυστυχώς δεν προλάβαμε να απολαύσουμε όσο θα θέλαμε

Πολλες ομορφες ηθοποιοί είχαν αφήσει το στίγμα τους σε ταινίες της δεκαετίας του 80-90, οι οποίες έγιναν κλασσικές και τις θυμόμαστε ακόμα, και θα θελαμε να τις βλεπαμε και πιο συχνα. Περα απο αυτες τις εμφανίσεις όμως, οι ίδιες οι ηθοποιοί δεν έκαναν ιδιαίτερη καριέρα, δεν έγιναν πρωταγωνίστριες σε κάποια μεγάλη παραγωγή ή sequels, με το πέρασμα των χρόνων αποσύρθηκαν, ή συνέχισαν αλλά σε "άγνωστες" ταινίες.

Προσωπικά, τις ακόλουθες κυρίες θα ήθελα να τις είχα απολαύσει σε κάποια πιο mainstream παραγωγή, είτε φαντασίας είτε δίπλα στον Ιντιάνα Τζόουνς. Θα τις θυμόμασταν πιο εύκολα :)


Rebecca de Mornay


Rebecca%2BDe%2BMornay7.jpg
Προβολή συνημμένου 134966

Μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς που θα μπορούσα να φανταστώ. Δυστυχώς για μένα δεν έπαιζε σε ταινίες που θα έβλεπα. Την εχω δει μονο σε 2 ταινίες, τους 3 Σωματοφύλακες του 95 και τη Λάμψη του 97. Είναι γνωστή απο το θρίλερ Το Χέρι στην Κούνια για το οποίο έχει βραυευτεί, αλλά το οποίο δεν έχω δει :) Οπως λεει η Wiki, παιζει ακομα σαν γκεστ σε σχετικά άγνωστες για μένα σειρές και ταινίες.

Penelope Ann Miller

13585946_ori.jpg
Προβολή συνημμένου 134967

Αλλη μια ηθοποιός της οποίας την ομορφιά θα θεωρούσα εξαιρετική, με μία παιδική γλυκύτητα και αθωότητα που διατηρεί μέχρι και σήμερα (με ένα MILFικό τρόπο ;) ). Έχει παίξει σε μεγάλες παραγωγές, αλλά απο αυτές έχω δει πάρα πολύ λίγες. Η τελευταία που άκουσα σαν σχετικά γνωστή ήταν το θρίλερ Relic του 1997. Απο κει και μετά η ηθοποιός "εξαφανίστηκε" σε κάπως αφανείς ταινίες (μιλάω για τις προσωπικές μου γνώσεις πάντα) μέχρι το φετινό Artist.

Lara Flynn Boyle

Lara_Flynn_Boyle.jpg
Προβολή συνημμένου 134968

Τα αγορια που ανήκουν στην ηλικία των περισσότερων εδώ πέρα σίγουρα θα τη θυμούνται από το Wayne's World. Προσωπικά την έχω γνωρίσει απο το Ο Μπόμπιρας Ξεπόρτισε και κατόπιν στο Men in Black 2 οπου έκανε την κακιά εξωγήινη

Linda Fiorentino

linda4.jpeg
Προβολή συνημμένου 134969

Τη συγκεκριμένη ηθοποιό την έχω δει ελάχιστα. Από όσο ξέρω έχει εμφανιστεί σε θρίλερ και underground ταινίες και συνήθιζε τις τολμηρές εμφανίσεις. Η πρώτη εξαίρεση στην καρίερα της, οπου εμφανίστηκε σε πιο συμβατικό, εμπορικό, ανάλαφρο ρόλο, είναι τα δύο Men in Black

Kelly Le Brock

80269.jpg
Προβολή συνημμένου 134970

Σουπερ μοντέλο με εμφάνισεις σε μόνο δύο κλασσικές ταινίες (Η Γυναικάρα με τα Κόκκινα και Weird Science) και μικρούς ρόλους σε άλλες. Δεν χρειαζόταν κατι παραπάνω για να τη θυμόμαστε μέχρι σήμερα. Αν και εγω την γνώρισα μέσω μιας διαφήμισης αντρικης κολώνιας ;)

(Σημ.: Πιστεψτε με, ΔΕΝ θελετε να δειτε πώς είναι σήμερα, αλλά αν είστε πολύ περίεργοι, είναι μόνο ένα Google μακρυά)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Με τα χίλια Fiorentino και lara Flyn Boyle. Την δεύτερη την είχα δει πρώτη φορά, στο Twin Peaks. Γοητευτικότατη και αδικημένη...
 
αγαπω κελλυ λε μπροκ η οποια εκανε και την διαφημηση με την κωλωνια μετα με καρε μαλλι..αλλα στην φωτογραφια που εβαλες η ρεμπεκα ντε μορνε μου αρεσει περισσοτερο απ οτι νεοτερη
 
Julia Ormond , Lynda Carter ...(ετσι προχειρα)
 
Θα προσέθετα και τη Madeleine Stowe.
 
Αλλη κουκλαρα ειναι η Bridget Fonda η οποία σύμφωνα με τη Wikipedia, στο τελος της καριερας της εμφανιζοταν μόνο σε φιλικες συμμετοχές μεχρι που σταματησε εντελώς το 2003. Η πιο προσφατη ταινια της που προσωπικα ξερω ειναι το Jacke Brown του 1995.

Επισης η Mira Sorvino, παροτι εχει συμμετοχες απο το 1992 μεχρι σημερα, ειναι σχεδον αγνωστη πέρα απο το Οσκαρ που πηρε για το Μighty Aphrodite (κι αυτό του 1995).
 
H Lesley - Anne Down ειναι για μενα μια απο τις πιο ομορφες γυναικες που εχω δει στη ζωη μου.

Οταν την πρωτοαντικρισα στη σειρα Βορειοι και Νοτιοι, δεν πιστευα στα ματια μου! Τι θειο πλασμα ηταν αυτο;

Η πανεμορφη αυτη γυναικα, που δυστυχως ποτε δε χορτασαμε, δε βρισκεται πια στην πρωτη της νεοτητα, αλλα ανηκει στο σπανιο εκεινο ειδος των γυναικων που μπορουν να παραμενουν αιωνια γοητευτικες και ερωτευσιμες.

Lesley - Anne Down

38840_down5_122_9lo.jpg
 
Χμμμ την Jane Lyle απο το Island of Death (ναι εχω μια ψυχωση με την ταινια :) )...

attachment.php


Lori Loughlin

600full-lori-loughlin.jpg
 
Tanya Roberts (Beastmaster, Sheena, A view to a kill)

tumblr_ma50qrFRUh1qfyfrno1_500.jpg


tumblr_ma50qrFRUh1qfyfrno1_500.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η Lara Flynn Boyle πάντως έχει γίνει αγνώριστη από τις πλαστικές. Και δεν είναι και μεγάλη... :(
 
Πίσω
Μπλουζα