Ώρα για λίγη Λεμονάδα!

AEON

Retromaniax Founder
Διαχειριστές
Joined
6 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.790
Αντιδράσεις
1.727
Το φοβερό και τρομερό site του Lemon (γνωστή φυσιογνωμία στους κύκλους του Commodore emulation), το www.lemonamiga.com έχει ανεβάσει ένα εκπληκτικό WinUAE frontend που τόσο πολύ έλειπε μέχρι τώρα (παλιότερες προσπάθειες του gamebase ειδικά για την "μεγάλη κυρία" είχαν αποδειχθεί αρκετά δύστροπες και χρονοβόρες στο στήσιμο).

Το όνομα αυτού είναι Lemonade (λεμονάδα!) και διακρίνεται για την ευχρηστία και το όμορφο interface του. Αναλαμβάνει να σκανάρει αυτόματα τους φακέλους με τους τίτλους των παιχνιδιών που έχετε κατεβάσει, είτε βρίσκονται σε μορφή adf είτε συμπιεσμένα σε zip. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, τα παιχνίδια προστίθενται στη βάση δεδομένων του frontend και μπορείτε να ξεκινείσετε να παίζετε κάνοντας απλά click κάθε φορά στο όνομα του εκάστοτε game!

Mπορείτε να κατεβάσετε από το site και τα screenshot packs που διατίθενται, ώστε να βρίσκετε ακόμα ευκολότερα τα παιχνίδια που ψάχνετε (ακόμα κι αυτά που έχετε ξεχάσει πια πως τα έλεγαν!)

.

Αν δεν τα πάτε καλά με τα Αγγλικά ή έχετε οποιεσδήποτε απορίες για τη χρήση του προγράμματος. Μπορείτε να τις διατυπώσετε στο παρόν thread και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σας βοηθήσουμε!
 
Όντως είναι τρομερό frontend. To χρησιμοποιώ εδώ και κάποιες μέρες και έχω μόνο καλά λόγια να πω. :)
 
Μία "Λεμοναδίτσα" είναι ότι πρέπει για το καλοκαιράκι φίλε ΑΕΟΝ, όπως και να το δει κανείς... ;)
 
Πίσω
Μπλουζα